Jocul cu de toate (12)
Raspunsuri - Pagina 5
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
este cu mult sub nivelul marii?
Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin
nu..
Oana D
Foto
Craciunul in familia mea: http://community.webshots.com/album/236873162UkYGvI
DianaR spune:
Are malurile relativ abrupte si nu exista zone de adncime mica ce se incalzesc repede?
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Are malurile relativ abrupte si nu exista zone de adncime mica ce se incalzesc repede?
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
Nu..
Oana D
Foto
ANDRUSHKA spune:
pey,Oana, explicatia ne-stiintifica ar fi ca de cate ori merg up-north la lacuri, fie mint io de ingheata apele, fie toate femeile din zona care se imbaiaza in lacul Michigan sunt frigide! (fara legatura cu ideea precedenta: bey, io m-am balacit in lacul michigan si nu era asa de rece!concluzia...)
La explicatia stiintifica inca mai gugalesc. Vorba lu' tata: Goguleeeee!!
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by ANDRUSHKA
pey,Oana, explicatia ne-stiintifica ar fi ca de cate ori merg up-north la lacuri, fie mint io de ingheata apele, fie toate femeile din zona care se imbaiaza in lacul Michigan sunt frigide! (fara legatura cu ideea precedenta: bey, io m-am balacit in lacul michigan si nu era asa de rece!concluzia...)
La explicatia stiintifica inca mai gugalesc. Vorba lu' tata: Goguleeeee!!
I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them!
N-am zis ca e rece sa inghete sufletul in tine cand dai o tura la balaceala, dar comparativ cu temperatura...hai sa zicem a Marii Negre, ca multe fete stiu cum e acolo (vara poate ajunge si 25-26 grade) pecand cea mai ridicata temperatura in lacul Michigan a fost de cel mult 22 grade...si sa nu-mi spuneti ca vara nu e suficient de cald pe aici ca... te lipesti de trotuare..
Exista suport stiintific in afirmatia ca este mai rece decat ar fi in mod normal in alte coditii (nu climaterice, nu de pozitie, nu de vant)
Oana D
Foto
ANDRUSHKA spune:
Posibil ca raspunsul sa fie pe aici...
http://www.gvsu.edu/wri/education/manual/temperature.htm
dar n-am rabdare sa caut exact raspunsul...explica ei ceva, dar nu prind ideea. Oana, scoate-ne din ceata...
juliafin spune:
Nici eu,Andrushka,si am deja ochi de chinez,ca nu mai vad bine romaneste ,daramite engleza...
oana0204 spune:
ok...deci va dati batuti?
Curentii lacului Micigan sunt ascendenti (circula de jos in sus) si tot timpul apa din adancuri, care este cu mult mai rece, ajunge la suprafata.
Oana D
Foto