Tratamentul Liviei
Raspunsuri - Pagina 10
romaniaau spune:
Multumesc pentru raspuns Valentina.
Am cautat vitamina E si am gasit de 1mg in compozitia unor drageuri cu ulei de peste si de 10mg in GINSAVIT (multivitamine si minerale+Ginseng).
Nu stiu care sint mai potrivite pentru tratamentul Liviei unde scrie ca trebuie luata vitamina E de 200 ui. Nu am gasit vitamina E simpla.
iuliiuli spune:
Buna!
De azi am inceput tratamentul! Marturisesc ca ma asteptam ca ceaiul de naprasnic sa fie mai rau la gust,dupa cate citisem despre reactiile fetelor de pe forum, dar... mie chiar mi-a placut!
Acuma Valentina eu am o schema de tratament in care apare vitamina E de de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz (eu asa incerc sa iau), oare e prea mult??? Postez mai jos schema de tratament:
DIMINEATA:suc de telina si morcov 100 ml
infuzie coad.-soric.+cretisoara
tincturi de marar,telina,muguri zmeur,coad.-soric.(toate luate separat la interval de 5 minute una de alta)
4 cps.de naprasnic
kamayani
cat`s claw
ZIUA 5-19
supoz.carpiconvit.
PRANZ:
infuzie de dragaica +galbenele
tincturile(luate ca mai sus)
kamayani
4 cps.naprasnic
ZIUA 5-19
vit.E
supoz.cu carpicon
SEARA:
sucul de telina si morcov
infuzie de urzica moarta +vie
kamayani
4 cps.naprasnic
incturile(ca mai sus)
ovule cu metronidazol(sau supozitoare)indiferent de forma le pui tot in poponetz timp de 7 zile,in zilele cand nu ai carpiconul
P.S. -nu mai stiu exact cum se adm.act´s claw,o sa iei cum scrie in prospect
kamayani se ia tot timpul,la fel si cat´s claw(parca)-la
ai scris bine(dar masajul se face pe tot parcursul trat.+argila) dar ,ca sa scoti mai usor,granula de argila se unge si ea cu alifie de galbenele.
So, vit E de 2 ori pe zi ca si supozitor cu carpicon!! Gresesc oare?
Livia , te rog , daca ai timp ma poti lamuri?
iulia
romaniaau spune:
Am gresit, ma scuzati. 4 pastile de napraznic inlocuiesc o cana de ceai de napraznic?
livia spune:
Vit.E daca este de 100ui vei lua de 2 ori/zi(o tb.dim.si una seara)daca este de 200ui vei lua doar odata/zi!
Carpiconul:un sup.dim.si un unul seara
puuup!
AYSHA 2 spune:
Livia, pentru ce este sup. carpicon ? As vrea sa incerc si eu in combinatie cu vit. E100 si tinctura de marar pt. ovulatie .
AYSHA 2
adimercedes spune:
Fetelor, vroiam sa postez un subiect nou, dar am vazut ca s-a dat strigare pentru tratamentul Liviei si am zis ca mai bine scriu aici. Problema sta asa: azi dimineata medicul mi-a spus ca nu ovulez si am PCOS 

!!! Asta dupa teste hormonale, ecografii, 6 luni de luat temperatura, cicluri de 35-45 de zile, tenul facut prastie de o acnee pentru care mi s-a zis ca singurul tratament e Ro-accutane (am postat un subiect despre asta), pe care, bineinteles, nu am de gand sa il fac
. Mai ramane sa imi fac un test pentru nivelul insulinei, ca medicul are deja pregatite 2 tratamente si nu stie care mi s-ar potrivi sa mi-l administreze
.
Dar noi inca nu am
efectiv in vederea
. Cand i-am reamintit medicului, mi-a zis ca din toate datele pe care le are, se vede foarte usor ca nu am ovulatie si mi-a aratat luna in care se poate sa fi avut - si era una din sase 

. Si mi-a zis ca daca vrem bebe repede, cam tratamentul ar fi solutia. Iar sa merg la alt medic nu prea e o optiune, deoarece si la asta am ajuns dupa ce am intrebat in multe parti, e unul dintre cei mai buni de aici si, in plus, la cei buni listele de asteptare sunt de 1-2 luni (pentru azi mi-am facut programarea in decembrie!) Am venit recent aici, nu prea stiu in cine sa am incredere, iar de medicul asta chiar am auzit din cateva parti si nu as vrea sa ii iau la testat si sa vad care ce imi zice.
Astfel am hotarat sa incep si eu tratamentul Liviei, sa-l fac vreo 3-4 luni si doar dupa aceea sa iau in calcul alte tratamente medicamentoase, daca pana atunci nu se arata
.
Dar am cateva probleme: nu stiu denumirile plantelor (nici in latina si la cateva din ele nici in engleza), programul meu e destul de aiurea si nu stiu daca o sa imi pot face ceaiuri la pranz (ca nu prea am asa ceva) - pe langa faptul ca am boala pe ceai, nu am putut sa beau niciodata, insa cred ca acum voi trece peste asta; nu gasesc sub nici o forma argila - sa nu mai povestesc de cea supozitoare si, nu in ultimul rand, nu am vazut nicaieri telina radacina (pentru sucul cu morcovi), ci doar partea verde cu frunze...
Si aici vreau sa va rog sa ma ajutati - Livia,
!!!!! Vreau sa fac o lista de denumiri macar in latina si sa ma infiintez cu ea la farmacia naturista din zona si sa vad ce pot procura
. Asta e ce am reusit sa fac pana acum:
Coada soricelului
Cretisoara
Dragaica sau sanziene
Galbenele
Urzica vie
Urzica moarta galbena sau alba
naprasnic = geranium robertianum (tea)
maghiranul = Majorana hortensis (tincture)
muguri de zmeur = rubus idaeus (tincture)
coada soricelului
kamayani (pills)
cat’s claw or detox (uncaria tomentosa)
carpicon (coniferous resin oil, bee wax) (suppositories)
marar = dill seeds
telina = celery seeds
Sucul de morcovi pot sa il inlocuiesc cu morcovii, pur si simplu? 
Am renuntat la dulciuri: zaharuri, inghetate, prajituri, bomboane, spuneti-le voi pe nume. Trebuie sa renunt de tot si la pastiluta de indulcitor (saccharin) pe care mi-o pun in cafeaua cu lapte zilnica???
Sunt la pamant, fetele!!! Livia, am nevoie de voi 
Va pup si va multumesc pentru rabdare, Adi 
"Where there's a will, there's a way!!!"
adimercedes spune:
Mda, am recitit foile printate cu tratamentul si o sa renunt la zaharina in favoarea mierii (pe care o voi pune in sus-amintita cafea cu lapte pe care o beau din cauza tensiunii mici)...
"Where there's a will, there's a way!!!"