Bebelusi de sept-oct 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

mari74, mi-au dat si un carnetel cu vaccinuri dar nu am vazut asa ceva acolo, o sa ma mai uit, da sunt numai ceva stampile

roandre, mersi, i-am dat si eu acum un supozitor cu paracetamol ca a facut febra :(. Aiurea chestia asta cu 2 injectii, saracii micuti.

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamalina spune:

Hello!

Noi la vaccinul de 2 luni am facut o singura injectie, celalalt au fost niste picaturi pe gurita. I-am dat eferalgan sirop mai mult pentru durere ca tare a mai plans in ziua aia. Nu a facut febra ca doar i-am dat eferalgan cand am ajuns acasa. De mancat nu am avut voie decat dupa 2 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Eliana le trimit pe mail pozele.
Pai si maine tot acolo in parc mergem. Poate reusesc sa vin si eu cu caruciorul.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 4 luni +
Evenimentele din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Ce fain ca v-ati intalnit:)
Si ce fain ca-i cald la voi:) parca a venit primavara... asa pare dupa poze:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Buna fetele! Am vazut pozele, super!!!
Maine ma trec si eu in condicuta ! Ramane sa stabilim ora, dar in principiu banuiesc ca tot cam asa 12- 13, nu?

Babirusa, imi pare rau dar vad ca pana sa raspund eu a raspuns Mihaela. Noi n-am facut decat un pic de febra si la vaccinul e 2 luni si la cel de 3 iar de plans nici vorba... ca doar suntem barbati!

Angela si Licuriciul ei mic
http://community.webshots.com/user/davidangelatavy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut voios!
LA MULTI ANI PENTRU CEI CARE AIZ IMPLINES O LUNA!

fetelor am vazut si eu pozele, tare dragutze sunteti! ce frumos ca va intalnitzi in gasca!

Noua nu ne-a facut niciodata 2 injectii la vaccin! al doilea este optional si mie nu mi-a zis nimeni nimic?sau cum?

Stefan de cateva zile tuseste, nu tare, o tuse seaca, si azi i-am tot urmarit temnperatura, intr-o vreme spre seara a facut 37,7 maine ma duc cu el la medic sa-l asculte la plamani, sper sa nu fie nimic grav.

azi nu prea am avut chef de nimic...nici de gatit, nici de plimbat...am iesit un pic cu Stefan si s-a marait in carucior si am intrat in casa...

in schimb am mai citit pe aici pe forum, voi pune-ti zahar in ceai la bebelusi?al meu nu a prea baut ceai, dar daca ar vrea sa bea eu am zis de la bun inceput ca nu-i pun zahar deloc...si cred ca daca nu stie de gust dulce...nu-l cere si e mai bine asa!

noi mai avem cateva zile si facem 5 luni, de ieri incoace sta tot mai bine in funduletz, se ridica mai usor, daca il tin de manutze hop! e repede sus! fara sa-l ajut! si tare-i place! si parca e tot mai jmecher, nu mai vrea sa stea singur, stie ca daca plange ma duc repede si-l iau in bratze...ii place plimbat sa se uite in jur nu-i scapa nimic, mai nou are o atractie deosebita pentru perdele!

cam atat pentru raport, abia astept sa merg maine la medic sa ma linistesc, ca azi toata ziua am fost cu ochii pe el.

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

ce calciu daca e alaptat? nu vrea sa-i dea si multivitamine si multiminerale? eventual sa-l trimita si la baschet?

ambroxolul e aiurea...luati fluimucil 100mg.... daca nu stiti cum se utilizeaza dati PM! da nu-l dati cand va vine ci cu recomandare !!!

am reteta de mucilagiu de orez in caz de diaree, o vreti?

