Fotografi si cameramani (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d3m3ntzial spune:

La nunta noastra am avut parte de un cameraman cum n-am mai vazut :)
De ce spun asta ? As incepe prin a va spune ca ,inainte de filmarea marelui eveniment,am filmat un clip despre cum ne-am cunoscut,cat de mult ne iubim..etc,clip pe care l-am prezentat in noaptea nuntii,in salon - proiectat pe un ecran urias - tuturor invitatilor.
A fost excelent !!!
Il recomand cu incredere.Cine este interesat va rog sa imi dati un pm sau sa imi scrieti la brasov_dan@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

quote:
Originally posted by radu300

Pentru m34. Bafta multa. Daca nunta ta e duminica te pot ajuta (ne cunoastem de la o intalnire DC) fara vreo pretentie financiara, dar numai dupaamiaza, la viserica si sedinta foto. Daca te ajuta...numarul meu de telefon il gasesti pe site.

Multumesc, am citit mesajul prea tarziu, dar, asa cum am scris mai inainte, m-am descurcat pana la urma destul de bine, adica mirii au fost multumiti.
Am cautat telefonul tau, dar nu l-am gasit, o sa ma mai uit dupa el, poate mai schimbam cateva cuvinte tematice.
Numai bine,

Nu as vrea sa public pozele de la nunta, pentru ca sunt particulare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lucas

poate ma puteti ajuta:
-ma intereseaza unde pot scoate pe hirtie pozele facute cu aparatul foto digital.
- am poze (CD) + filmat(caseta)poate cineva sa ma ajute sa fac colaj, filmulet.
-caut o firma care sa faca poze profi, dar sa stie sa le si "prelucreze" sa se "joace" un pic cu pozele!!
nu sunt de la nunta, sunt poze cu baiatul meu!
tx.

si sincer sper sa nu va suparati pe mine, am citit aproape 2 pagini de detalii tehnice inutile, din care nu am inteles nimic, nu putea fi deschis un alt topic???

Matei 21.05.2005
Matei 4 luni si prietenii in parc

Iti recomand sa prelucrezi tu pozele pe PC si sa le aduci intr-o forma care sa te multumeasca cat mai mult, apoi sa mergi la un laborator digital. Eu am scos la Kodak si la Fuji si au iesit ok, le-am dus doar pe cele pe care le vroiam tiparite, scrise pe un CD-WR; dar cand au intrat ei pe apitolul prelucrare nu am mai fost asa de multumit...

In legatura cu prea multele detalii tehnice, cred ca exagerezi un pic: sunt numai cateva mesaje cu detalii tehnice, restul nu sunt neaparat detalii tehnice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

m34, daca am exagerat scuze. a fost impresia mea.
poti sa-mi spui pe PM cu ce sa prelucrez pozele (adica program), nu prea ma pricep!

Matei 21.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stangacica spune:

Va citesc cu regularitate de aproximativ 6 luni si mi-ati fost de foarte mare ajutor pana acum.

Noi vom avea nunta pe 3 iunie 2006 in Bucuresti si suntem acum in cautarea unui cameraman. Ma puteti ajuta va rog cu ceva date de contact/ referinte?

Raluca

Mergi la inceput

Nu e nici o problema
Ca programe de prelucrat poze, pot sa iti recomand ce utilizez eu:
- ACDSee 8 - pentru prelucrari uzuale, de la simple pana la medii; este si un program foarte bun pentru vizualizarea pozelor, mie cel putin imi place foarte mult.
- Adobe Photoshop CS2 - pentru prelucrari avansate; dispune de foarte multe optiuni si facilitati, dar de obicei utilizezi numai cateva dintre ele
- NeatImage 5 - elimina sau micsoreaza zgomotul de pe imagini
- RadCor - corecteaza deformarile introduse de lentile.
Numai bine,

quote:
Originally posted by lucas

m34, daca am exagerat scuze. a fost impresia mea.
poti sa-mi spui pe PM cu ce sa prelucrez pozele (adica program), nu prea ma pricep!

Matei 21.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pentru ca subiectul initial a degenerat din pacate, fac si eu o recomandare pe topicul special creat pt acest lucru.
Mie mi se par f frumoase pozele facute de acest fotograf din articolul de mai jos, deci argumentul sunt fotografiile. El fotografiaza fara blitz in mare parte (are echipamentul necesar pt asa ceva), deci senzatia de naturalete este garantata, asta il face deosebit.
http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=1&idstory=56
il recomand cu caldura, si pt ca intre timp am mai aflat si eu una,alta, cine vrea detalii sa-mi dea PM:), ca asa scrie la primu mesaj din topicul asta:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Arata bine pozele fara blitz. Ar arata si mai bine daca ar face balansul de alb corespunzator, asa evita galbeneala aceea din fotografii. Oricum, nu e rau. Totusi, anumite locatii (majoritatea) nu permit asa ceva. E vorba de "pesterile" noastre de restaurante. Nu vorbesc acum de Mariott, sau de altele de genul aceste, ci de marea majoritate. Ar fi extrem de avantajati mirii daca ar rezolva problema asta cu cei de la restaurant, i-ar acorda si fotografului sansa de a surprinde lumina ambientala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mie mi se pare cosy white balance-ul aici:) Iar albu de pe rochie e bine expus, sa nu fim carcotasi.
oricum, daca trage Raw poate multumi orice client, ca aranjeaza dupa, din fericire la nunti asta e avantajul digitalului:)
daca tragi pe film e si mai rau,nici nu vreau sa ma gandesc

ai dreptate cu restaurantele...brrrr.chiar ca hrube....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Problema este si la unele biserici. De exemplu biserica Stavropoleos - ai cam 3 metri patrati de spatiu pt tot puhoiul de la nunta, iar fotograful si cameramanul tre sa tina regim de slabire vreo doua luni ca sa aiba loc de desfasurare. Aaaa si popa e econom rau - nu aprinde lumina ca se strica picturile :))))))))

Mergi la inceput