Copilasi de oct-noi-dec 2003(48)
Raspunsuri - Pagina 13
alinkav spune:
Buna dimineata!
Bine ai venit printre noi Mayumi!
Alex a dormit azi pana la 8.30, dupa ce toata noaptea am avut treziri peste treziri!Saracu a avut febra si s-a foit mereu.
Ileana sa te faci bine cat mai repede si sa fii o nasica la inaltime!
Uki ptr Maria, si nu te ingrijora in legatura cu ochisori, totul se va rezolva!
Dana, ti-ai facut testul?
Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
dpintilie spune:
Salut fetelor!
Vikinga, spor la toate! Si La multi ani sotului tau.
Uki, La multi ani si pentru consortul tau!
Ileana, sanatate multe.Si sa fie intr-un ceas bun botezul. Stii ce se zice, ca daca botezi un copil, vine si pe la voi unul.
Mi-am facut 3 teste, toate negative(ma rog, primul avea ceva urma de liniutza dupa n-shpe mii ore de cand l-am facut, deci nu se pune). E a 5-a zi de intarziere. Daca pana peste inca 5 zile nu apar rusii, imi mai fac niste teste.
Aseara a fost nasa pe la noi, am stat la povesti. Ea e din Satu-Mare si ne vedem mai rar, asa ca atunci cand prindem ocazia...
Cam atat de pe la noi. Ne mai agitam cu vorbitul, cu animalele si cu dormitul in patutz, nimic nou insa.
Va pupam.
uki spune:
Salut! Ce mai faceti?
Bag sama ca nu prea aveti timp...
Alina si noi dam pupicutzi la Alex sa treaca febra!
Dana saru'mana!
Mey, avem voie sa dam la copii ciuperci - din alea proaspete???
Ma gandesc ca ar fi bune la gust, dar stiu eu, la stomacel cum o fi?
No ca va tzuc!
Gabriela si Mariuca
Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!
uki spune:
Salut, ce mai faceti?
Bag sama ca nu prea aveti timp...
Alina, si noi dam pupici la Alex sa treaca febra!
Dana, saru'mana!
Mey, ma gandeam, o fi bine sa dam ciuperci(din alea proaspete) la copii? Ca la gust cre'ca sunt super da' ma gandesc la stomacel cum or fi???
No, ca va tzuc!
Gabriela si Mariuca
Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!
Davidutza spune:
BUNA,
Super mami felicitari pentru insanatosire si pentru primii pasi!
Ileana bravo pentru dinte,dar mey e grabit rau Luca!
Adriana pupici de la David pentru fotomodelul tau!
Markus si Julia bine ca v-ati insanatosit repede!
Ciuf eu sunt din Craiova si cind ajungi acasa si ai timp putem sa ne intalnim daca vrei dar simbata sau duminica pentru ca in timpul saptamanii lucrez.
Dpintilie iti doresc ca rezultatul testelor sa fie in final asa cum vrei tu.
Bine ai venit printre noi Mayumi!
Vikinga succes in proiectele propuse!
si pentru cei pe care nu i-am mentionat!
Mariana si David(11.10.2003)
carmen77 spune:
Uki, eu i-am mai dat lui Matei ciuperci din mancare de la noi, adica daca am facut ciorba si am pus ciuperci in ea .. sau daca am facut ciuperci cu sos si ceva garnitura pe langa ... el gusta din toate mancarurile noastre, asa ca .. a gustat si ciuperci. Insa nu pot spune ca i-am dat la o masa numai ciuperci, ca fel principal. Dar de la cele pe care le-a mancat, nu a facut nici o reactie.
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
Zeeva spune:
Adriana si Carmen77 felicitari pentru starurile dragalase de la pagina intai Frumosi si scumpi.
Ciuf - Vacanta frumoasa in tara, ma bucur mult pentru tine.
Ileana - Sanatate multa ca trebuie sa nasesti si e mare lucru. Imi doresc si eu mult sa botez.
Succes mamicilor care persevereaza pentru bebe 2. Sa stiti ca un supliment de calciu cu acid folic cuat cateva luni face minuni (rima e absolut intamplatoare)
Alina, ai grija cu spatele si nu mai ridica ca poti sa ai probleme serioase.
Am citit cu incantare despre progresele mititeilor. S-o tinem tot asa. De poze, ce sa mai zic, eu deschid albumele ca sa-mi luminez ziua. Ma bucur sa vad pozici noi mereu. Multe poze sunt de revista. Liliana imi place mult poza de la tara unde Laura merge pe drum cu bunicul (banuiesc) de mana. Ven, pupici la mititelul tau, da' ce si-a luat in serios boala!
Sanatate la bb bolanaviori!
Maia e intr-o continua miscare. O enerveaza pe soru'sa mare ca scotoceste tot in camera ei. dar sunt adorabile impreuna. Maia face numai ce vrea ea. Stie o gramada de lucruri. Intelege tot. Cere "da" apa" si repeta "mama" pana ii faci pofta de ceva. Nu doarme grozav si nici nu e o mancacioasa (cred ca am eu fixatie) dar ieri am fost la medic sa-i fac vaccinul pentru meningita si mi-a spus ca atata vreme cat fetita are parametrii normali de greutate nu conteaza cat si cum mananca. La drept vorbind ea e o.k. dar probabil eu sunt un pic razna fiindca mereu o compar cu Miruna care lingea farfuria. Numai ca ele nu sunt la fel, au firi diferite, temperamente diferite asa ca..e normal.
Eu am trecut pe vitamine ca ma luase rau oboseala. Fier, magneziu si calciu mai ales.
Acum incerc sa profit ca dorme Degetica si as vrea sa-mi tai un pic parul. Nu stiu ce-o iesi da' nu ma mai suport si pur si simplu nu am cum sa merg la coafor ca nu am cu cine s-o las pe asta mica. Cat despre luat cu mine nici nu poate fi vorba, in cateva secunde ar devasta incaperea. Imi si imaginez cum ar fugi cu un bigudiu intr-o mana si o perie in alta.
Trec la actiune,
pupici,
Z.http://community.webshots.com/user/lmureseanu
adriana spune:
Ileana (care a deschis anul ) si Carmen, felicitari pentru puiutii fotomodel.. se pare ca s-a dat unda verde la bebeii de oct-dec 2003 pe prima pagina
Sa ne traisca si sa fie sanatosi... asteptam pe ceilalti colegi de la grupa mica
--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebe/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)
alinkav spune:
Nu inteleg ce are Alex. Acum are din nou febra si a vomat tot pranzul. Acum cu foarte mare grija i-am dat iaurt, sa nu mi-l vomite, desi era cat pe ce. Sa fie bolnav,sa aibe rosu in gat? Pai zilele trecute tusea urat si avea muci pana la genunchi, am stat 3 zile acasa la caldura, n-a mancat, n-a baut nimic rece. Ce poate fi? Sa mergem la doc?
Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
carmen77 spune:
Alina, eu as merge cu el la doctor! Mai ales daca face si febra si vomita ...
de la noi si multa sanatate!
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003