ce sa mai fac pentru a putea avea un copil????
CRED CA INEBUNESC CAND MA GANDESC CA MAINE VOI IMPLINI 37 DE ANI SI EU N-AM NICI UN COPIL LA ACEASTA VARSTA MEA! AM AVUT O SARCINA ANUL TRECUT SI LA 3 LUNI A TREBUIT SA FAC UN CHIURETAJ PENTRU CA NU ERA EMBRION SI DE ATUNCI NU AM MAI RAMS INSARCINATA. AM FOST LA O DOCTORITA DE LA SPITALUL SF.PANTELIMON SI AM FACUT ANALIZE (TOXOPLASMA, LIT. SI INCA UNA-AM UITAT CUM SE NUMESTE)SI A SPUS CA ESTE IN ORIDNE SI SOTUL A FACUT SPERMOGRAMA SI EL ESTE OK.. MI-A DAT SA IAU VIT.E SI DUPHASTONE DAR, DE 3 LUIN N-AM NICI O MISCARE. NU MAI STIU CE SA FAC? DE BANI NU DISPUN CA SA MAI FAC ALTE ANALIZE SI LUCRAND LA BUGET INCERC SA MA MAI INTALNESC CU DR.CAND AM TIMP.
DECI CINE MA POATE AJUTA DANDU-MI UN TRATAMENT DE FERTILIZARE PENTRU MINE?
Raspunsuri
qsar spune:
Draga neko,
Bine-ai venit pe desprecopii si La multi ani!
1. Daca vei vizita sectiunea www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=16" target="_blank">Asteptand un ingeras in viata noastra vei vedea ca nu esti singura si tot acolo vei putea sa ceri si informatii despre problemele de fertilitate si tratamente.
2. O alta solutie este adoptia, si daca iei (luati) in calcul si aceasta varianta, te asteptam cu informatii si incurajari la sectiunea www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=67" target="_blank">Adoptia, sau a iubi copii fara limite
3. Ai scris primul tau mesaj la Cabinetul Psi - consultatii de psihologie. Daca vrei sa primesti raspunsuri mai clare din aceasta perspectiva, ar fi mai usor daca ai formula cateva intrebari precise (desi unele dintre ele razbat si din mesajul initial)
4. Te rog ca pe viitor sa nu mai folosesti majusculele, sunt greu de citit si in "codul" internetului folosirea lor echivaleaza cu strigatele.
5. Si-acum sa te "cert" putin: Ce-i aia "la varsta mea"? Esti mai tanara decat mine!
Q
april spune:
trompele nu sunt infundate???
poate o histero te-ar lamuri
Antonela
pozici cu Andrada
Antonela,
Hai sa nu amestecam lucrurile, bine? Daca neko va dori sa discute aspectele medicale voi muta subiectul ei la sectiunea corespunzatoare. Deocamdata suntem la cabinetul de psihologie.
Q
Elise spune:
Neko... te inteleg perfect - si cred ca mai sint citeva sute de doamne pe aici cu aceeasi problema
Nu sint psiholog, dar sint in aceeasi barca, si cred ca toate cedam nervos in diverse momente: ideea e ca, cu cit iti mentii starea asta negativa mai mult, cu atit sansele scad.
Vezi aici: sint o groaza de tratamente naturiste (si nu sint scumpe) - http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40670
Elise