Copilasi de oct-noi-dec 2003(48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Uki, eu fac asa spanacul: il fierb, il calesc in putin unt si zarzavat (maxim 2-3 minute), apoi il mai las pe foc vreo 15 min cu putina apa si gata. Il maestec cu un ou foert si la burtica cu el. Noi mai folosim cam 3-4 pampershi pe zi, ca fi-miu e cam betivan si bea destul de multa apa ziua, deci si pipi pe masura.

Ciuf, drum bun spre casa si vezi ce faci cu caderile alea de calciu ca nu-s grozave deloc. Tinem pumnii pt vaccin. Nu mai fi asa stresata cu laptele, in cel mai rau caz il treci iar pe lapte praf si eviti orice problema.

Ven, Luca nu a vaut asa multe bubitze pe fata. markyus a fost mai pictat. :))

Adriana, tare frumosi sunt copii tai, pupam pe nasucuri.

Mayumi, depinde si ce varsta are copilul tau. daca plange as zice sa nu-l stresezi prea tare. Luca a stat pe oala abia dupa ce a implinit un an si o luna.

Oare o fi bine sa-i dau clatite cu branza la cuptor? ma gandesc sa nu-i pice greu la stomac coca aia de la clatite... In rest toate buna la noi. De dormit a dormit prost si peste zi, dar macar acum stiu ca are un motiv. Am reusit azi sa mai zaresc ceva in gura lui si coltul ala e iesit bine, nu gluma. Asteptam cu interes restul. :))

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna seara!

va citeam si eu linistita si bucuroasa,dupa dupa o lunga asteptare de juma de ora in care s-a deschis pagina noastra si cand colo Vladutz mi-a facut-oA resetat calculatorul.Si eu ma bucuram ca statea cuminte dar el...

Apoi a m-ai trecut o juma de orapana am reusit sa intru iar pe DC si probabil ca va m-ai trece inca una pana cand voi trimite mesajul

Iaca ne inscriem pe lista lui Luca (Adameasca) de cazaturi spectaculoase cu vanatai etc.Ieri am iesit cu Vladutz fara carut si cum era normal s-a smucit din mana mea si a cazut cu falca de asfalt de are o vanataie de toata frumusetea.Dar nu e chiar asa ca Luca.A scapat usor de data asta.
Pe mine ma epuizeaza complet cand iesim fara carut.Vrea sa urce si sa coboare toate scarile pe care le intalneste si doamne fereste sa il iau de acolo.La voi cum decurge iesitul afara "pe jos"???

Na ca acum a varsat paharul cu apa de pe masa(ca l-am cocotzat langa mine)si m-ai si plange ca l-am certat si vrea si tzitzi....asa ca tre' sa "ies".Eu scriu si el trage de tzitzi
Si pt. ca ma gadila m-a bufnit rasul si acum rade si el,dar tot tre' sa "ies"

Ven eu nu am reusit sa vad pozele dar bine ca acum e bine ca prin ce a-ti trecut...

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alina, cartea aia cu teddy-bear e in germana, i-a adus-o soacra-mea.

Dar sa nu va imaginati ca sta copilu' cu orele si se uita in carti! Dureaza cateva secunde, pana la 1-2 minute faza, dar de data asta am reusit s-o imortalizez!

Valeria, tinem pumnii, sa vezi ce repede o sa treaca, indata te trezesti ca esti acasa la Romanika! Cu laptele nu stiu ce sfat sa-ti dau, Markus bea inca Nan2 formula. Parca eu as fi inclinata sa-i dau totusi un lapte la cutie, poate LaDorna Lady Milk, ca e imbogatit cu Ca si Vit D. Sau Fulga, ala cu vacuta pe el, pare ok. Nu stiu de ce nu-mi surade ideea laptelui la punga.........poate mi-oi schimba parerea cand o fi sa-l trec pe Markus pe lapte de vaca, deocamdata asa gandesc.

Vera, sorry pt. cazatura!

Ai vostri copii tzin papucii de casa in picioare? Sportul favorit al lui Markus e sa si-i dea jos toata ziua! Cre' ca-i lipesc de picioare!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by Ven

Adriana, m-am uitat acum la situl vostru cu poze! Ai niste copii minunati !
Sa va traiasca, sa va aduca numai bucurii! Sunt nemaipomeniti! Poza ai cu tine si copiii in pat dimineata e DE MILIOANE!
Dupa ce m-am uitat ce frumosi sunt Codrin si Olguta, parca mi-a fost un pic ciuda ca mi-a iesit negativ azi testul de sarcina

si

Draga Ven, multumim de cuvintele frumoase... Sunt frumosi mance-i mama dar si sa-ti spun cum e seara pe aici... te-ai bucura ca-i testul negativ
Apropo, mi-am adus aminte cum a fost cand i-am avut prima oara pe amandoi acasa, Olguta avea aproape o luna si Codrin 1 an si 9 luni iar eu eram singura ... Mi-a fost ingrozitoooor de frica... aproape ca-mi venea sa ies pe balcon sa strig: "cineva sa ma ajuteee"...
Eram tare slabita si astia doi nu se cunosteau, Codrin cred ca nu intelegea ce cauta bebele ala pe acolo... de ce nu-i dau atentie.... ufff... atunci m-am gandit la femeile care nu au nici un suport in cresterea copiilor, ma gandesc la cele fara sot , ce greu e pentru ele ...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebe/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Uki,reteta de spanac a noastra e ca la Ileana,dar poti pune si orez fiert.Vladutz a mancat spanac de pe la 9 luni si ii place la nebunie.Spor la gatit si pofta mare Mariucai.
Felicitari pt. Mariuca.E super ca face kk la olita.Vladutz inca nu e prieten cu ea.Foloseste cam 3 pamp. nr 4 ziua si pt. noapte nr. 5(unul) dar si cu el il gasesc ud spre dimineatza.Si el bea f. mult

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

In sfirsit apuc si eu sa va mai scriu. De la lucru n-am timp, iar acasa de abia de ieri am din nou internet.
In schimb am mai apucat sa va citesc. Am vazut ca multi copilasi au fost bolnaviori, dar acum au cam trecut bolile, Doamne ajuta. Doar de la Onutza mai asteptam noutati, sa speram ca e de bine.

Noi sintem bine, sanatosi. Codrin are sapte dinti si un colt de masea, care nu stiu cind i-o fi dat Dupa ce a facut un an l-am tuns. Acum arata a baietel serios, nu mai are zulufii aia... Incerc sa pun in seara asta pozele de la ziua lui (unde inca mai era cretzulin) si pozele de dupa.
De vorbit nu vorbeste mai nimica. La un momendat zicea "apa" cind ii era sete, dar acum nu mai zice, s-a invatat sa arate cu degetul si sa primeasca tot ce vrea. De umblat inca nu umbla singur, dar deja face citiva pasi nesustinut, sper ca in curind sa isi dea drumul de tot la mers.
Cam astea au fost noutatile. Va pupam pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

buna seara fetele si copilasii dulci!

n-am mai intrat de mult pe DC din cauze de virusi (la calculator nu la noi ) si-am ramas tare inurma cu evenimentele.

de markus stiam, ca mi-a spus venera de patania cu rubeola. acum asteptam cu nerabdare sa vedem daca am luat-o si noi, ca ne-am intalnit chiar cu o zi, doua inainte de eruptia lui markus...chiar, voi stiti cat e perioada de incubatie? 14-15 zile???

venera, am vazut ce ne asteapta... bine ca markus e ok acum.

dana, cum mai e cu testul?

adriana, si eu m-am uitat dimineata la pozele voastre si mi-ati fost si mie tare dragi.

despre papucii de casa: eu i-am luat din aia cu bareta cu scai si nu poate sa si-i dea jos. dar pana sa ajngem la astia am incercat zeci de perechi fara succes.

despre plimbarile "pe jos": noi cand iesim cu tudor pe jos, nu avem nici un tel anume asa ca putem urca si cobori scari pana ne plictisim si apoi mergem mai departe. dar in general ma asculta cand ii zic "hai pe aici" sau "hai sa plecam de aici"...daca nu. il pacalesc ccc cu ceva si pana la urma vine fara scandal.

despre olita: nu ne place de nici o culoare dar nici nu ne stresam prea tare. deocamdata. stiu ca nu e bine sa-i fortezi cu olita si ca pe la doi ani trebuie incepute tentativele, asa ca nu ma grabesc sa-i fac rau copilului.

va pup pe toti si pe toate.

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara!
Pana acum noi niciodata n-am iesit fara carut. Alex merge foarte bine, dar el ar merge numai acolo unde lui ii convine, si pe urma vrea si in brate.Asa ca lasam performanta asta pana la cel putin 2 ani

Si eu tot cam dupa 1 an jum voi insista cu olita, pana atunci se obisnueste cu ea. Eu il pun, dar nu insist!
Eu spanac i-am dat de la Hipp(borcanele), ca spre rusinea mea, nu stiu sa-l gatesc.
Simona bine ai revenit, sa ne scrii mai des!
Ceea ce pe mine ma enerveaza este ca nu se gasesc cartile frumos colorate, cu imagini clare, cu hartia cartonata si in limba romana!Toate cartile care mi-au placut sunt in orice alta limba, dar nu in romana!Am sa-i iau oricum, ca mai mult as vrea pentru desene, dar va trebui sa inventez eu povestea!
Papuci ptr casa, Alex poarta niste pantofiori cu arici, dar tot si le scoate!
Ver@ pentru Vladutz!!!

Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Fetelor ce harnicute ati fost,sper sa nu va deochi

Ver,nu stiu cand o intarc pe Julia,eu tot sper sa se intarce singura dar nu cred ca sunt sanse.Toata ziua imi ridica bluza sa suga cand o tzitza cind alta si in orice pozitie,sta chiar si cu fundul in sus se pune si suge la o tita si cu cealalta se joaca.Si nu stiu cum sa fac sa o intarc ca nici nu am unde sa o duc si acasa daca ma vede mereu cere tzitza asa ca nu prea am solutii.
Tu cand ai de gand?

Ven,habar nu am de la ce a facut diaree pina la urma,eu zic ca de la vaccin ca dupa ce i l-am facut a inceput diareea,dc zice ca de la vreun virus sau de la dintii.
Chiar m-am uitat azi la ea in gurita si am vazut ca au iesit caninii de sus.
Tu nu i-ai facut lui Markus vaccinul Ror?Bine ca ati scapat cu una din boli cu toate ca stiu ca e rau pt copii ca-i maninca bubitele.

Uki,eu in spanac mai pun smantana si ou si citeodata orez.

Ileana,felicitari pt molari,noi venim incet din urma dupa voi ca avem 4 dinti,4 masele si 2 canini

Julia inainte statea cuminte pe olita,acum nu mai vrea deloc.
Maimutica mea de citeva zile se pune cu capul jos si fundul in sus si se tot impinge sa se dea peste cap,sau sta asa si se uita printre picioare.

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Adriana/julia23, stii ce zic batranii de gestul asta pe care il descrii tu? Ca va veni in curand o fratioara pentru copil!
Si Markus face mereu asa, tanti care ma ajuta cu el se tot teme sa nu se dea de-adevaratelea peste cap, ca la gimnastica

si

Mergi la inceput