tenul la adolescenti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

moshu
Asta e considerata reclama. Sper ca moderatorii sa actioneze cit mai repede.

Lorelei,

incearca sa-mi trimiti o poza de-a fetitei. Poate dupa poza pot sa-mi dau seama daca e destul doar un tratament la cosmeticiana.
Sa nu cumva sa incerci produse cu aloe vera...sint multi oameni alergici la aloe vera.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Exista un unguent care are in compozitie benzoyl peroxide (in engleza), sunt sigura ca se gaseste in multe tari, dar nu stiu daca si in Romania. Este recomandat in acnee si aici (stiu sigur ca si in Anglia, deci sper ca si in alte tari) se poate cumpara fara reteta. Practic, in Canada este primul produs la care se apeleaza in cazul acneei si pentru mine a avut efecte miraculoase in cateva zile, desi pe prospect scrie ca poate dura pana la 2 saptamani pana apar rezultate.
Unguentul (mai exista si gel sau crema cu aceeasi compozitie) se aplica o data sau de doua ori pe zi, in functie de gravitatea problemei. Eu am folosit concentratia de 5%, nu mai tin minte daca mai era si alta concentratie. Daca doriti sa cumparati, intrebati farmacistii, ei va pot spune care e denumirea comerciala sub care il puteti gasi.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Fetelor, va multzumesc de raspunsuri, sunteti niste dulci. problema e ca Malina e toata saptamana plecata la scoala, si n-o pot controla daca foloseste sau nu crema. si a ajuns si ea intr-o stare asha de disperare cu fatza ei, ca zice: oricum n-ajuta. ma gandeam totushi, Lilach, s-o duc la o cosmeticiana. nu prea am poze facute de aproape, ca le sterge imediat, nu-i plac. are puncte negre pe nas si sub nas in zona mustatzii si in zona tamplelor + frunte dintr-alea roshii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marggot spune:

Bun gasit tuturor.Cam tarziu raspund si eu la aceasta problema,dar stiti cum e vorba,mai bine mai tarziu decat niciodata. Baiatul meu are 18 ani si a avut destule probleme cu cosurile .Am fost cu el la dermatologie si de acolo i-au dat un tratament eficient.ZINERIT si APA TERMALA.Este foarte eficient.Pustiul a scapat de cosuri.Cu apa termala se spala pe fata iar zineritul il aplica de 2 ori pe zi,dimineata si seara ,timp de o luna ,apoi numai seara.SUCCES! Pupici!MARGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Am mers in cele din urma la cosmetica. I-a facut un tratament si vreo 3-4 zile a fost toata umflata. Cum s-a dezumflat fatza, cum au reaparut coshurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meri-lou spune:

Buna intrebare .
Si noi avem probleme cu tenul si cosurile desi Andrutza nu are decit 11 ani . Am intrebat doctorita si nu mi-a recomandat nimic inca.
Ma intreb oare de la ce virsta o sa-mi recomande ceva!! Pina atunci am obisnuit-o pe Andrutza sa isi curete bine fata de 2 ori pe zi si am luat de la plafar tinctura de arnica !! asa mi-a recomandat d-na de acolo. Ii tamponez doar cosurile dupa ce s-a spalat bine si atit. E adevarat ca le usuca si nu se mai maresc si trec mai usor. Sper sa iti ajute si ii ajute si puiului tau .
Multi pupici la toate mamicile ,
Meri-lou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Si eu am cosuri...o groaza..si daca nu am incercat la tratamente..am fost si la dermatolog ...degeaba...acum de 2 zile mi-am cumparat un gel (Acneogel de la Hofigal) si sunt multumita de el

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucicamg spune:

lorelei18
Si baiatul meu de 16 ani pina in februarie a fost plin de acnee.O acnee urita ,cosuri mari si pline de infectie.
Am incercat toate variantele de tratamente.
La acnee nu merg deloc tratammentele care constau in ati freca fata cu ceva.Deci Clerasilul nu este bun,iar cosmetica o mare greseala.
Cind am plecat in vacanta de iarna in tara[acum locuim in Pretoria/Africa de Sud],m-am dus cu el la Sp.Cantacuzino unde i-au facut o analiza din cosuri[m-a trimis cosmeticiana mea care nu a vrut sa se atinga de el].Au gasit un stafilococ sensibil la Augmentin 625.Am fost la dr.dermato care i-a recomandat solutie de Zineryt seara pe care l-am inceput imediat.I-am facut si la farmacie o crema [tot pe baza de Zc ca si zinerytul]Acum nu mai are nici un cos mare,infectat, citeva pc rosii [cit o gamalie de ac]care se vor rezolva in timp.
Mi-a mai spus cineva ca se rezolva cu Ging S tonic ,dar nu am incercat caci nu am asa ceva aici.
Iti scriu reteta cremei[trebuie sa ti-o prepare EXACT ca in reteta];
HPPALB-4gr
Zinc oxid-6 gr.
crema grasa-20gr
Vitamina A-2 fiole
Vitam E-1capsula.
Sa dea D-zeu sa-ti fie de folos caci este fetita si trebuie sa fie frumoasa.Si eu am fost ingrozita de situatie[mai ales ca are tenul deschis]sa nu ramina cu cicatrici.
Poate reusesti sa-mi scrii ,daca se rezolva ceva.
te sarut lucicamg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucicamg spune:

lorelei 19
Ti-am trimis un mesaj care cred ca te va interesa,dar in loc de lorelei19 am pus 18.
tot eu lucicamg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_cata spune:

Buna. E prima participare si nu sunt sigura de cum o sa ma descurc... Eu am folosit pt baiatul meu Skinoren. Recomandat de dermatolog. In vreo doua saptamani rezultatul a fost vizibil: aproape nu-i mai apareau. Chiar si punctele negre se maturau si aproape ieseau singure. La baie i le mai scot eu. Am intrebat la cosmetica si mi s-a spus ca e prea mic (14 ani) pentru tratament cosmetic si s-ar putea sa-i ramana semne, asa ca am renuntat.

Mergi la inceput