Bebelusi de sept-oct 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Babirusa, ne pare rau de puiuta ta, dar trece. si noi am facut la 2 luni 2 vaccinuri (2 picioruse). Eu nu i-am dat preventiv nimic contra febrei pt. ca i-am masurat temperatura mai des... si doar atunci cand am vazut ca incepe sa creasca i-am pus supozitor.

roandre, noua initial ne-a zis medicul ca tocmai cele care dau integral san trebuie sa suplimenteze calciul! Nu stiu cum o fi poate isi mai da careva cu parerea!

Timea, la multi ani pentru papusica ta!!!

Angela si Licuriciul ei mic
http://community.webshots.com/user/davidangelatavy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

mama lui Licurici, nu stii de ce se dau 2 injectii? si bb-le tau cum s-a comportat?. Deocamdata nu are febra, sa vedem mai incolo. Se da un supozitor intreg sau jumate?

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Razvan,Mara, Alexia Anca la multi ani sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

Buna fetele!
ma uit la pozele de azi din parc si tare ma minunez ce dragute sunteti si ce bebei frumusei aveti!
daca nu eram racita trageam si eu o fuga sa va vad, paote mai faceti o intalnire curand cat mai e caldut afara!
mamalina si angela eu stau in berceni dar nu pe oltenitei ci mai departe pe str. resita daca stiti oricum cu prima ocazie adica cand suntem sanatoase si e frumos afar ne intalnim!
noi cu nasull sunt infuindata rau si ai mei la fel, fata in schimb e bine parca un pic de nasc mai curge dar e incomparabil la bine.
ionella si eu am deja 9 zile de cand m-am imblonavit si parca nu se mai termina, noi am dat acelasi tratament bebeilor ambroxol si eferalgan
ma duc sa-idau sa pape si revin

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
http://community.webshots.com/user/madaspa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am vrut si eu sa vad pozele voastre din IOR dar nu reusesc. Imi arata ca sunt 30 de poze in album si cand vreau sa-l deschid nu imi arata nimic..

Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi

Mergi la inceput

Pe albumul cu Alexia. Imi apare cum ar fi coperta. Vad o poza mica mica cu fetele cu carucioarele. Imi scrie ca sunt 30 de poze si ca e editat azi. Dar daca il deschid zice pagina 0 din 1 (sau invers???) si nu imi arata nica-nica...

PS: celealte albume le vad, deci cu asta e ceva. O sa asteptam sa ne lamureasca Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Babirusa ,tu pe langa carnetelul copilului nu ai si unul de vaccinuri??
Si Sofiei i-au facut in ambele picioruse iar cel de al 2 lea e impotriva pneumoniei (pneumokokken) .

pupici,
mari

Mergi la inceput

Am reusit sa intru in album, am vazut poze! Sunteti tari ca v-ati intalnit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Sper ca ati putut vedea pozele de pe situl http://community.webshots.com/user/alexia2004100 . De acum inainte numai aici pun poze pt ca pe celalalt am atins limita maxima de poze admise. La inceput a fost o eroare de la ei dar vad ca si-a revenit. Eu sunt dispusa pt plimbareli cand aveti chef.
Eu mai am chef de o plimbareala si maine ca am inteles ca va fi vremea frumoasa. Cine se inscrie?

Mada, Doamne ajuta sa va faceti repede mai bine si poate ne mai vedem si noi...ca nu ne-am mai vazut decand aveam burtici!

Babirusa, la 2 luni i-au facut 2 injectii iar la 4 luni doar una. La 6 luni urmeaza iar 2 injectii. Eu i-am dat doar cand a facut febra un supozitor Eferalgan. Vezi ca sunt proportionate in functie de greutatea copilului.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 4 luni +
Evenimentele din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani celor care mai implinesc astazi inca o luna!

Mihaela multumim pt. poze. Acum le-am vazut si o sa ma apuc sa le downloadez.
A fost superb azi in parc, mi-a placut. Mai mergem si alta data in gasca. Ne intalnim si cu Mama lui Licurici data viitoare.

In leg cu kg eu mai am de dat jos vreo 5.

Elena

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mihaela noi ne inscriem pt. maine la plimbare. Ramane sa stabilim ora si locul... Am luat pozele de pe site dar sunt foarte mici. Daca poti, scrie-le pe un CD sau pune-le pe email...

Elena

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput