Copilasi de oct-noi-dec 2003(48)
Raspunsuri - Pagina 14
carmen77 spune:
Fetelor, multumim de urari! Am uitat sa va zic ca e pe prima pagina la DC, am trimis poza acum 3 saptamani ... si am fost si eu uimita ce repede au pus-o ... chiar pe prima pagina .
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
alinkav spune:
Buna seara!
Alex se simte mult mai bine! Acum doarme, a mancat bine(lapte). Ma gandesc, nu putea fi un fel de reactia la vaccin, cam tarzie de altfel???
Carmen felicitari pentru micul fotomodel!!!
Eu pana acum n-am trimis nici o poza, dar de altfel mi se pare ca nici n-am o poza potrivita!Apropo de poze, am pus si niste poze in album!Sunt putin vechi, dar imi plac mult!
Pupici!!!
Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
liliana csaki spune:
Felicitari mamicilor de fotomodele. La mine nu stiu ce se-ntampla, se-ncarca pagina, vad numele dar nu pot sa vad poza, la fel si-n galerie, vad doar numele fara poza. In fine..
Zeeva, si mie-mi place poza aceea, din pacate copiii nostri nu mai au bunici, bunicul acela e vecin cu noi acolo la tara iar copiii lui au grija de casa noastra. Au fost tare draguti si i-au facut si Laurei traistuta si boata(batul acela) si cu tote ca la inceput n-a vrut sa se duca, in final a fost incantata ca a venit acasa cu traista plina de colacei, mere si nuci.
Noi ne-am facut baieti mari, ne-am tuns pt. prima data si ne-am facut o freza verde, in ton cu tinuta(puteti vedea pozele in albumul nou). Are parca alta fetisoara, mai de baietel mare.
Dana, sa fie cum va doriti ca uite, Ven s-a "razgandit".
Aseara a nascut o prietena de-a mea(primul copil). I se rupsese apa alaltaieri dimineata si-a nascut abia aseara la 8. N-a vrut cezariana cu toate ca a stat asa 2 zile. Imediat dupa, m-a sunat sa-mi zica noutatea si in urmatoarea jumatate de ora m-am dus la ea, taman la tanc, i l-au adus si pe incapatanatul ala mic si i l-au pus la san. Erau atat de frumosi si el mi se parea atat de mititel si gingas(are 3,200) ca m-am trezit plangand privindu-i. M-au apucat nostalgiile, incep sa imbatranesc?
Si sa stiti ca si eu botez pe 12 feb. o fetita, din nou, si David se tot uita de multa vreme printre picioare
Pozele noastre
Poze noi
super mami spune:
Hei, cine vrea sa rada? De mine, evident. De cine altcineva?
Pai sa va povestesc cate cava din ca am patit ieri….
Dupa ce vreo doua saptamani nu am iesit din casa, cu viroza asta…. ieri am zis ca e timpul.
Cum tati pleaca la Valencia pt cateva zile, am zis sa facem si cumparaturi ca sa nu am probleme de genul asta cat e el plecat.
Ma imbrac eu , ma gatesc, bb la fel – toata roza si frumoasa…..vine tati, plecam.
Eu imbracata in niste blugi “bershka” (asta e marca), cumparati cu putin timp inainte sa raman insarcinata si care abia ma incap acum. Deci purtati foarte putin.
E adevarat ca eram cam inghesuita in ei, dar nu exagerat. Oricum eu sunt inghesuita in toate hainele pe care le am, dar totusi nu patesc asa ceve cu toate…
Asa, si mai aveam o bluza…putin mai jos de talie.
Iesim, ma urc in masina si ……SURPRIZA….PARRRR, PARRRR.
Mai fetelor….s-au rupt pantalonii la poponet….rau…tot dorsalul era liber… afara…la soare.
S-au rupt amaratii de sus, de la talie si pana pe picior.
Normal ca minunatul meu sot era pe jos de ras, Isabel se hlizea si ea de rasul lui….