na! ca seamana cu poteveul mesajul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Scriu si eu dupa o pauza de 2 zile , cat am fost si noi plecate pe la bunici si la o zi de nastere. Ne-am simtit excelent, ne-am distrat si ne-am intors vesele acasa azi in cursul zilei, iar apoi nu am rezistat tentatiei de a ne duce la plimbarica deoarece era tare frumos si pe la noi (12 grade!).
Am vazut si noi pozicile voastre din parc. Tare, tare dragute! Si eu ii fac aproape zilnic poze Almei, doar ca nu apuc sa le pun asa de des pe site. O sa incerc sa fac o selectie in seara asta si va anunt imediat ce se afla pe webshots.
Si noi ne plimbam aproape zilnic si incerc sa imi lungesc de fiecare data sederea pe afara ca timpul e din ce in ce mai frumos, doar ca eu sunt propriul sef si trebuie sa ma ocup si de firmulita ca altfel nu are nici un farmec si daca trag prea mult chiulul se vede la porte-feuilles.
Nici noua nu ne-a zis nimeni de calciu suplimentar si nici nu mi se pare logic, dar enfin...fiecare tara cu obiceiurile sale si medicii asisderea.
Babirusa, si Almei i s-a administrat vaccin in ambele picioruse , dar unul era special contra hepatitei B, dat ei in caz special deoarece eu provin dintr-o tara considerata cu un mare factor de risc de raspandire a bolii (intre noi fie vorba, olandezii astia considera risc tot ceea ce depaseste granitele Comunitatii Europene ca e mai simplu sa generalizeze decat sa se documenteze). Oricum , nu asta era ideeaIdeea era ca faptul de a fi primit vaccinuri in ambele picioruse nu inseamna neaparat ca asta a dus la un surplus de durere (ce o mai iau pa aratura cu textele astea, sper sa se inteleaga esentialul). Spun asta, deoarece Alma nu a avut absolut deloc probleme in urma vaccinului, plansese doar 5 minute cat am imbracat-o acolo (in general, nu-i place sa fie des dezbracata si imbracata), apoi a dormit si dupa ce s-a trezit era la fel de vesela si vorbareata ca inainte ca si cand nu s-ar fi intamplat absolut nimic.Poate mi-a mostenit toleranta la durereCat despre febra, nici vorba de asa ceva.
Si eu mai am destule kilograme de dat jos ( nu zic cate), dar de o saptamana am luat masuri, in sensul ca fac putina gimnastica in fiecare zi (pe langa plimbaricile obisnuite)si gatesc diferite retete gustoase, dar slabe in calorii si bogate in vitamine. Am scos de pe lista tot ce inseamna dulce si mananc in schimb fff multe portocale, mandarine si fructe kiwi.Pap cate un fruct de cate ori ma ispiteste altceva si mananc la ore fixe (10 - 14-18). Si ieri am reusit performanta sa refuz o felie de tort. Asta nu e o dieta, e un nou stil de viata, ca sa zic asa, deoarece nu ma infometez si renunt doar la ce ingrasa.Pot spune cu mandrie ca acele cantarului arata cu 2,5 kg mai putin.
Ma apuc de selectat pozici. Pupici la mamici si pitici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca
Alma, sufletel mic si iubithttp://community.webshots.com/user/danyce103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Pardon, nu acele cantarului, ci ecranul digital, dar am vrut eu sa ma exprim mai plastic.
Intrebare intrebatoare: Oare eu cand merg la vara in Romania o sa ma pot prezenta la orice spital cu rugamintea de a i se face gaurici in urechiuse domnisoarei?Face orice asistenta treaba asta? Nu au avut bebelusele voastre deloc probleme dupa gaurici?

Daniela Veuger si bb Alma Bianca
Alma, sufletel mic si iubithttp://community.webshots.com/user/danyce103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

NinaB, ce intrebare....baga aici tot ce stii ca noi stam cu gurile cascate sa vedem ce ne mai zici.
Pune si reteta de mucilagiu ca nu se stie cand o sa avem nevoie.

Ana_a, sper sa nu aiba nimic serios Stefan. Oricum, mergi maine la medic si vezi ce-ti spune.
Al diolea vaccin e plio si e injectabil doar la cerere, altfel i se da bebelusului cateva picaturi in gurita.

Deci maine intalneala in parcul IOR la ora 13, in fata la "cascada" (unde e terasa aceea de lemn) sau in fata bisericii de lemn....asta in functie de cine vine si cum ajunge mai usor.
Stabilim maine dimineata care e exact locul intalnirii. Ora ramane aceeasi.
Aaaa, si cine vrea pot sa-i dau nr meu de tel pe PM in caz ca nu ne vedem in parc si vrea sa stie pe unde suntem.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 4 luni +
Evenimentele din viata mea

Mergi la inceput