Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

Buna dimineata!
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine cum e cu mucusul asta, ca imi iau campii!!!Cate zile se mentine? eu sint in ziua 22 si a aparut, dar a mai fost si pe 18, 19. Eu am ciclul f lung, 36-38 de zile. Cum se numesc testele de ovulatie? Am intrebat o farmacista si s-a uitat lung la mine, ca nua mai auzit...
Va pup pe toate
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Antonia, ziua 10...mama ce ne mai numaram zilele...
Natalia, am patit si eu asa cu farmacistele, du-te la Sensiblu, ca aia au magazine si in provincie...si le zice "teste de ovulatie"......ca a mele cel putin nu au nume, sunt la "vrac"

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

Sorina, multumesc pt raspuns, am sa incerc la farmacia aia, sper sa le gasesc. Cam cate mi-ar trebui, cate se cumpara de obicei? Din ce zi sa le folosesc? Si acum alta belea.. Eu am facut testul de glera cervivala in ziua 15 si a iesit bine, deci ovulez, dar mucusul acela apare mult mai tarziu, dupa ziua 18.. Cand sa fac testele?
Pupici si spor la prestat
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Natalia, teoretic testele alea au un prospect unde este un grafic, in functie de durata CM a femeii si ziua in care trebuie inceputa testarea. Eu zic ca din ziua 10 poti incepe linistita, si deci trebuie cam vreo 5. In fiecare zi unul. Vezi citeste la rubrica asta pagina unde a tradus Felicity un articol pus de Toni, acolo sunt amanunte pretioase de cum se face testul. Si atentie, sunt tare scumpe, un singur test e in jur de 100.000 lei.

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Felicity nu stiu ce sa-ti zic cu durerea de ovar ...pentru ca si corpul meu a luat-o razna luna asta....de la faptul ca de 4 zile am senzatia ca fac tot timul pp pe mine, pina la durerile de spate ca la rusi si culmea 3 zile m-a mincat buricul de ziceam ca iese Alien pe acolo...tot felul de minuni...iar apropo de ce spunea Tonnia de mucus abundent dupa implantare...eu am observat ieri seara ca se intinde ca albusul de ou...cam asa ceva...desi am ovulat simbata in ziua a 13-a....dar nu pot inca sa spun ce poate sa insemne asta...vom vedea...pupici...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ea are ciclu f. lung, cred ca ii trebuie mai multe teste de ovulatie.

Eu zic sa incepi sa te testezi de prin ziua 13 pana cam prin a 23-a. Deci 10-11 teste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetelor,
eu am examen astazi la 5 si am o gramada de emotii. N-am mai dat examene din facultate. Asa ca sint stresata rau de tot si invat pe rupte la birou (reforma institutionala, master drept comunitar si international)
Prin urmare, nu voi avea timp nici sa scriu nici sa vad ce faceti voi aici. Dar promit ca maine ma revansez. Asta daca nu voi fi suparata rau ca nu m-am descurcat la examen.
Am o stare de bazdacei pe mine rau de tot.

Nu va suparati pe mine, va rog io frumos , ca sint cuminte si stresata.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Stiti fetelor, eu niciodata nu am simtit vreun sentiment negativ atunci cand am auzit de vreo fata ca a ramas insarcinata sau cand vad gravide pe strada. Pe cuvant. E ca un examen fara concurs. Toate avem acces. De asemenea, fara sa-mi doresc o polemica pe aceasta tema, nu am nimic cu cele care fac intreruperi de sarcina. Fiecare le stie pe ale lui. Niciodata nu gandesc, uite ea face intrerupere iar eu nu pot sa raman.

De fapt, noi suntem intr-o situatie foarte buna, prin faptul ca putem intra la acest capitol. Ganditi-va cate femei, carora le ticaie ceasul, nici macar nu au un partener, nu si-au gasit un om bun cu care sa mearga mai departe. In doi totul e posibil, chiar daca mai greu, chiar daca, prin FiV-uri, instialtii, adoptii...Acum vreo 2 saptamani, dupa o cearta cu sotul meu, pentru o secunda m-am gandit cum ar fi sa fiu nevoita sa intru la capitolul "In unu sau doi...".
Nu cred ca am citit ceva mai trist decat acea poveste cand una dintre noi, care-si dorea cu disperare un copil, a fost nevoita sa paraseasca site-ul, intrucat tocmai o parasise irevocabil si plecase cu alta.

Si mai ganditi-va la problemele de sanatate, de viata si de moarte.

Cu asta trebuie sa inceapa optimismul nostru.

Mergi la inceput

Bafta Ale!

Mergi la inceput

Si inca ceva pe ziua de astazi: "Life is what happens to you while you're busy making other plans".

Pe maine!

Mergi la inceput