Geamuri termopan
Buna ziua!
Daca este cineva in cunostinta de cauza, imi poate spune din ce cauza mucegaiesc peretii in jurul geamului termopan? Iarna trecuta nu ni s-a intamplat, numai acum, de vreo trei saptamani.
Multumesc.
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
Raspunsuri
mamicaluitheo spune:
draga tatiana.iti sugerez sa muti acest subiect la discutii generale, acolo cu siguranta iti vor rapunde mai multe persoane......in general aici se pun intrebari despre si pentru copilasi.
Andreea mami lui Theo & Florin poze
Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225
mihaela1567 spune:
trebuie sa aerisiti de foarte multe ori in timpul zilei,adica minim de doua ori ,cate o jumatate de ora,pt. ca probabil peretii nu sunt izolati termic cum trebuie.nu uscati rufe in casa si aerisiti baia si bucataria.
annablue spune:
Si noi patim la fel. E din cauza ca e umezeala prea multa in casa (de la rufe uscate pe calorifer, flori, etc.) sau e frig in camera sau nu sunt bine izolati peretii.
Vezi ca mai e un subiect despre asta si cu mai multe amanunte la capitolul ala cu Lectii si know-how on-line. Nu mai stiu sa-ti dau un link. Era si o persoana care lucreaza in domeniu care da sfaturi.
Succes ! Eu n-am rezolvat inca nimic.
Ana
mar_gia spune:
Am inteles ca izolatia este totul. Noi avem aceasta problema la dormitorul si balconul care sunt dispuse pe nord. Balconul nu este incalzit, iar dormitorul e ceva mai racoros intr-adevar.
O alta chestie ce am observat-o: in balcon a aparut mucegai in partea de balcon dinspre bucatarie, deci aburii fierbinti ar fi o cauza.
La dormitorul de pe sud, la care aceeasi firma ne-a montat geamul, nu avem absolut nici o problema.
Oricum trebuie aerisit ff mult si e necesara o izolatie bine facuta.
emaaimee spune:
Stergeti "transpiratia" geamurilor zilnic ca sa nu se infiltreze in pereti,nu puneti flori la geamuri,nu uscati rufe in casa si aerisiti f.des camerele.
Acestea sunt sfaturile pe care le-am primit de la cei care ne-au pus noua geamurile termopan.
Sper sa-ti fie de folos!
TatianaG spune:
Multumesc mult pentru sfaturi.
Intr-adevar avem flori la geam si in apropierea geamurilor (cele mari). In apartament e destul de cald, 22 grade. Rufe nu uscam pe calorifere, dar avem vase cu apa pe ele, care produc acelasi efect.
Asadar, trebuie sa fac schimbari.
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2