Mamici de Constanta (24)
Raspunsuri - Pagina 13
CRIXIA spune:
Gata! S-a reparat computadorul! Asa ca...
Printre picaturi, v-am citit, caci am de facut ceva la calc si nu ma pot abtine.
Sanzi, aseara am iesit de la 19.30, cam o ora, de aia spuneam ca nu mai era nimeni. In seara asta e tati "de servici", ca altfel n-as fi putut sta la calc.
Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe
CRIXIA spune:
Tatiana, eu i-am pus Alexiei cercei cand avea 8-9 luni, dar cred ca ai putea foarte bine sa-i pui acuma, nu-i devreme deloc. Sa-ti spun si de ce! Este micutza acum si nu duce mainile la urechi ca sa se traga de cercei. Alexia a fost cuminte din punctul asta de vedere, chiar daca aveam aproape 9 luni nu a dus mautza la urechi.
Am fost la bijuteria de langa tine, adica la cel de al treilea bloc turn, la parter, langa xerox(dau amanunte, sa nu fie si alta prin zona si sa ajungi gresit). Cerceii sunt sterili, pot fi purtati minim 15 zile si maxim cativa ani. Se pun cu pistolul. Alexia a plans, chiar tare as spune, ea nu plangea la vaccinuri, de aceea am remarcat, dar am ajuns la concluzia ca nu a plans de durere ci de la pocnitura. Asa ca iti recomand sa-i pui niste ghemotoace de vata in urechi fetei, ca sa mai atenueze din zgomot. Am fost multumita ca persoana care i-a dat gaurile nu s-a intimidat de plansul ei si si-a vazut de treaba in continuare, ca altfel ramaneam cu o singura gaura.
Hai, curaj! Ai doar cateva zeci de zile la dispozitie ca sa-i pui cercei! Nu-ti recomand sa fie mai maricica, cred ca si riscul tzinerii minte intervine!
Felicitari ca ai prins curaj si ai intrebat despre banana, despre statul in fundulet! Asa, cauta, cauta si ai sa vezi ce increzatoare vei fi! E bine sa primesti multe sfaturi, ca sa ai ce pune in balanta!
Io, la ora asta, inca mai rasfoiesc cursuri, dar mai si.... A avut dreptate Rox, ca nu-i calc. si doar atunci pot spune ca pot invata!
In seara asta au venit copii mei( tati si Alexia) de afara, aproape sloi. Acum au mers la noi in parc si s-au jucat cu mingea, iar tati spunea ca inghetase si ca i-a spus de cateva ori Alexiei, la intervale de 10 minute, ca sa mearga acasa, dar ea ii intorcea spatele si , asa ca a mai alergat-o ca n-o putea urni.
PoZe
roxanaz spune:
neatza neatza.
hahahahahahahahaaa Crix era sigura ca nu te poti abtine.... la invatat cu tine si multa bafta azi!!!
Tatiana pupici tie si Biei si....foarte bine ai facut cu pozele! stai linistita cu vaccinul...trece repede si gindeste-te ca pina la un an e pauza!
cam liniste pe aici ieri....adica doar Sanzi, Narcisa au fost la apel...ce faceti? ocupate asa rau?
o zi super sa aveti cu toatele!
ione spune:
Crix iti tinem pumnii.
Narcisa intradevar sunt zile cind sint d-soare cuminti adica maninca frumos dint farfuriutele lor si e curat in bucatarie
Sinzi apropo de recunoasterea jucariilor, cind eram la in parc cu tricicletele si fetele se jucau la tobogan, am dat unei fetite o tricicleta, am avut parte de o ,,scena,, din partea Elenei, a alergat la tricicleta s-o dea jos pe fetita ca era a ei, sa rizi nu gluma. De abia am convins-o so lase sa se plimbe si fetita.
Tatiana eu le-am facut gauri fetelor cind aveau o luna jumate, nu a durut, le-a facut medicul pediatru cu ac de siringa sterilizat si le-am pus direct cercelusii.
Ionela,Maria & Elena 26 mai 2003
narcisa spune:
Buna dimineata
Tatiana, eu i-am facut lui Vivien in Cta gauri cu pistolul la bijut. de pe Republicii Zeta Joelli parca se chaema, fetele au fost ff.dragute, n-a plins prea mult avea 5 luni, nu-i devreme. Mie mi-a fost frica pina la urma s-o duc undeva sa-i faca gaurile cu acul de seringa, mai bine cu pistolul e mai staril cred eu. N-a avut probleme, dupa 2 sapt. i-am pus cercelusii normali, ii are si acum in urechiuse.
Crix, tinem pumnii si spor la invatat!
Roxi, lui Patrick, ce mai face?
Vivien a inceput sa faca pasi bine, asa ieri dintr-odata, tinuta de minute, se bucura si ride.
In rest la noi e un circ cu amandoi de nu se poate: a invatat Vivi sa se apere, cum o necajeste Patrick cum il musca, el sta catarat pe unde apuca si umbla cu minutele la spate.
Va pupam pe toate, fugim un picut la plimbare, ca s-a mai luminat afara....
narcisa
laura111 spune:
Tania, sa stii ca am vorbit eu cu July pe mobil inainte de intalnirea noastre de la Mall ca s-o anunt ca ne adunam si mi-a zis ca e f. ocupata cu serviciul si nu mai are timp nici sa citeasca , daramite sa mai scrie pe forum. Ar fi vrut sa ajunga si ea, dar pt. ca n-a aparut am dedus ca a fost very bizi. In rest, sunt bine, si ea , si Tio...
Crix, nu fii necajita pt. lucrusoarele srticate, oricum manechinu' conteaza... Lasa ca in 2 luni i-ar fi ramas oricum mici...
Tatiana, curaj si bafta la pus cercelusii !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
si poze din excursii: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111
narcisa spune:
Tatiana, parerea mea, cred ca da.
La ce sa dauneze, gaurile, daca-i face cu pistolul sint sterili, nu rana, nu nimic, cel putin Vivien n-a avut nici o problema.
A plins pe moment mai mult de sperietura, ca pacane destul de tare linga ureche, da ideea lui Crix nu e rea cu dopuletele de vata.
narcisa
CRIXIA spune:
Vin cu un anunt!
Duminica, pe 23 ianuarie fiica Simonei(Anomis) va impplini 5 ani!
Veteranele acestui forum stiu ca Simona este cea care ne-a
Nu stim daca ne citeste sau nu, dar cred ca merita toata admiratia noastra!
Simona, sa-ti traiasca domnisorica Andreea!
si poate vei reveni pe forum!
ione spune:
Si noi ii transmitem.
La multi ani! Andreei, Simona sa-ti traiasca fetita sa te bucuri de ea sa-ti aduca multe satisfactii.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003