Fotografi si cameramani (2)
Raspunsuri - Pagina 15
ALINAR spune:
Buna
Ne intereseaza si pe noi - un cameraman si un fotograf .
de preferabil doua persoane . Nunta surorii mele este in vara .Este prea devreme ?
Laura10 spune:
Si eu am nevoie de cameraman si fotograf pentru la anu, in bucurest, asa ca daca aveti vreo idee, nu ezitati sa-mi spuneti, va rog!!!
In alta ordine de idei, as avea varianta sa apelez la un coleg de-al meu de servici care e cameraman, dar nu stiu daca simplul motiv ca lucreaza intr-o televiziune poate sa-mi confere certitudinea ca o sa faca treaba buna... el mi-a zis ca a mai filmat pe la nunti dar nu stiu ce sa cred... nici macar nu-l cunosc prea bine... sfaturi?
radu300 spune:
Pentru m34. Bafta multa. Daca nunta ta e duminica te pot ajuta (ne cunoastem de la o intalnire DC) fara vreo pretentie financiara, dar numai dupaamiaza, la viserica si sedinta foto. Daca te ajuta...numarul meu de telefon il gasesti pe site.
lucas spune:
poate ma puteti ajuta:
-ma intereseaza unde pot scoate pe hirtie pozele facute cu aparatul foto digital.
- am poze (CD) + filmat(caseta)poate cineva sa ma ajute sa fac colaj, filmulet.
-caut o firma care sa faca poze profi, dar sa stie sa le si "prelucreze" sa se "joace" un pic cu pozele!!
nu sunt de la nunta, sunt poze cu baiatul meu!
tx.
si sincer sper sa nu va suparati pe mine, am citit aproape 2 pagini de detalii tehnice inutile, din care nu am inteles nimic, nu putea fi deschis un alt topic???
Matei 21.05.2005
Matei 4 luni si prietenii in parc
Anette123 spune:
Laura, ca sa te simti mai linistita si sa stii ce anume sa-i intrebi pe cameraman si fotograf ca sa te asiguri ca sunt oameni profesionisti, si sa nu-ti iei vreo teapa, poti citi aici sfaturi.
www.ghidulmiresei.ro/articles.php?filter=-1&st=0&oi=2" target="_blank">http://www.ghidulmiresei.ro/articles.php?filter=-1&st=0&oi=2
Sper sa nu se considere reclama, pentru ca nu sunt decat sfaturi gratuite si generale...nu reclama pentru vreun fotograf sau cameraman. Daca nu, atunci moderatorii pot scoate linkul si o sa postez pagina la homepage la mine.
Este bine sa stii cum sa te feresti de tepe, pentru ca din pacate se intampla din ce in ce mai des astfel de cazuri, in care se profita de nepricerea mirilor in domeniu.
Pupicei si mult succes la organizare (si nu cred ca e deloc prea tarziu pentru a va rezerva cameramani si fotografi).
Anette
adi2003 spune:
Mihai, cum au iesit pozele? Sunt sigura ca te-ai descurcat bine. Ne arati cateva imagini?
Simina
album foto1 si album foto2
ralucah spune:
mihai ai primit pm-urile mele vineri ca eu am gasit niste mesaje pe mail cum ca nu s-ar fi putut transmite.
cum te-ai descurcat?
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
m34 spune:
quote:
Originally posted by ralucah
mihai ai primit pm-urile mele vineri ca eu am gasit niste mesaje pe mail cum ca nu s-ar fi putut transmite.
cum te-ai descurcat?
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Am rezolvat cu bine: am facut o groaza de poze, o parte le-am tiparit 13x18 si le-am asezat frumos intr-un album, primul primit de mireasa, care a fost foarte incantata (nici nu stiu daca ii va mai aduce careva asa ceva, au mai fost cativa invitati cu P&S si unul singur cu un aparat SLR cu film). Mirele a insistat sa plateasca pozele, dar i-am spus ca sunt special de la mine pentru mireasa
Am primit un singur PM cu cateva link-uri, m-am uitat repejor pe ele, multumesc
Oful meu cel mare era aparatul de rezerva si pana la urma am avut si asa ceva (unul digital + unul pe film, deci peste asteptari).
ralucah spune:
iti dau id-ul meu de yahoo sa ne auzim pe mess. am mai trimis un mesaj ...mama ce draci am ca m-am chinuit acolo sa imi storc creierasul...ne vedem pe mess, eu sunt afacerista2000
quote:
Originally posted by m34quote:
Originally posted by ralucah
cum te-ai descurcat?
Am rezolvat cu bine: am facut o groaza de poze, o parte le-am tiparit 13x18 si le-am asezat frumos intr-un album, primul primit de mireasa, care a fost foarte incantata (nici nu stiu daca ii va mai aduce careva asa ceva, au mai fost cativa invitati cu P&S si unul singur cu un aparat SLR cu film). Mirele a insistat sa plateasca pozele, dar i-am spus ca sunt special de la mine pentru mireasa
Am primit un singur PM cu cateva link-uri, m-am uitat repejor pe ele, multumesc
Oful meu cel mare era aparatul de rezerva si pana la urma am avut si asa ceva (unul digital + unul pe film, deci peste asteptari).
Mihai