El e foarte distrat in ultimul timp. Tot ieri dupa ce toata noaptea am dormit doar vreo trei ore (Isabel avea chef de joaca), se scoala domnul sot ca o floare dis de dimineata, vine la noi, ne pupa si ne intreba zambind ”como pasaste la noche”- cum a fost noaptea. Eu ca un zombie…ce era sa mai zic. Barbatul n-auzise nimic din distractia trasa in toiul noptii in m ijlocul casei, cu jucarii si tot tacamul.
La faza cu pantalonii, noroc ca eram cu el si ca eram in masina. Ma gandeam cum era sa fiu cu Isabel pe undeva pe strada, ma aplecam la ea si ramaneam efectiv….in fundul gol. Nici n-aveam ce sa leg la talie, mi-a dat tati geaca lui si m-am dus acasa sa ma schimb.
Evident, s-a ras de mine toata ziua. In masina Isabel a rupt o hartie. Cand s-a auzit zgomotul…..”oooau, s-au rupt si astia….” Si alte perle de genul asta.Hai ca m-am cam intins nu gluma, dar nu in fiecare zi raman in tanga in mijlocul strazii…
Pupici,
Alexandra
super mami spune:
In alta ordine de idei:Ven nici o graba, ai mai vazut copii de trei ani fara dinti. Mai rau in cazul nostru e sa nu cumva sa iasa toti repede, repede si sa se chinuie copiii.
Dana si eu cand am ramas insarcinata cu Isabel am facut multe teste. ieseau toate negative pt ca le faceam prea devreme. Poate zilele astea....cine stie....
Vikinga inteleg ca o sa intri mai rar, dar din cand in cand sa o faci. Altfel cum facem sa ne vedem la Valencia?
Elena ce face, n-am mai citit nimic de la ea, dar la cat de des intru si eu... Anul asta, cred ca spre sfarsit, sigur mergem la Miami. Poate ne vedem.
Ileana felicitari la dintos. La cat mai multi, iesiti cat mai usor si cat mai albi.
Valeria tu-l lasi pe Luca in Romania? Poate ai zis, dar eu n-am apucat sa citesc prea multe din urma.Nu te mai stresa cu drumul, ce poate sa se intample? In cel mai rau caz sa alergi dupa el prin aeroporturi, dar nu e grav.Eu la cat de rar va citeam pana acum,. s-ar putea sa ajung printre primele. Daca Isabel o tine tot asa noptile (scularea din trei in trei ore...degeaba....si nu mai vrea sa se sculce la loc...sper sa fie un dinte sau ceva....o sa vedem...) in cazul asta o sa fiu aici in fiecare noapte.
Hai ca va pup acum, poate mai dorm si eu o ora....
Alexandra si Isabelita
adameasca spune:
'neatza!
Carmen, felicitari pentru fotomodel!!! pe obrajori.
Supermami, belea faza cu nadragii. Bine ca n-ai fost prin oras cu Isa, asa mai rade sotul tau de tine cateva zile si poi uita, garantez. :))
Liliana, am vazut tunsiliciul. E frumos rau. Noi maine botezam Am emotii. Tu ai mai trecut prin asta stiu, deci macar emotii nu mai ai. Cum stai cu shoppingul de hainute?
Alina, sa nu cumva sa aiba ceva in gat Alex, poate de-aia vomita asa... M-as duce cu el la doctor.
Zeeva, spor la tuns. Io n-am curaj sa ma tund singura. Aseara am fost ca coafor sa ma vopsesc si am mers cu tati care s-a tuns si el si cu LUca. Habar n-ai cat de cuminte a stat pana l-a tuns pe tati, nici gand sa plece de langa mine si sa faca nazbatii. Ia-o si tu pe Maia cu tine, poate ai noroc. :))
Nu stiu cand mai apuc sa intru pe net, azi plecam la Bucuresti, maine e botezul, duminica venim acasa. poate mai intru pe dupa amiaza.
Pupam
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
adameasca spune:
Am deschis un subiect noi cu nr 49. Poftiti!
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi