Mamici de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

O saptamana buna sa aveti burticute. Cand am deschis aseara subiectul am crezut initial ca am intrat in alta parte, ca am gresit subiectul si nu sunt la Odiseea sarcinii.........
Mitub sa iti traiasca fetita.
Eu nu cred ca este o regula ca daca iti e rau sau nu e fata sau baiat. Eu am avut greturi nasoale si uite ca e fata. Dar e tare bine cand scapi de greturi si iti revine pofta de mancare. Fetele care sunte-ti in 14-15 sapt pe voi va doare osul pubian? Am citit undeva ca este normal ca se maresc oasele bazinului dar imi da un disconfort ceva de groaza. Pana acuma am dat jos kg si acum am inceput sa pun am deja 74kg. Desi lumea zice ca nu m-am ingrasat doar burta a crescut.
Pupici pe burtici

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna dimineata burticutze!

Speram sa nu mai existe probleme din astea pe aici cu certuri si minciuni ca nu isi au rostul, fiecare daca are chef sa-si dea un nume fictiv e liber s-o faca, atata timp cat stam de vb despre sanatatea noastra si a bebeilor.
Anis draga sa stii ca nici eu nu scap de ce nu-mi lace, adica sporadic mai am si greturi, uneori cand ma trezesc , alteori chiar seara si plus arsuri la stomac (eu avand si o frumusete de gastrita pe care o tot tratez dinainte de facultate le mai pun si pe seama ei...)
Noi am stat linistit 2 sapt in medical acasica si uite ca (miercuri ar trebui sa merg la job) aseara iar a curs ceva negricios-maroniu si intepaturi de burtica si m-am speriat again! Am sunat acum la tanti dr. si ne vedem maine la un control. Va dati seama cum e sa mergi la 2 sapt de parca sunt in luna a 9a....offf...dar ce sa fac?! asta este! Mi-a zis ca sunt mamici care au asa ceva toata sarcina. Bine acum daca e ceva care se poate duce si bebe e ok si eu sanatoasa in rest ar fi ok. Numai altceva sa nu fie...

Pana maine stam cuminti la tv si la pc.

Va pup,

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare la burtici.
Desi nu am mai scris de mult, v-am urmarit constincioasa. Noi am intrat azi in saptamana 14. Am fost la doctor si am vazut bebelusul care se pare ca stie deja sa inoate. Era tare activ. Am facut si toate analizele pe care ni le-a dat tanti medic de familie si au iesit toate bune. Asa ca suntem fericiti.
Sambata am fost la schi, ne-am simtit tare bine. Greturile mi-au trecut de o saptamana, dar nu ma dau in vant dupa mancare. Sunt in continuare atenta la greutate. M-am ingrasat 2 kg, ceea ce nu e mult, zic eu, pentru ca burtica se vede, iar sanii stau sa explodeze.
Pentru ca eu ma simt bine si nu am avut pana acum probleme cu sarcina(lucru pe care-l doresc din suflet la toata lumea), m-am hotarat sa intensific activitatile fizice, intrucat am avut putintica febra musculara a doua zi dupa schi. Si ma gandesc sa incep cu cateva partide de shopping, acum ca tot au inceput reducerile.
Va doresc la toate sanatate multa in continuare.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Eu am generat acesta mica furtuna la "odiseea sarcinii", fara voia mea. Am raspuns la subiect in graba si au aparut anumite neantelegeri. Ma numesc Luminita Circeag si nu am un nume fictiv. De peste 1 an de cand sunt inscrisa la acest Forum, nu mi-am ascuns niciodata identitatea.
Laurei i-am trimis un PM in care i-am explicat ce s-a intamplat cu adevarat. Daca vreuna dintre voi are indoieli, sa-mi spuna si ii trimit un PM in care o sa afle ce s-a intamplat. Fara suparare!
Va doresc o zi minunata si bebei sanatosi.
Pupici!

Luminita 9 saptamani

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Lulu - nu iti mai fa atatea probleme; nu trebuie sa te justifici.
Ce faci Monico - mamica de fetita?
Anis - tu cum te simti?
Eu am niste intepaturi scurte ca niste sageti zileletrecute in dreapta, stanga si azi parca le-am simtit in centru - stanga. Am uat no-spa repejor si astept... nu stiu ce poate fi.... dar sunt tare ingrijorata...

Luli
Viitoare mamica cu puiut la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Eu am fost azi la medicul de familie. M-a cantarit, mi-a luat tensiunea si mi-a dat "Carnetul gravidei". Analizele urmeaza sa le fac saptamana viitoare pe 26 sau 27.
Ma cam doare burta pentru ca am si un chist pe ovarul stang. Sper sa se resoarba. In rest putina greata, am inceput sa manac foarte des dar cate putin, mananc multe fructe si...vorbesc cu BB in fiecare zi.

Luminita 9 saptamani

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Si eu am inceputsa fac miscare: bicicleta cate 10 min/zi si pe cea mai slaba "turatie", dar sa stiti ca obosesc, pulsul imi urca pana la 100-120, dar atunci ma opresc; nu vreau sa fortez si sa patim ceva, dar nici cu celulita pe picioare nu mai pot sta....
Sotiorul mi-a promis ca din martie sau de cand se incalzeste afara vom iesi la plimbari zilnice de 30 min; mai mult decat suficient. Recunosc ca sunt o lenesa si nu merg pe jos de loc, dar voi incepe acum.
Ioana iti doresc multa sanatate si mai stai acasa, daca nu ai forta necesara pt servici si ai grija de tine si de bebic.
Monica-Elena sa sti ca eu inca nu am dureri de oase, doar mici intepaturi in partea de jos a abdomenului, dar daca trebuiesa le suportam si alea, atunci asa vom face.....desi ar fi mai bine fara....
Pupici pe burtici pana maine cand ne vedem din nou,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Cine vine pe chat?

Luli
Viitoare mamica cu puiut la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut fetele si burticile lor!
Sper ca ati avut un weekend frumos. Am vazut ca unii au fost la plimbari la munti. Bravo lor. Eu doar ii visez ca pe aici nici urma de ei.

ca-Elena, eu sunt la jumatatea celei de a 15-a saptamani si nu am avut inca dureri de oase, dar azi am cam avut intepaturi inspre partea stanga. Habar n-am ce-o fi, dar sper sa nu persiste.

Laura, si eu am inceput cu miscarea. Nu foarte in forta insa. Am fost la sala si tot asa am facut bicicleta, banda rulanta, eliptica....incetisor si sub supraveghere. Sotul meu este profesor de sport (personal trainer aici), in timpul in care nu merge la facultate (se reorienteaza). Si am inteles de la el ca la varsta pe care o am eu (31), e OK sa stai cu pulsul sub 120. Nu-l forta mai sus. Tu cati ani ai?

In rest, in afara de somn si ceva mirosuri sensibile, eu sunt OK.

Va pup si va doresc sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Laura, te pup si iti multumesc. Sa vedem ce ne spune doctorita maine seara si daca spune ca e necesar, mai stam acasa, sigur ca da. Nu e vorba neaparat ca nu ma simt eu in stare sa merg, ca as sta doar pe scaun, insa daca tre sa stau mai mult in repaos voi fi nevoita sa mai raman acasa. Speram sa fim bine si sa fie doar o sensibilitate a mea, cu scurgerile astea.
Monica_Elena, sa stii ca si pe mine mai a inteapa chiar uneori ma mai doare foarte jos, in abdomenul inferior, spre osul pubian insa nu in os durerea, si de cele mai multe ori spre dreapta...atunci iau cate o nospa...dar speram ca e bine, nu?
Tare as vrea sa pot face si eu sport cate putin ca tine Laura, esti o fericita, dar eu nu am voie nimic...nici macar sex. Ce sa facem, rabdam...
Va pup, o seara buna,

Ioana

Mergi la inceput