Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (3)
Raspunsuri - Pagina 8
ariadna33 spune:
Bafta, Alé 

! Sa vii cu nota mare!
Ce ma fac, ca tare as mai fuma o tigare!!!!!!!!!!!
ariadna33 spune:
Draga mea, esti o draguta si o scumpica! De azi de dimineata am mancat si bomboane, am mancat o banana si un iaurt si tot imi vine sa FUMEZ! Cum imi abat gandul de la tigare, se duce invariabil la mancare. De cate ori m-am lasat am luat in greutate! Uite, acum de ex. as manca o fripturica, nici mai mult nici mai putin!
Flavia_Hurducas spune:
Fetelor, am migrat si eu la voi cu o intrebare: cum ar trebui sa fie mucusul dupa ovulatie in cazul in care este sarcina?
Flavia
ariadna33 spune:
Depinde, la cate zile de la ovulatie. Deci in primele 10 zile dupa ov. este ca de obicei, apoi in loc sa se diminueze (ca atunci cand nu e sarcina) ramane la fel ca imediat dupa ovulatie. Deci poti sa-ti faci o parere numai cu cateva zile inainte de rushi.
dandana spune:
buna dragelor!
eu mai rar pe site si atunci citesc repede sa nu ma vada careva 
doua lucruri voiam sa spun desi poate cineva a intervenit deja:
- exista MULTE fete care au ramas dupa HSG, nu chiar in luna aia dar in lunile urmatoare, un exemplu sunt eu ![]()
- nu se recomanda spalatul intern chiar daca nu ai ca obiectiv bb, ideea ar fi ca se duce flora personala
gata, va mai citesc si daca mai e ceva....
Felicity spune:
in sfarsit o veste buna despre HSG.
Fetelor ma gandeam azi la altceva, la Rh negativ. Din cate am citit eu doar in jur de 18% au, si eu aud in toate partile de oameni care au. Odata eram la o bauta si si nu stiu cum am ajuns sa discutam despre Rh si jumatate din cei prezentti aveau Rh negativ. Eu incep sa nu mai cred in statisticile lor, cred ca suntem jumate jumate impartiti. Ce probleme mai am si eu ![]()
Are dreptate Tonnia si eu mai bag un ochi la "in unul sau doi" si mi se pare atunci ca probleme noastre sunt minore si ca-s o fericita.
ariadna ce mai faci? scrii cam putin aici, ma ingrijorezi
sper sa nu fii vorbit serios ca renuntzi la lupta.
Ale bafta!!!! De ce iti faci probleme? Doar esti fata foarte desteapta!
ariadna33 spune:
Cum adica scriu putin? Cand eu stau numai pe aici si astept sa intrati si voi...
Mai, nu stiu, dar cred ca am intrat intr-o alta etapa, parca ma privesc de undeva din afara, ma uit la mine si zic :ia uite, se misca! si vorbeste! Ciudata senzatie. Ceva ca o depersonalizare.
Oricum, ca sa vedeti ca n-am luat-o razna de tot, ma tin tare pe pozitii cu fumatul, adica de aseara n-am mai pus tigare in gura! Si vreau sa ma laudati si sa ma aplaudati, ca sa-mi fie rusine daca ma voi lasa ispitita cumva. Daaaar am mancat azi intr-una, adica tot timpul am rontait ceva, ceaiuri peste ceaiuri, guma, etc.
Felicity spune:
ariadna bravo bravo bravo!!! esti tare, si sa stii ca si daca gresesti si mai fumezi cate una, nu e dracu asa de negru, ideea e sa nu reiei aceleasi obiceiuri. uneori stiu ca e mai simplu sa iti limitezi numarul de tigari, aveam prietene isi puneau 5 tigari in pachet si asta era cota zilnica si nu se abateau, si in timp poti reduce numarul la 4, si tot asa....asa ca nu te simti un monstru daca nu reusesti din prima zi.
si nu te ingrijora cu mancarea, ca tu si asa esti tare slabutza si o sa-ti faca bine sa mananci. si poate dormi si mai bine.
nu prea ma pricep la sfaturi despre fumat, dar cred ca iti trebuie o motivatie, si daca ai ramane insarcinata te-ai lasa fara sa te mai gandesti la asta. deci...parerea mea, si daca mai fumi una doua, nu te descuraja.
noi suntem aici sa-ti facem galerie.
e bine sa te privesti dinafara, dar sa stii un lucru....NU TE LAS luna viitoare in pace, si musai te apuci cu mine de planul ala, ai inteles? nu ai de ales ![]()
te-am pupat 
o sa fie bine pt toate de aici, eu am inceredere!!