Am facut un control medical de rutina si mi-au gasit o veche problema - scolioza. Dupa cum s-a exprimat doctoritza - Am coloana franjuri si era foarte mirata ca inca nu ma doare. Rezultatele si ce pot sa fac le aflu in 2 saptamani, cand acestea ajung la medicul care mi-a dat trimiterea, dar n-am rabdare pana atunci.
- Stie cineva ce tratamente se fac?
- Am interdictii in a practica vreun sport?
- Ma va afecta cumva aceasta problema daca mai fac un bebe? Adica scolioza si sarcina = compatibilitate fara probleme?
Recunosc ca la prima sarcina, m-a durut spatele, dar am crezut ca e ceva normal. si durerea era suportabila. Si acum mai am perioade cand ma doare, dar mereu ziceam ca e din cauza oboselei.
Ma ajutati cu vre-o informatie?
Multumesc -
Si eu am exact aceeasi problema.
Scolioza mea a fost descoperita in clasa a noua. Am facut gimnastica medicala in timpul liceului si a facultatii, dar apoi nu prea am mai avut timp de mine.
In timpul sarcinii am stat la pat din cauza altor probleme astfel incat coloana nu a fost foarte solicitata.
Dupa ce am nascut si l-am purtat pe bebe in brate am avut dureri mari de spate. Si acum cind sunt obosita ma doare spatele de ma arde, dar daca ma intind si ma relaxez imi trece in juma' de ora.
Sunt super interesata ce se poate face, mai ales ca odata cu inaintarea in virsta (am 32 de ani) spatele ma doare din ce in ce mai des.
Mihaela.
Si eu am facut gimnastica medicala, masaj si inot in generala, apoi am lasat-o balta. Acum de cand mi-au zis ca e ceva in neregula si cat inca nu stiu ce..stau ca pe ace, ieri am avut impresia ca m-a durut toata ziua spatele
. Mai bine nu stiam si nu ma durea..
Apoi citisem pe undeva ca la nastere daca ai scolioza, o epidurala e mai complicata. Am cautat si pe net, dar mare lucru n-am gasit.