Cea mai sigura metoda de a afla daca e BB
Raspunsuri - Pagina 5
thea_m spune:
Lulu75, Roxica pumnii stransi pentru voi, sa veniti cu vesti bune. Tonnia la tine care este problema de intarzie? CM neregulat sau altceva?
pentru voi
Teodora
Tonnia spune:
Habar nu am thea! Cred ca m-am dereglat! Sigur nu sunt gravida, nu am nici un semn, dimpotriva, zici ca imi vine in urmatorul minut. Asta de vreo 10 zile. Iar test am facut cel mai scump pe care l-am gasit.
Maruta spune:
iti tin pumnii stransi si sper din tot sufletul sa fi gravida ... si mie mi-a iesit testul ca al tau - liniuta de gravida se vedea stearsa rau de tot ... si eram gravida
felicity - tu cu ce te mai lauzi ? cum sunt trompele ?
multa bafta tuturor
thea_m spune:
Lulu75 !Ai venit de la medic? Hai, te rog, spune-ne ce e cu tine...imi amintesc ca si in noiembrie stateai cu inima cat un purice sa nu fie vreo problema. Sper ca totul e bine, iar daca nu e bb, macar sa nu fie probleme mari.
Teodora
lulu75 spune:
Sunt
in 8 saptamani. Azi am facut prima poza cu bebelusul meu. El este bine, dar mami mai are si un chist pe ovar, dar doctorita spera sa nu mai creasca.
Sunt fericita!!! Nu va puteti imagina cat sunt de fericita. Va multumesc ca m-ati sustinut si va doresc tuturor celor care sunteti in asteptare, sa va ajute Bunul Dumnezeu si sa imi dati vesti bune.

Luminita
http://photos.yahoo.com/lumylorv
tanti spune:
Felicitari sa a-i o sarcina usoara , sa te bucuri de bb , nu ti-am scris pana acum dar citeam pe fiecare zi si asteptam sa ne da-i vestea cea mare
thea_m spune:
Lulu75 

si
si
si 

pentru tine!
Nici nu stii ce mult ma bucur ca esti
! Nu a fost sa fie in noiembrie, dar uite ca acum ai un bb in burticutza! Ce bine imi pare! Ce bine imi pare! Si nu-ti face griji cu chistul.Se resoarbe el. Sa mai treci si pe la noi sa ne duci la mamici!
Roxica tu nu o insotesti pe lulu la mamici?
Teodora
alinamoro spune:
Felicitari Luminita! 

Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos. 
Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici