Copilasi de oct-noi-dec 2003(48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Imi pare rau pentru mititeii bolnavi!
Ven, incearca daca vrei cum zice si Ileana sa aplici si leacurile netraditionale pentru febra ca sunt bune alaturi de cele conventionale. Daca Markus mai face febra pune-i in piciorute sosete imbibate cu otet(eventual otet diluat cu apa). Fantastic de mult scade febra si copilul poate dormi. De vomitat nu scapa micutul pana nu scade febra. Si nici nu papa.
Sanatate multa. Si tie ganduri bune de ziua ta( esti un spirit poetic daca tot esti pe 15?.
Alina, multumim frumos de gandurile bune si felicitari pentru succesul cu olita. ia uite ce copii mari avem!
Uki, bine ca fetita papa las' ca de muci scapa pana la urma. Stiu ca la ochisor face bine sa o speli cu un pic de ceai de albastrele, daca nu ai solutia oftalmica de la medic. Sanatate multa.
Allya, parca imi amitesc ca printul tau nu era asa mancacios. Eu am mari probleme cu Maia care in unele zile abia papa. Spun-mi te rog frumos i-ai dat ceva vitamine ? Ce-i dai sa manance in mod special.
Chiar asa mamici, le dati ceva vitamine la pui?
Sanatate multa Mara.
Vera cum te-ai acomodat cu serviciul, tie cred ca ti-e dor de pui dar cum s-a acomodat el?
Anameasco ma bucur ca Luca mititelul nu are nevoie de antibiotic. Sa fiti sanatosi si...sa nu-ti iei nici o jucarie si sa pleci ca tu esti om de baza aici. Eu intru rar da' cand ajung aici trebuie sa dau de tine.
Adriana si tie ganduri bune de ziua ta sa fii santoasa si puternica alaturi de familia ta.
Ganduri bune tuturor mamicilor si bebicilor si la multi ani mamicilor de ianuarie daca mai sunt pe aici; nu cred sa fim doar trei adica eu, Ven si Adriana.
pupici,
Zeeva
http://community.webshots.com/user/lmureseanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Scuze Ileana ca te-am botezat fara voie "Anameasca", sper sa nu te superi
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna fetelor!

Am uitat sa va spun ca ne-au dat si noua de la doctor mai multe chestii de luat: pt ochisor - Tobradex, cica-i f bun, pt alergie - Peritol, si... si pt calciu ca m-am plans ca nu mai vin dintzisori, ca avem doar 2 buc la 1 an - Gluconat de Ca, si ma rog, sa schimbam laptele.

Acum chiar am observat ca mai vin 2 coltzi jos - tot jos! si ca Maria saliveaza si vrea sa faca nitzica febra. In general noaptea se intampla febra. Sper sa nu!
E si cam maraita, azi mi-a adormit pe olitza o data si in carutz la pranz cand am fost afara. Cica acel Calciu provoaca somn???

Cam asta ar fi. Sper sa fie bine si la voi, cu puii bolnaviori.

LA MULTI ANI PT ZEEVA SI VEN!!! Zic de azi sa fiu prima!Mai zic si maine...
SA FITI FERICITE SI SA AVETI O VIATA FRUMOASA!!!

Va pupam mult

Gabriela si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Da, vroiam si eu sa va intreb fetele, de calciu!Noua doc ne-a prescris gluconat de calciu, si am uitat s-o intreb, daca nu cumva exita calciu sub forma de siropel ceva, sa fie mai cu gust acceptabil??? Ma voi descurca cumva si cu asta acru si scarbos, dar totusi daca exista mai dulce, parca ar fi de preferat!

Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alina si Gabriela, eu ii dau Calciu lactic, o tableta dimineata si una seara, pisate si puse in biberon. Nu are nici un gust. Dar atentie, sa nu puneti pastila pisata in apa prea fierbinte, ca in final obtineti branza de vaci in biberon
Asta l-a tolerat Markus cel mai bine, eu i-am dat si Calcium sirop de la Pharco, era bun la gust, dar ii dadea diaree la copil.

Gabriela, mersi de urari!

Am fost la control. Cica pana maine tre' sa treaca febra. Continuam cu abtibioticul dat pana maine. Si facem exudat faringian, just in case. Atat. Doamne ajuta!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Fetelor, vedeti ca e deschis chiar pe parintii intreaba, parintii raspund un subiect cu Ca pentru copii cu gust bun ... si mamicile spun ca Visol Calciu e foarte bine acceptat de copii, are gust de portocale ...

Ven, multa sanatate lui Markus! de la noi.

Si LA MULTI ANI pentru VEN SI ZEEVA!

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

Fetelor muuulta sanatate la bebelusi!
e tare nasol cand se imbolnavesc cei mici!

ZEEVA eu nu-i dau suplimente de nici un fel (adica vitamine si Ca) de mult, cam de cand avea vreo 7 luni cred, ca le vomita, astea de aicea sunt f scarboase si am incercat mai multe feluri, insa s-ar putea sa-i placa cum gateste maica-mea sau o fi avand o faza cand mananca mai bine pur si simplu, ca doar a avut destule cand a mancat rau... insa mananca multe cheerios (care au vitamine adaugate) si bea lapte si iaurt care au adaugate vit D si cam 4 iaurturi de exemplu indeplinesc necesarul zilnic de calciu la un copil peste un an si pana pe la 2 anisori. Mai manaca si branza pe langa si mai bea si suc de portocale care este suplimentat cu calciu si vit D si zinc.

JULIA Echinaceea si Ecoflorina is minunate.

UKI eu nu i-as mai da Milumil chiar daca il pierzi, mai bine sa fie fetita sanatoasa, caci daca are alergie, va face si la o doza diluata, si daca e diluat nu mai are aceeasi valoare nutritiva, deci nu merita. Laptic de vacuta nu tolereaza? Ce a baut inainte si a tolerat nu mai tolereaza acum? de ce e musai sa bea Milumil?

va pupacesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI ZEEVA!!!!!!!!

Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Zeeva! Sa fii sanatoasa si fericita!

Imi pare tare rau pentru problemele copilasilor! Sa va dea Dumnezeu sanatate, sa treaca repede.
Ven, poate fi si doar o reactie urata de tot la un rosu in gat. Sa ne spui cum a fost azi noapte si azi. Multa sanatate!
Cand a facut Andrei enterocolita aia virala a avut febra 39.4. Dar nu cred ca era aproape de convulsii. Stiu ca dupa 40 apare pericolul. La noi a mers bine Nurofenul, doza 5 ml.
Iti spun si eu o metoda de scadere a febrei, sa nu razi. Impachetari cu lapte. Frate-meu avea 40 cu ceva si doar asa i-a scazut febra.

Eu nu ii dau Calciu la Andrei. Are 6 dinti, fontanela e aproape inchisa. Mananca mult iaurt, lapte(500 ml pe zi). Sper sa fie suficient. Inca ii dau Vigantol.

Se pare ca scap doar cu o saptamana pauza de sotz. Azi vine Luci, nu au mai avut nevoie de el si saptamana viitoare. Asa ca pe dupa-masa imi vine sotziorul acasa.

In rest, nimic nou de la noi. Ieri l-am dus pe junior la servici. Duc o campanie de desalbaticire a fiului, il pun in contact cu persoane straine. Si a fost ok, nu a urlat si a stat cu lume straina.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Salutare!

Adriana - bravo la Julia ca nu-i pasa de vaccin! Ce n-as da si eu...

Alina - de unde stii ca e acru Gluconatu' asta de Ca? Ca Maria l-a inghitit repede, spre surprinderea mea! Tu de ce ii dai?

Allya - ai dreptate - chiar si diluat tot persiste bubitzele de pe corp, cu tot siropu'. Cred ca voi lua din nou Bebelac cu care e obisnuita si macar 2-3 luni sa-i dau... Asta e, am vrut si eu sa fac o fapta buna si uite ce a iesit! V-am zis cat ma oftic, nu?

Dana - La Maria cand am fost la control pe 20 dec avea fontanela inchisa complet. Eu am vrut calciu pt dintisori, ca nici nu pot sa-i dau papa cu bucatzele...

[red]Mey!!! Distractie placuta la sarbatorite!

Sa beti si pt noi ceva bun...[/red]

Va pupacim pi nasucuri!

Gabriela si Mariuca

Mergi la inceput