copii nascuti in 2002

copii nascuti in 2002 | Autor: roxana c.

Link direct la acest mesaj

N-am gasit pe nicaieri copiii din 2002 si m-am gandit ca trebuie sa fie,totusi.Deci...am o fetita Ana-Maria,nascuta pe 4 februarie 2002.
Nu stiu de ce,dar generatia asta e mai...zbuciumata.Asta o spun pt. ca mai am o fata de 7 ani si nu se compara cu Ana-Maria,am 2prietene care au fetite de aceeasi varsta cu Ana si tot la fel se plang si ele.Va dau un ex:se urca pe geam fara scaun,se agata cu mainile de pervaz si se impinge cu picioarele in calorifer.Asa ca oricat de cald ar fi in casa,deschid geamul doar daca pot sta acolo.Si multe altele.Din toamna mergem la camin si poate se mai linisteste ,macar putin...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

Roxana,

uite aici subiectul: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, Roxana !
Va asteptam cu drag la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002 !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput