Crenick, uita-te si tu putin cu ea. Eu n-am urmarit constant, dar stiu ca in primele episoade l-am vazut pe Papadopol tavalindu-se prin cearceafuri cu Zavoranu, apoi cu C. Danila, daca tie ti se pare OK si crezi ca ar avea ce invata si altceva in afara de educatia sexuala las-o sa se uite.
Titlul este "Numai iubirea"
Si mie imi place,spre surprinderea mea. In mod normal nu agreez genul si niic la TV nu ma uit aproape deloc. Multi joaca f. bine,mai ales Oana Zavoranu, eu o gasesc pur si simplu geniala pt. rolul ala,i se potriveste ca o manusa,nu alta. Cel mai prost joaca Iurie Darie, incredibil, dar parca e tot stresat si nu iese nicicum din tiparele vechi. Imi palce de Papadopol,are niste ochi blanzi si moi de mor, de "Victor" nu-mi place dar joaca bine. Faza cu Spanic si Viziru a fost fix ca nuca-n perete, am ramas masca ce aiurea a putut sa fie, penibil.
Astept episodul de maine
Mama de Lara Celine
se pare ca in germania e foate vizionata,cateva cunostinte de-a noastre nu pierd nici un episod.din pacate eu nici nu stiu despre ce e vorba pt ca nu avem antena!!