Mamici de Constanta (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza tuturor!
hehehe Sanzi iti trebuie o aparatoare ptr nas!!!! sper ca ai pus ceva gheatza!
mai m-ati inebunit cu magazinul asta Lisa....azi ma duc un pic in oras si testez sa vad pe unde e. Sanzi, mai bintuiti si azi?
Crix, bafta la invatat....poate inveti daca nu ai computer....
Simona cool faza cu arma biologica!!!
pupici ca grasu se maraie si trebuie distrat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna faza cu nasul Sinzi, ce rele suntem ridam de necazul tau.
Cornelia mai tii minte cind ne-am intilnit cu fetitele cind incepea sa mearga Maria cin am revazut-o in poze nu-mi venea sa cred ce mare s-a facut, oricum superbe poze din Tomis.
Narcisa ti-am vazut minunile, ale mele in bucatarie dupa masa arata ca supa razboi, intradevar se indeamna la mincare.
Sinzi de cind doarme David cu jucarele?
Noi ne confruntam acum cu nazuri, cum nu le convine ceva se aseaza in fund, se ia una dupa alta.
Voi aveti probleme din astea?

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Buna dimineatza,
Cornelia, mersic mult de raspuns. Cit despre faza cu cumparatul celui de-al doilea scaun, hm si noi am tot amanat, sa luam sa nu luam; Patrick e insa un copil fff.mobil, nu sta locului si acum sta cu ham in scaunel, ca altfel sare din el, daca-ti poti imagina uneori zici ca-i atlet face trapez fara nici o frica, sta in miini si aterizeaza pe cealalta parte, gimnast il facem... si mai mult din cauza asta am luat, plus ca el nu e asa de inaltut si nu ajungea bine la masa....si cum il vrem si pe bb 3 anul viitor, am zis ca vor fi amandoua bine folosite. Noi l-am achizitionat cind avea Vivi cam 6 luni, asa ca asteapta si vedeti ce si cum, insa eu nu cred ca va fi cazul la Mariuta. Chiar ma uitam la poze aseara cu sotul si el spunea ca Vivi si Mariuta seamana, de mormoloaca si ea e un pic mormoloaca, sa vezi ce musca a invatat sa se apere de Patrick, umbla in prezenta ei numai cu miinile pe la spate, el o mai necajeste cu jucariile uneori.

Crixia, si Patrick avea la 1 an 10 kg si la 2 in jur de 12-12,5, deh copil in limite normale. Ah...si eu ma lupt cu kg si nu cred sa mai ajung cum eram inainte, da omu cit traieste spera...cine stie.

Sinzi, sper ca nu ti s-a invinetit prea rau nasucul.....

Mai, la noi e o furtuna de mi-e frica ca-mi zboara scaunele de pe terasa, desi sint acoperite si strinse impreuna si bineinteles ploua.
Aveam de gind sa ies cu piticii, da cre ca ma lipsesc.
Mai rup si vreo umbrela pe vintul asta....
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Ione, da ce crezi ca la noi in bucatarie, e mai altfel? Daca nu spal gresia o data la doua zile, caram frimiturile in toata casa.
Si stai ca faza cu trintitul abia acum incepe, da poate d-rele sint mai altfel(mai intelegatoare) decit baiete prin magazine Patrick si acum se trinteste, si se-ntinde cit e de lat nu conteaza unde, da io-l las si nu-l bag in seama si-i trece. Cit despre a se lua unul dupa altul, cred si eu, si noi am inceput de putin timp cu imitatul, tipa unul tipa si celalalt sa-i tina isonul s.a.m.d.

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

bonjurica, fetelor!
Sunt chiauna de somn si am o durere de cap....De trei zile stau la greu pe regulament(il invat din calculator), si fac chestionare.
Narcisa,Simona, bine ati revenit!
Narcisa,tare scumpi sunt puiutii tai! daca vrei putem intra on line pe yahoo cu fetele de la bb ian-febr. numai sa ne spui adresa pe yahoo. a mea este taniabugescu@yahoo.com. Seara in jur de 19-20 intram cam juma de ora la o mica barfa...
Simona, ce ai facut-te-ai intalnit cu nenea ala??? Eu am intrerupt luna asta si n-am mai vorbit cu el.
Sanzi, si eu...si eu . Am luat-o in frezain tocul usii, nu stiu cum am apreciat distanta, dar m-am ales cu un cucui- 3 zile m-a durut locul cand ma pieptanam. Am pus un pachet de carne inghetata, dar tot degeaba-parca imi sparsesem capul...offff
Ionela, mutasem si noi statul major in bucatarie, dar nu-i placea locul.plus ca atunci cand mananca vrea sa dea jucarii pe jos si ma caram cu ccc cutia de jucarii dupa mine. asa in camera am la indemana totul , desi se lasa cu aspirat zilnic.Asta e...

Mai , dar cam liniste pe forum! Oana, nu mai poti intra? Te-ai suparat pe noi???? July, macar sa stim ca sunteti bine. Raluca, tare demult n-ai mai intrat!Cali?? Fetele noi???? Sa stiti ca imi spun mereu sa va sun... dar parca mai la indemana e...forumul.
Crixia, o zi-doua acolo e scuzabil! bafta la examene si ... sa stii ca eu mereu o pateam cu rufele la masina.
pelc ca ma chitzaie bibi!

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze DECEMBRIE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Radeti fetele, ca si eu dupa ce mi-am cautat nasu prin frigider sa vad daca nu a cazut pe acolo si am dat 2 picioare in mobila am inceput sa rad...
Acum am un semn de ti-e mai mare dragu!!! Nici inainte nu trecea nasu meu neobservat, daramite acum!!!

Azi la gradi era sa fiu daramata de grupa mica care sarise la imbratisat (copiii astia sunt ca lipitorile, vin calare pe tine si se lipesc si stau atarnati!!!) si nu mai puteam sa ma tin pe picioare. Sorina vroia numai in brate...bine ca e micuta si nu prea grea, si apoi le-a traznit prin cap sa imi pupe mana...si pana am reusit sa ii potolesc m-au pupat de sus pana jos!!!
Sunt atat de caraghiosi...radeam de una singura...si ei dai cu pupatu!

Gen, Marius era foarte relaxat azi, statea intains pe cateva scaune si de abia il urneai, am tras de el...
Uite si poezia de azi, ca nu prea a invatat-o sa stii:
"Jump, jump, jump
Goes the big kangaroo
I thought there was one
But i see there are two"

Tania dar pe cand examenu??? Sa ne duci si pe noi la o plimbare dupa ce obtii carnetu'! LA mine sedintele de invatat noaptea pe net si obisnuite...hihi...si nici macar atunci nu prea am timp. Cum se descurca Bibi cu mersu?

Narcisa si mie imi e dor de o furtuna de zapada...daca nu ne-am fi mutat, am mai fi facut o tura la munte, acum cred ca de abia prin martie cand intru si eu in vacanta!! Cati cm mai are Vivien? Dar Patrick? I-ai mai masurat?
Eu tot ma chinui sa ajung cu David la pediatru ca mi se pare ca nu pune si el nici o sunculita pe el, desi mananca foarte bine de la un timp...dar el - oase si creier!!!

Ione, David doarme cu ursu de pe la 1,5 luni si mai nou si cu "bus"-ul de la Craciun...am uitat odata busul la bunica si a tipat toata noaptea, de a trebuit ta-su sa se duca sa il aduca inapoi...Isi cunoaste toate jucariile si are jucarii preferate, daca lipseste una, sau nu o gaseste e vai si amar de noi...
David o sa fie cred un tipicar!!!

Roxa, azi bantuim pe la politie cu buletinu...am completat toate formularele, am strans acte, acum Radu sta la coada pe acolo (ca "pila" noasta e in delegatie) si nu stim pe nimeni sa ne scuteasca de coada, si sper sa prindem azi sa putem sa le depunem.
Sapt viitoare tre sa semnam actele de cumparare si am nevoie de un act de identitate!!!
Poate ajungem diseara in Tomis, dar nu cred ca o sa fim obositi, dar maine seara sigur suntem pe acolo...
DAca ajungeti si voi, dati sms!!!

Cornelia, e tare scumpa Mariuca ta...prietenul lui David, Matheo a mers singur in picioare intre 1,3 - 1,4 ani...fara sa aiba vreo problema, pur si simplu era mai lenes...
DAvid desi a mers pe la 11 luni, nu pot sa spun ca e cine stie ce abil, el e foarte precaut in schimb (il face mama agent de asigurari!!!), poate sa urce singur scari, dar o face tacticos si nu e prea repezit...(se mai arunca kamikaze peste noi din cand in cand...dar asa ca o "iesire" din partea lui!)
Si cu vorbitul o ducem foarte bine, in ambele limbi, si eu cred ca poate asta e cauza pentru care nu face inca propozitii...
A inceput sa uneasca 2 cuvinte de ceva timp, "la mama", "unde e?" "vine trenu" "bea suc" dar face o mica pauza, de parca isi trage respiratia intre cuvinte!

In schimb ne-a innebunit cu "Lala", "dipsy" "tinky whinky" si "Po" personajele din Teletubbies, le stie pe toate si cand vede farfuria cu mancare se aseaza pe canapea la tv, si imi spune "LALa"!!!
Hai ca am scris romane...

Sinzi si David
David la 1an si 11 luni Noi - noute

Mergi la inceput

Tania, cu placere adresa mea e narcisax3@yahoo.de , o sa ti-o trimit si pe messenger, daca eu apar offline, cam asa intru de cele mai multe ori, da un semnal cind esti on.
Off te inteleg cu chestionarele, si bafta multa, cind ai examenul?

Adresa mea e valabila si pt. restul fetelor care va conversati pe messenger pe yahoo.

narcisa

Mergi la inceput

Sinzi, nu-ti mai fa probleme.
Patrick in jur de 2 ani era piele si os, 11 kg, nu mai stiam incotro; dupa citeva luni si-a revenit, acum e binisor, nici gras nici f.slab. Asa sint copii. Si daca si David, din cite pov. e asa de mobil, de unde sa puna pe el?
De masurat nu i-am mai masurat, Vivi o imbrac insa cu masura 86 si la body 92, ca-i grasuta si se ia pe ea, nici eu nu stiu de ce e dif.
Patrick sa aibe cam 93-94 cm, mai mult n-are, zic eu.
Eu l-as lasa incain pace pe David cu pediatra, daca maninca cit de cit e vesel, se joaca etc. n-are rost numai timp, bani si nervi consumati, asa-s copiii au faze si faze.
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Narcisa, David a inceput de 1 luna sa manance foarte bine, dar nu se cunoaste...De asta imi e teama, ca mananca dublu, chiar mai mult decat inainte, si nu se vede..si am descoperit ca nu prea digera bine...imi e teama sa nu aiba o pb digestiva...

Sinzi si David
David la 1an si 11 luni Noi - noute

Mergi la inceput

Eu nu stiu ce sa-ti zic, da cred totusi ca s-ar fi plins ca-l doare burta sau, ceva......cintareste-l si mai asteapta 1 luna, daca maninca in continuare bine, atunci ar trebui sa ia in greutate.
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput