Mamici de Constanta (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Scrisesem un mesaj si mi s-a sters!!!

DEci am vazut toate pozele!!!
Ce de copii frumosi!!!
Cornelia, Maria e ff mare pt varsta ei, sau asa pare in poze, nu? Arata foarte bine!!! Si pare asa serioasa si matura!!!
Stefan s-a facut mare si frumos foc, si cuminte...nu era carutu prin preajma nu?
Alexia e o scumpica!!!!
Bibi dulce foc!!!
Bia, o domnisoara adevarata!!!
Aleaxadru un frumos!!
Marius e poznas ca de obicei, oricum ne vedem noi maine, os a il intreb de ce nu a vb cu voi numai in engleza!!!
Vlad frumos foc!!!
Si am uitat pe cineva???

Imi pare rau ca nu am ajuns si io la intalneala!!!

Azi am avut o zi plina de draci...am fost la pasapoarte si dupa o discutie aprinsa cu oragnu' care ma freca la cap ca nu pot sa fac nimic fara buletin, ca nu conteaza ca nu am avut sa imi fac
Ca e vina mea ca am fost jefuita, ca actele sunt proprietatea statului si ca noi le avem in grija si ca raspundem daca le pierdem
Ca nu conteaza ce alte acte de idetitate am, ca la carte scrie sa am buletinu...
L-am facut imbecil la sfarsitul reuniunii, am plecat bombanind, m-am dus la o cunostinta (la care nu am vrut sa apelez initial pentru ca nu imi place sa deranjez si sa ma bag in fata) si s-a rezolvat totul in 3 miunte...cu poze cu tot!!!! Imbecilu a trebuit sa stea drept si sa faca poze...hihi...a fost haios pana la sfarsit!
In fine, nu am putut sa il conving dupa ce am stat la coada vreo 2 ore...aveam nervi, imi era frig, erau tot felul de ciudati pe acolo...
In plus...(asta e faza comica) stateam pe trotuarul celalalt, unde e parcarea, langa masina...si vine alt organ care pazea poarta..."dvs, unde?" "la pasapoarte" "pai si ce stati aici, treceti dincolo!!!"...eram pe trotuar, nu era nici un semn ca nu putem sa stam pe acolo...da io stiu ce moaca de criminal in serie cu bombe la brau aveam???

Fug ca am coriba de burta pe foc (comanda de la sotzu")

Sinzi si David
David la 11 luni Noi - noute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Super poze, Cornelia. M-am amuzat vazandu-le. Copii dragalasi, mamici sprintare, burtici vesele. Am incercat sa descarc si eu pe cele cu noi, dar nu am reusit. Daca ai timp, trimite-mi si mie cateva cu noi pe mail: andreeea77@yahoo.com . Multumesc mult.
Sinzi, asa-i la noi. Nu te mai obosi, ca nu ai unde. Parca tu ziceai ca vrei sa pleci "afara"? Sau am inteles eu gresit? Bafta multa.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza.
Sanzi....nu mai comentam, ca peste tot e la fel. stai sa vezi ce distractie e la buletine. si noi trebuie sa ni le schimbam...bleacks, ma apuca nervii numai cind ma gindesc.
Crix....las' mama ce sa faci acusi? mai incearca sa le speli o data la temperaturile normale si poate rezolvi ceva, cu o doza considerabila de vanish! pupici si sa iti treaca supararea!
ma duc putin in oras...vorbim later!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Vad ca ieri a fost ziua nervilor . Sanzi, lasa ca o scoateti voi la capat cu toate actele, in final. Crixia, urmeaza sfatul Roxanei. o sa fac si eu acelasi lucru . Doru a spalat ceva la 60 de grade si abia dupa ce a vazut dezastrul a citit eticheta, care indica 30 de grade .

Sanzi, da Mariuta mea e maricica. Toata lumea imi spune asta. Mereu a parut mai mare decat varsta ei. Prin parc, asta vvara (cand mai ajungeam si noi), lumea o intreba cum o cheam, cati ani are si se astepta sa raspunda .

bebe 2004, ti-am trimis pozele. Sa-mi zici daca le-ai primit, ca la talentele mele in ale pc-ului...

Oana (Mygirl), lasa, ca ai cu ce te lauda. Canta-i bebelinei, daca ai voce. Eu nici acum nu indraznesc sa ii cant Mariei.

Daca tot vorbeam d ecantece. Ma distreaza tare mult ultima achizitie a Mariei. Isi canta "nani-nani puiul tatii" . Am intrebat-o cine i-a cantat asa, mi-a raspuns f. repede tati. Tati, care nu prea recunoaste, dar in final imi zice: i-ai fi cantat, eu mai stiu ca am adormit inaintea ei! Oricum, mariuta mea nu minte !

Eu dupa intalnire, m-am trezirt iar cu niste pete. Ieri am fost la dr. Dupa cum ma asteptam, totul e bine. Colul nu s-a scurtat. Mi-a zis ca sangerez din cauza contractiilor si mi-a zis ca trebuie sa ne ocupam mai serios de contractiile astea. Mi-a dat un tratament cu Nifedipin! Mi-a zis sa nu ma iau dupa prospect, ca e pt. inima, dar ajuta si la relaxarea uterului. Acum eu nu stiu ce sa fac. Nici nu am luat medicamentul de la farmacie. A si 3 No-spa pe zi in continuare, ca eu cam orrisem tratamentul. Sincer, eu as continua doar cu No-spa. Voi ati auzit de asa ceva. Roxana, ce zici?

