Cea mai sigura metoda de a afla daca e BB

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Lulu, iarta-ma, de fapt asta voiam sa postez prima oara :
prietena mea are la fel ca tine ciclu neregulat si a patit exact la fel cu testul de sarcina .Si era foarte insarcinata !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Chi, multi medici nu se iau dupa masuratul temperaturii, sunt femei la care nu merge, sunt variatii mici de temperatura, de exemplu la mine, nu e concludent deloc, si pot aparea fluctuatii imprevizibile care duc la inexactitati, o mica raceala, nesomn, etc. Metoda e folosita doar pentru aflarea cu o anumita probabilitate a zilei ovulatiei, dupa ce se ia vreo 3 luni consecutiv ca sa te obisnuiesti cu tiparul personal.

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

deci daca ultimul ciclu a fost pe 5 dec de aia e posibil s anu fi aparut si la mine a doua liniuta?..am citit tot aici ca daca e sa fie, sarcina ar fi de 3 sapt si vreo 4 zile acum si ca spre finalul sapt asteia sa imi fac un test si sa ma duc la dr..or eu miine m-am programat..o fi prea devreme?s-o putea vedea ceva la palpat sau la eco?....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Roxica, daca ai avut ultimul CM pe 5 dec, inseamna ca esti in sapt.5-6 de sarcina. Un test ar putea iesi pozitiv, la eco vaginal se poate vedea sacul embrionar,modificari ale endometrului, embrionul cred ca este inca prea mic sa se vada, la palpare se poate constata pozitia colului. Deci ceva rezultate poti avea si maine. Doctorul iti va spune cat de concludente sunt.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Nu am prea mari sperante ca e dar oricum vreau sa aflu ce se intampla cu corpul meu. In urma cu cativa ani am avut niste chisturi ovariene si ma gandesc ca s-ar putea sa fi aparut iar. Nu vreau sa sper prea mult pentru ca deja am avut dimineata o dezamagire cu testul.
Va multumesc mult pentru sfaturi si incurajari, dar... cred ca vom discuta alta data despre un bebelus. Din pacate.

Luminita

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Chi acum nu ca vreau sa te dezamagesc, dar din experienta proprie cand temperatura scade, inseamna ca rusii sunt pe drum. cred ca-s si exceptii cand are loc implantarea, dar daca esti la 2 zile distanta de rusi, atunci nu poate fi implantare (parerea mea).

La lulu cred ca poate fi ovulatie tarzie, dar cat de tarzie incat sa nu iasa test pozitiv? Tot din experienta mea, sunt extrem de rare cazurile cand nu se pozitiveaza testul in ziua cand trebuie sa-ti vine rusii. Daca e negativ, apai...nu e sarcina.

Nu vreau sa va dezamagesc, dar v-am impartasit din experienta mea, si uneori e mai bine sa fii realist, decat sa speri si sa fii dezamagit.
Bafta la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Tocmai ca nu imi mai fac sperante desarte. Maine merg la doctor DOAR sa vad care este cauza acestei intarzieri.

Luminita

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

azi dimineata mi-am refacut testul si se vede foarte vag a doua liniuta..mai accentuat se vad capetele ei, dupa ce duminica nu a aparut deloc ce-a de-a doua liniuta...Doamne fa sa fie bine
azi oricum ma duc la control mi-e teama sa nu fie totusi prea devreme, dar m-am programat si nu mai am rabdare sa astept....am citit tot aici ca momentul conceptiei ar fi fost pe 16 dec (in cazul meu pe 17 stiu sigur)si ca sarcina ar avea vreo 3 sapt....oare s-o vedea ceva la eco?
sa-mi tineti pumnii....
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Lulu, iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si tie, Roxica! Hai ca parca sunt sperante!Uite, mie mi-a intarziat 4-5 zile dar nu se vede nimic din a doua liniuta. si nici vreun simptom nu am, deci daca se vede ceva,ceva, e de bine.

Mergi la inceput