tenul la adolescenti
Raspunsuri - Pagina 3
Cristinutza_ale spune:
am si eu o prietena care avea cosuri multe multe si a fost la un doctor ,la o clinica nu stiu exact care ,ia facut niste analize si ia dat niste pastile..iau trecut si acum are fata alba,curata ,luminoasa..
Natushka spune:
De obicei acneea se poate trata medical, naturista sau tece de la sine. a, avut si eu acnee si dupa reglarea hormonala datorata menstruatiei am scapat destul de repede de ea. Acum e ok. Cosmetica este recomandata pentru ca se poate curata fata in profunzime. Aici nu e vorba de varsta pentru ca nu e ceva exagerat. Ce Dumnezeu ca doar nu o depileaza! In fine... nu sunt indicate spalarile prea dese pentru ca vor usca fata, iar pilea va reactiona si va produce si mai mult sebum. Bafta!
The one and only
Poze cu mine
angy00001 spune:
Pt. acnee va recomand sa mergeti la Instutul Cantacuzino si sa cereti sa va faca autovaccin.E eficent 100%.Se ia o proba dintr-un cos .Din aceasta proba se dezvolta cultura de stafilococi din care se face vaccinul.Sper sa va ajute.Pe prietena mea a scapat-o de acnee,dar nu de cicatrici fiindca a aflat tarziu de acest tratament.Daca stiti o metoda de a combate cicatricile va sunt recunoscatoare.Pupici.
criss spune:
Buna seara,
Si fiul meu a avut ceva cosuri pe frunte si pe barbie.
Am cumparat de la Neutrogena un fel de spray-spuma detergent pe care il folosea dimineata si seara la spalat .
Nu este voie sapun ca usuca si astfel glandele sebacee isi maresc secretia.
In fiecare seara , dupa spalat, dadea cu un gel incolor ( Neutrogena Blackhead Eliminating Treatment Mask ) care ramanea ( dar numai in zonele cu probleme) pe fata pana a doua zi dimineata.
A doua zi dimineata , acest gel se spala sau se indeparteaz prin frecare.
In caz ca era nevoie, gelul se poate pune si dimineata ( nu se vede pe fata) astfel fereste pielea de praf.
Dupa acest tratament, cam doua- trei luni , nu a mai facut cosuri. Pentru ca el are porii dilatati , continua sa se stearga seara si dimineata ( cand nu uita) cu o lotiune foarte putin astringenta(Rapid Clear).
Va doresc rabdare si sa rezolvati problema
Criss
R3b3lla spune:
Buna! Si eu am probleme cu cosurile si cu punctele negre !Pot sa zic ca am incercat orice si tot nu pot sa scap de ele . Am incercat si produsele de la Avon si Oriflame si mai rau am facut.Va rog sa ma ajutati si pe mine.sa-mi spuneti ce sa fac. Va multumesc mult si astept pareri........... va pop dulce pe toti.
amini spune:
Salutare, am 19 ani si vreau sa spun ca si eu am avut puncte negre in special pe nas si bubice pe frunte, dar de cand am inceput sa folosesc demachiantul, lotiune tonica si crema dimineata si seara nu mai am probleme, cel mai mult conteaza igiena si produse de calitate.
an-k spune:
Eu acum fac seara un curs de cosmetica si make-up, o sa intreb luni profa si revin
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina
an-k spune:
cred ca vor trece oricum de la sine dupa o varsta
pupici
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina