Un cuvant pe zi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Sabina

apropo de Cd...taica-miu e cel mai neaos, el zice, ti-am mai fript un CD!!

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Te rog Sabina, te rog mult de tot sa ai grija la exprimare ! Corect se spune – „am ars” un CD !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

E clar, subiectul asta face diferenta !

Iaca exemple de pe net :

"Wins - anouncements, anunt, anunturi , anunturi publicitare, publicitate, mica publicitate, anunturi gratuite, free...
... complet, foarte elegant, G+P+F, climatizare, termopanat, dotari la standard occidental, inclusiv lenjerie noua, jacuzzi ..."

"Mures Info cuprinde informatii utile adresate locuitorilor si vizitatorilor orasului Targu Mures si jud. Mures, companii, hoteluri, publicitate flash. ... pivniță mare sau schimb cu apartament cu 2 camere, confort II sporit ... Vând urgent apartament cu 2 camere, confort I, et.IV/IV, parchetat, faianțat, gresiat, lavabil, geam la ..."

vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

mey, m-am dus la mc donald si i-am luat lu' ala micu' un meniu cu puisor fara castraveti si maioneza. a, zice vanzatoarea, un puisor ...plain.

mi-aduce-ti aminte de AMERICANOFONIA lui nenea taxi.
suntem anglofoni, americanofoni,
suntem...bu, bu, bufoni.

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Ha... m-ati dat gata cu cursurile de fitze... Asta-i chiar culmea

Dar inteleg ca nu stie nimeni cum e cu restaurantul tip "fusion"? Poate ar trebui sa intreb pe cineva mai trendy .

How I wish to dream again...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Pai, cu restaurantul fusion e, cam, cum ziceam mai sus cand pomeneam de sarmale si alte specialitati culinare.
Din documentarea mea, pe net, rezulta ca daca combini doua sau mai multe "bucatarii" , sub acelasi acoperis, obtii asa ceva.
Cu alte cuvinte, majoritatea restaurantelor romanesti sunt chiar icstrim fiujan.

vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Thiii! Multzamesc de lamurire. Acu' am inteles de ce ne dadea la cantina peste prajit cu varza calita... fiujan.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

cea mai tare faza pe care am auzit-o ..apropos de americanisme...
Monica Barladeanu se intoarce din America..si iaca cum este ea invitata, dupa ce se intoarce in tara de bastina..la o receptie la Cotroceni...sa amintesc in treacat si faptul ca a venit imbracata intr-o rochie de "night show", intr-un loc unde se presupune sa tre' sa pastrezi o oarece' eticheta...ma rog, trem peste...la un momet dat vine un chelner si o intreaba ce suc doreste sa bea, la care gratioasa Monica raspunde: strawberry or something

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Nu fiti circotasi, cuvintul circula foarte bine si in romaneste. Ieri citeam intr-un ziar o reclama care ne spunea ca-ntr-o nu stiu care seara intr-un nu stiu care club o sa fie concertul nu stiu carei formatii si se specifica: "muzica de fuziune"! In lumina precizarilor voastre, probabil ca asta-i un soi de jam-session la care participa Adrian Copilu' Minune, Robert Plant, Vangelis si Corina Chiriac? Sau se referea la (e)fuziunea spectatorilor, la care te imbie muzica respectiva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by iileana

Nu fiti circotasi, cuvintul circula foarte bine si in romaneste. Ieri citeam intr-un ziar o reclama care ne spunea ca-ntr-o nu stiu care seara intr-un nu stiu care club o sa fie concertul nu stiu carei formatii si se specifica: "muzica de fuziune"! In lumina precizarilor voastre, probabil ca asta-i un soi de jam-session la care participa Adrian Copilu' Minune, Robert Plant, Vangelis si Corina Chiriac? Sau se referea la (e)fuziunea spectatorilor, la care te imbie muzica respectiva?

Adrian de Vito vrei sa spui . Fuziunea spectatorilor cu usa in goana spre iesire .

How I wish to dream again...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Adrian de Vito vrei sa spui .

Da, da, da, uitasem ca in cazul lui s-a produs fuziunea cu ceva timp in urma. Daca nu-s trendy...

Alta: zilele trecute ne povesteau astia la TV-u despre cuvintarea unui nou prefect, doldora de cuvinte gen: download-at, upgradat, unzipp-at. Si dupa aia ii intrebau pe primarii din diverse comune ce-au priceput...

Mergi la inceput