Va pup
Cornelia (23 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna ziua fetelor!
Am vazut si eu pozele in sfarsit, sunteti toti si toate f. frumosi si frumoase. Nici nu stiti ce rau imi pare ca nu am reusit si noi sa ajungem la intalnire.
Si daca ieri a fost ziua nervilor si a intamplarilor nefaste, hai sa va zic si eu ce am patit. MI S-A FURAT TELEFONUL! Acum mi se pare extraordinar de amuzant, desi imi parea foarte rau dupa telefon caci era un cadou de la sotul meu si eu sunt foarte sentimentala. Mai ales ca el nu prea le are cu cadourile; eram in autobuzul 42,mi-a cazut ceva pe jos si cand ma uit apoi la geanta era deschisa. Primul meu gand a fost telefonul dar nu mai era acolo. Bine ca nu mi l-au furat si pe cel de la firma sau actele, caci aveam probleme si mai mari. Eu am geanta destul de mare si o groaza de maruntisuri prin ea si tocmai ce vorbisem la telefonul personal asa ca acesta era mai la suprafata. Nici acum nu-mi vine sa cred, pana acum am fost destul de prevazatoare, dar acum s-au inmultit hotii peste masura,si m-au "facut " si pe mine. Dar data viitoare nu ma mai prind.
Du-te apoi si da telefoane peste telefoane ca sa-mi blochez cartela caci tatal unei colege s-a trezit cu o factura de 5 mil dupa ce si-a pierdut cartela si nu a blocat-o.
Ei, in rest toate sunt bune si frumoase, suntem sanatosi si voiosi.
Ne mai auzim.

Numai bine tuturor.

Mami Magda si scumpa Rafaela

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Magda, tare rau imi pare...eee..ce idioti, ma scot din minti chestiile astea cu furatul te simti asa de....bleacks.
Cornelia...pai di ce nu l-ai luat de la farmacie? eu una as fi intarit no=spa-ul cui ceva papaverina si scobutil, dar daca Lutescu zice asa...inseamna ca a dat rezultate si tratamentul asta. in orice caz trebuie sa il faci. (si las ca e mai bine ca nu te mai inteapa!) ai rezolvat ceva cu Geta?
grasu meu are o noua modalitate de distractie: se vaitad e parca il doare ceva, da tare, nu gluma, si cind am uit la el il bufneste risul. asta dupa ce tzipa de vreo 3 ori...mama ce ecou are casa astaaa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Roxana, . Nu am rezolvat, in final cu Geta. S-a gandit mai bine si a zis ca nu ar vrea s ama incurce, daca e asa de mult de mers pe jos. Exact de asta imi era mie frica, de distanta. Mai cautam. Probabil ca tot la Eforie o sa ne orientam. Multumesc mult, oricum pt. intentie.

Am luat o perioada si scopantil, dar acum mi-a zis sa incercam altceva. Am aflat ca Nifedipin-ul asta e pt. scaderea tensiunii, ceea ce pe mine m-a cam speriat pt. ca eu am tensiunea f. mica. Si chiar Lutescu mi-a zis ca la inceput o sa ma doara capul (ca parca nu m-ar durea si fara el), dar sa nu ma sperii. Din cauza asta nu prea stiu ce sa fac.

Cornelia (23 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Cornelia, imi pare rau, dar precis gasesti tu pe cineva. mai am o idee, daca se concretizeaza te anunt. cu nifedipin-ul tu incearca sa il iei o zi, doua, daca nu te simti bine suna-l pe lutescu si zi-i sa iti dea alta varianta, ca te simti rau. pupicei!
am facut neste poze noi, poate va era dor de noi.....http://community.webshots.com/user/rocksy25

Mergi la inceput

si io un mesaj scurt...
Magda imi pare foarte rau, cred ca e o epidemie...sau au venit in oras niste hoti foarte abili...io nu mai umblu la mine decat cu bani ficsi...azi cand am venit cu taxiu de la gradi ma intrebam ca daca imi cere mai mult de cat aveam ce ma fac????
da asa poa sa ma buzunareasca cine vrea...am devenit chiar paranoica...hihi...si asa eram foarte atenta mereu la bunurile mele care ma insoteau peste tot...
acum tre sa ma pun pe treaba si sa ma apuc de celelalte acte...poate de maine...
e asa o brambureala la buletine...uf...
cineva m-a sfatuit sa nu dau catnetu la pierdute sa spun ca s-a deteriorat...

roxa acu ma uit la poze...grasu e tare frumooooooooooos....hihi...de abia astept sa il vad
noi maine seara vom fi in tomis sus dupa ora 17.00 daca mai vine cineva, ca de cand cu vremea asta naspa nu mai iesim asa mult pe afara si tre sa distram copilu
pupici

Sinzi si David

Mergi la inceput

am pus si noi poze noi pe linkul de mai jos

Sinzi si David

Mergi la inceput