Telenovela"Doar iubirea"
Raspunsuri - Pagina 2
Claudelu spune:
Si pe mine m-a prins si acum nu pot sa pierd nici un episod!!
Ayumi, n-ai pierdut nimic, mie chiar mi s-a parut deplasata interventia lor
Eu sunt doar curioasa sa aflu cate episoade are, sper ca nu e interminabil ca "tanar si nelinistit"
Pe mine m-au cam dezamagit tocmai marii nostri actori! Actorii tineri joaca mult mai bine si sunt mai naturali decat cei batrani!
Actorul meu preferat din telenovela este Papadopol, iar actrita preferata este Ioana Ginghina!!! Nu-mi place si nu-mi place de Oana Zavoranu, cu toate ca in serial joaca fff bine...am eu o antipatie pentru ea
Claudia si Raul
lulu75 spune:
Serialul are aprox. 80 de episoade. In luna mai se incheie filmarile.
Luminita 9 saptamani
http://photos.yahoo.com/lumylorv
lulu75 spune:
Ioana si Daniel-sotul ei ne sunt nasi de logodna (nunta inca nu am facut-o). Sotul ei este Marinica de la "Folclorul contraataca".
Luminita 9 saptamani
Claudelu spune:
Cine, nebunu ala?? Mama ce ma distreaza omu ala
Luminita, te felicit pentru sarcina!!!
Claudia si Raul
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Cine, nebunu ala?? Mama ce ma distreaza omu ala
Luminita, te felicit pentru sarcina!!!
Claudia si Raul
Multumesc!
Luminita 9 saptamani
ralucami spune:
Ayumi nu ai pierdut nimik la faza cu Gabriela Spanic-sau cum o mai chema-o. A fost super fortzata scena si interventia lor mi s-a parut deplasata total. Madam Gabriela sarise pe Lucian Viziru si mai ca nu mai avea timp sa respire baiatul de cat il pupa. Si la asta s-a rezumat tot.
Si eu ma uit la telenovela asta si culmea e ca imi place tare. Eram in Ro cand s-a difuzat primul episod. Eu am inteles ca filmul are 100 de episoade. Cel putin asa declarase Dan Bordeianu la un interviu. Spunea bine cineva ca actorii tineri joaca super. Mie imi place tare de cuplul-Dan Bordeianu- Adela XXX(chiar nu ii mai retin numele de familie). Nu imi displace nici Corina Danaila. Pt multi poate pare stearsa si fara sare si piper, dar are un rol super greu, care tocmai genul asta cere. Fatza de vechile filme romanesti, telenovela asta pare mai relaxata, mai naturala. Adica simti ca replicile sunt lejere, nu spuse dupa un anumit tipar si scoase cu clestele, ca la soala.
Nu stiu cine este stilista filmului, dar imi plac unele combinatii de haine care apar- am cautat un parpalac de raiat negru cu mansete din satin mov, ca al Corinei Danaila in tot Bucurestiu` si pana la urma l-am gasit in Cora
Surprinzartor , dar Zavoranca joaca bine- cineva spunea ca tot ce e posibil sa nu "joace" ci asta sa fie stilul ei real-dar mie nu imi place deloc de ea. Ma enerva si la inceput, cand o vedeam in emisiunea aia a ei de ciocolata[ "Corason latino"-parca asa se cheama- unde se chinuia sa scoata 3 cuvinte in spaniola si unde facea niste gafe de duca-s-ar cu noaptea! : ni-l prezenta pe Pepe ca fiind "iubitul meu"] dar de cand are si rolul de personaj negativ, chiar ca nu o mai pot suferi.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
AYUMI spune:
Si mie imi place cum joaca Adela Popescu.Am descoperit aceasta telenovela acum vreo 2 luni,cred.Imi place la nebunie.Pur si simplu nu pot pierde nici un episod!
http://community.webshots.com/user/ayumi118
Deanny spune:
Si mie imi place telenovela, desi in ultimul timp au cam lungit-o...la inceput era mai palpitanta actiunea si se petreceau mai multe intr-un episod...
Intr-adevar si mie mi se pare ca Oana Zavoranu a inceput sa copieze din rol in comportamentul din realitate - in film da bine, dar in viata de zi cu zi e cam penibila...
Mie cel mai mult imi place pustoaica Bianca - e mortala in anumite faze...
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by ralucami
[
Nu stiu cine este stilista filmului, dar imi plac unele combinatii de haine care apar- am cautat un parpalac de raiat negru cu mansete din satin mov, ca al Corinei Danaila in tot Bucurestiu` si pana la urma l-am gasit in Cora
Am citit pe undeva ca Dana Savuica este cea care se ocupa de hainele protagonistilor. Pe mine serialul asta nu m-a "prins", dar cand nimeresc peste el sunt atenta la imbracaminte. In rest, oricate episoade ai pierde, se intelege f. bine ce s-a mai intamplat. Si imi place cel mai mult cum joaca fetita, Bianca, e f. draguta si naturala(ii poate da lectii lui Papi...)
crenick spune:
Eu habar nu am despre ce e vorba in aceasta telenovela si vreau sa va intreb pe voi :credeti ca e bine sa o las pe fetita mea de 7 ani sa o urmareasca?????Pur si simplu este innebunita si nu merge niciunde cand este "telenovela ei preferata".
Va pup.Crenick