Mamici de Constanta (24)
Raspunsuri - Pagina 8
magdala spune:
Buna fetelor!
Imi cer scuze in mod public ca nu am ajuns la intalnire, dar Rafaela a fost putin racita, si ca sa putem merge luni la gradi am hotarat sa nu iesim deloc din casa tot week-end-ul. Va rog mult sa ma iertati, mav, stiu ca nu am reusit deloc sa ne vedem, dar sper sa programam o intalnire la care sa reusesc si eu sa vin.
Sanzi, felicitari pentru ap. Stiu ca pe acolo sunt in general mari si frumoase.
Din pacate daca e sa ne intalnim in timpul sapt. eu nu pot ajunge mai devreme de 7 seara, caci la 6 abia ajung de la munca.
Pupici la mamici si bebiti.
Mami Magda si scumpa Rafaela
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
gegea spune:
Tocmai am vazut si noi pozele...sunt SUPER!!!!
S-a facut tare frig afara, se pare ca a venit si iarna, iar vantul care bate e cumplit.
Daria e cumincioara, da din picioruse si se joaca de zor.
Somnul de noapte a inceput sa fie ceva mai greu, la fiecare miscare de pe o parte pe alta, ma trezesc si dureaza ceva pana adorm din nou.
Miercuri iau rezultatul analizelor, iar pe joi probabil merg iar la medic.
si numai bine!
Geani cu Daria (26 saptamani)
mygirl spune:
Dragi mamici, trebuie sa va spun ca m-am simtit excelent la intalnirea cu voi si cu puiutii vostri. Sunteti niste mamici grozave de la care am multe de invatat. Imi plac la nebunie copii si mi-am facut putin "antrenamentul" cu ei, mai ales cu Alexia (care e o scumpa) si cu Alexandru. A fost un pic cam obositor ptr mine, ca nu am experienta in domeniu, dar cred ca o sa ma obisnuiesc eu repede. Deocamdata, pana in mai, trebuie sa ma multumesc cu mangaiatul burticii si cu exersatul vocii( fac vocalize pe cantecelele de pe albumele "cutiuta muzicala".
Cornelia, multumesc mult ptr poza. Nici eu nu pot sa ma laud..decat cu burtica.
Va pup
Mygirl si Alexandra (22 sapt+)
marlen_b spune:
Ce poze frumoase!
La noi a intervenit ceva si nu am mai ajuns.
Pe cand urmatoarea intalnire? Promitem sa nu o ratam.
Marlen si Andreas
gegea spune:
Oana, si eu ii cant fetitei mele, mai des in ultima vreme, am inteles ca melodiile pe care le canta mami inca din burtica vor deveni cantecele preferate si care ii vor linisti pe bbi dupa nastere...
Geani cu Daria (26 saptamani)
roxanaz spune:
ce misto pozeleeeee!!!!!!!!!!!!
super!!!
Laura, fetele au dreptate, Vlad a crescut "ca din apa".
hahahaha Cristina, Stefan tot 40 de minute pe ceas a dormit? mey ce freza a facut....
CRIXIA spune:
Buna, dragele mele!
De vreo 30 de minute ma delectez cu ce ati scris voi aici si cu pozele din Tomis. Noroc cu voi, ca mi-a mai trecut si mie un pic supararea.
A venit Buni azi, care de obicei se ocupa doar de copila si atat, si nu stiu ce a pus-o si s-a apucat de treaba. Eu aveam cosul plin de rufe pentru spalat si am pus si in masina de spalat. Daca m-as fi apucat io de treaba, tipicara cum sunt, as fi rasturnat totul in mijlocul casei si le-as fi pus pe categorii, caci si in masina si in cos erau puse aiurea, dupa cum s-au stras de spalat. Ei, Buni a noastra, gospodina grabita, a datdrumul la masina de spalat asa cum era, cu haine de diferite culori.... Ce sa mai spun, ca am chiloti gri, rochita Alexiei din Tomis este aproape maron........ printe lucruri albe, era si o geaca gri-petrol, pe care o spal cu apa aproape rece; cine sti si la ce temperatura a dat! Doamne, am innebunit cand am aflat, iar acum imi amintesc si-mi vine sa urlu.
Nu vine de azi, de ieri in casa noastra, si se pare ca pricepuse ca nu trebuie sa se bage la altceva in afara de copil, dar a mancat-o!Si nici nu vroiam sa spal azi, daca m-ar fi auzit pe mine, as fi inteles!
Offf, Tatiana se pare ca-i molipsitoare "dragostea de soacra"!
Laura111, putem sa va facem curte?
Liris si July, imi este dor de voi!
Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe
CRIXIA spune:
Nu v-am spus ca intr-o luna de zile, adica 15.12.2004 - 15.01.2005, Alexiei i-au iesit 3 maselutze! Doamne ce noroc pe capul meu, ca m-am saturat sa astept cate 2 luni ca sa mai iasa cate un dinte! Cam asa era intervalul! Si se pare ca-i mai rezistenta acum, pentru ca plange noaptea, dar nu cum facea in urma cu cateva luni; este agitata si ziua, iar mana este in gat(nu in gura) toata ziua. Saliveaza si are pofat de mancare diminuata, dar o las in pace ca are timp sa recupereze, sau altfel spus ii prinde bine o cura de slabire!
Galarina spune:
hehehe, roxana, mai nou 30 de minute pe ceas. doar afara doarme mai mult. o sa ajunga sa doarma cate 5 minute:)
de freza ce sa-ti zic, incepem deja sa folosim gelul
mav spune:
Super pozele, multumim Cornelia (chiar am descarcat doua dintre ele, in care apaream si noi)!!!!
Super burticile, super si copilasii, super si mamicile (pe tatici nici nu i-am observat)!!!!
Speram sa ne mai vedem si alta data, in conditii mai bune, sa putem sa si vorbim! Oricum, este frumos ca ne-am intalnit si poate ca avem sanse bune ca "prietenia" noastra sa nu ramana doar una virtuala!
Ma emotioneaza tare, tare burticile si bebelusii cei mici (care inca nu s-au "ridicat", gen Stefan sau Bia), dar si "domnisoarele" cum ar fi Alexia sau Maria. Sa va/ne traiasca minunile si noi pe lnga ei/ele!
Crixia, imi pare rau pt rufele tale, dar asta i se putea imtampla oricui! Mi s-a intamplat chiar si mie, desi sunt fff exigenta in anumite privinte (poate chiar exagerata uneori).
mav