Cum dormim?

Cum dormim? | Autor: Corinaa

Link direct la acest mesaj

Buna ziua. Sunt mama a doi gemenei de 1 an si 1 saptamana (4.01.2004) pe care ii cheama Ioana Miruna si Luca Barbu, nascuti cu cezariana, la 39 saptamani cu 3.300 kg fiecare.
Am dori sa stim si noi cum au reusit cei mai mari ca noi sa se desprinda de patuturile lor atunci cand nu dormiti acasa. Noi acasa la noi avem fiecare patutul nostru si as vrea sa stiu cum faceti atunci cand plecati de acasa ptr 1 noapte maxim 2 sau pentru un somnic de pranz.
Va multumim pentru sfaturi anticipart.
Si o alta intrebare pentru mamaicile de baieti la ce vrasta au inceput sa meagra pentr ca Luca al meu paseste 2-3 pasi si aia pe varfuri si cam atat pe cand Ioana deja merge singurica bine.
daca vreti sa ne vedeti:

http://community.webshots.com/user/agaricii

O zi buna va dorim
Corina&Co

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi spune:

Ioana si Luca! S-aveti parte de sanatate si multe bucurii.

In deplasare, fetitele noaptea dormeau cu noi.
Iar pentru somnul de pranz ieseam la plimbare cu caruciorul sau cu masina. In masina, daca sunt obosite, adorm imediat. Si acum, la doi ani si trei luni, mai adorm in masina la ora pranzului.
In ceea ce priveste mersul, fii linistita, fiecare copil are ritmul sau propriu de dezvoltare; in curand ii vei ruga sa nu mai alerge atat!

Cosmina, Diana-Maria & Amalia-Ioana
http://community.webshots.com/user/amadia2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

LA MULTI ANI,IOANA & LUCA!

Corina,bine ai venit si printre noi!
Aseara am vazut mesajul tau,m-am dus sa va pun pe lista,am inceput sa va rasfoiesc albumul si am uitat sa-ti raspund!!!
Noi in deplasare,la bunici adica,dormim la fel ca si acasa,adica:
avem si acolo un patut in care dorm cu rindul si al doilea doarme in patul lui tati(de flacau!!!),pun o salteluta mica de la o canapea ca sa-l protejez sa nu cada din pat(la marginea patului) si dorm ca acasa,eu dorm cu ei in camera si toata noaptea aud respiratia lor,e tare greu nu stiu cum dorm alte mame cu bebeii in pat,ca eu nu dorm deloc!!! Adevarul e ca de mici au dormit asa si la pranz si seara si s-au obisnuit,doar la pranz trebuie sa dorm si eu linga cel din patul mare ca sa nu faca circ in loc sa doarma,dar cind ia luat somnul plec!

POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII

POZE NOI www.desprecopii.com/info.asp?id=34" target="_blank">Articol DC despre gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinaa spune:

Buna dimineata. Va multumim foarte mult pentru urarile voastre. Va dorim si voua tot binele din lume. Multam mult pentru sfaturi. Noi nu dormim cu ei in camera de la 3 luni dorm singurei. E ca se mai intampla ssa luam pe unul din ei cu noi in pat la un moment dat in noapte asta nu se pune ca o facem ca sa nu se scoale si celalalt. Daca mai aveti idei si sfaturi referitoare la acest subiect si la altele va ramanem datori.
O zi buna
Corina&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Baietii mei au un an si cinci luni. Cind am fost acasa le-am cumparat patuturi pliante in care au dormit fericiti. Iar cind mergeam in vizite adormeau la noi in brate. Noptile din pacate nu vor sa le doarma cu noi in pat, vor sa se dea jos...
Si ai mei au mers pe virfuri, aparent asa incep sa se miste, nu stiu de ce. Unul din ei merge acum normal, celalalt inca nu a inceput sa mearga....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Noi am dormit pina la un an in patut, acum dorm in pat normal, dorm si la bunicute, se acomodeaza usor in locuri straine.
Dar noi ne confruntam cu nazuri, cum nu le convine ceva se aseaza in fund, se ia una dupa alta.
Voi aveti probleme din astea?

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinaa spune:

Buna la toate lumea de gemenei. Ione cum ai reusit tu sa treci fetele de la patuturi la pat mare? Nu cadeau din el? La noi e o joaca continua daca stam in patul mare , cei drept acolo ne jucam cu ei uneori si sunt super inacantati.
Luca a inceput sa paseasca tinut de manute sau de subtiori. Inca nu cxalca foarte bine cu piciorul stang dar sper ca o sa progresam.
Numai de bine de la noi
Corina&Ioana&Luca

http://community.webshots.com/user/agaricii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Am uitat sa-ti spun Corina, in patul cel mare dormeau cu mine sau cu o mamaita.
Nu au cazut pina acum din pat. Chiar am inceput sa le las singure noaptea, dar le pun niste pernute la marginea patului, ele se imping la perete si dorm una linga alta.

Numai bine.

Ionela,Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput