L-ati ierta daca......
Raspunsuri - Pagina 5
karol spune:
Eu cred ca ar trebui sa-i dai o a doua sansa cu toate ca stiu ca ti-e ft greu..Am trecut si eu prin asa ceva.Acum decizia e a ta.Nasol mi se pare faptul ca atunci cand l-ai rugat sa se desparta de ea nu a vrut.Poate chiar isi da seama ca a gresit si totul o sa fie bine.Nu-i lua -inca-fetitei tale dreptul de a creste langa tatal ei natural.Daca nu se schimba si da iar cu batul in balta atunci da-i si tu un sut in ...
pt tine.
roxanal spune:
Buna Mihaela, imi pare rau ca pana la urma nu a mers...toti speram ca cel de langa o sa vada pana la urma ce urmeaza sa piarda si isi revine, dar din pacate ar di prea frumos sa fie adevarat..si eu ma chinui zilele astea cu decizia care-mi va schimba viata, sotul meu nu ma inseala, poti citi pe undeva povestea mea...am fost cu copilul la doctor si mi-a spus acelasi lucru : ori la bal ori la spital..si eu incerc sa aleg ce este mai bine ptr. toata lumea...greu..sunt alaturi de tine...pupici Iuliei...
Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva
anis spune:
De iertat l-as ierta ..de uitat nu as uita niciodata ce a facut, asa ca mai bine NU sau....
As vorbi cu el daca i-ar conveni sa am si eu o aventura si daca da...atunci cred ca chiar as avea=o....nu de alta dar sa-si puna si el problema cum e sa ma atinga stiind ca a fost inselat
PASTE FERICIT SI IMPLINIREA TUTUROR VISELOR
AniS
raluca b. spune:
Mihaela, eu nu incerc sa-ti dau un sfat, pentru ca pana la urma, fiecare face ceea ce crede ca e mai bine pentru el, si mai ales pentru copil. Dar, daca mi s-ar intampla mie(doamne fereste!), eu nu cred ca l-as ,mai putea ierta. De cate ori am fi impreuna, m-as gandi numai la "cealalta". Nu cred ca l-as mai putea atinge sau saruta. Tot timpul as avea imaginea lor impreuna in fata ochilor. Stiu ca pentru un copil e bine sa creasca cu ambii parinti, dar decat sa fie tot timpul tensiune si cearta in casa, mai bine un singur parinte si liniste(spun asta pentru ca eu asa am crescut). Dar tu faci ce crezi ca e mai bine pentru tine si, in primul rand, pentru copilul tau. El este cel mai important pana la urma !
Mult noroc !
ani35 spune:
Capul sus si curaj!!!Suntem alaturi de tine! .Lasa sa treaca timpul,el le vindeca pe toate. si
petruta spune:
Suntem alaturi de tine. Ma intreb , ca proasta: citi barbati o patesc ?! Asa sa fie lasati cu copilul, sotia sa-i spuna ca vrea sa se distreze, sa-si traiasca viata ?!
Petruta & bb Mihai
camelia-daniela spune:
Gindeste-te bine dacä vrei sä-l mai ai prin preajma ta si a Iuliei!
Dacä tu crezi, cä meritä sä mai incerci odatä, mai dä-i o sansä, dar numai una si nu-i face viata asa de usoarä!! Chinuie-l cit poti tu mai bine, si dacä rezistä la toate incercärile tale de a-l scoate din titini, inseamnä cä te mai iubeste si ii pare räu cu adevärat pentru greseala pe care a fäcut-o!!!
Eu sint o fire tare mindrä, pentru mine ar insemna dorinta lui de "reintoarcere" la mine, o degradare, m-as simti ca la mina a doua!!! Dar cred cä tu mai ai sentimente pentru el si mai este si o fetitä nevinovatä la mijoc, la care te gindesti tot timpul. De aceea te-am indrumat asa. Pune-l la incercäri grele, fii asprä cu el si asa iti dai seama dacä se meritä sä-ti petreci viata cu el, sau nu.
E foarte dureros sä treci prin astfel de situatii, te inteleg foarte bine, cä si eu am avut o experientä de genul ästa!
Eu il cunosc pe sotul meu din 1984. In 1988 ne-am cäsätorit si avem doi copii, care acum sint 12 si 14. Eram ca doi magneti; dragostea noasträ crestea pe zi ce trece. Pinä acum doi ani, nu am fost despärtiti unul de altul, decit cind avea termine de afaceri. Am lucrat impreunä si de aceea eram tot timpul nas in nas. Era foarte gelos, ceea ce m-a cam deranjat. I-am spus cä nu are nici un motiv sä fie gelos, adr parcä nu intelegea! De vreo citiva ani s-a linistit cu boala asta! De vreo doi ani, a inceput sä plece des in Romania, pentru afaceri si atunci am inceput sä fim periodic unul färä celälalt. In ianuarie 2002 am aflat de la un "prieten" de-al lui, cä are o amantä, pe care o tine intr-o garsonierä in Berlin ( o romincä).
In acel moment, s-a präbusit cerul pe mine!!!
L-am intrebat care e treaba, si bineinteles cä a negat. De atunci am inceput sä adun informatii si treptat am aflat toatä povestea. Eu am 38 de ani, dar arät foarte bine in ciuda celor doi copii, iar ea, numai 25 de ani! Chestia asta nu mä läsa sä dorm noptile! de fiecare datä cind aflam ceva, il confruntam imediat, la care primeam numai negatii si asta mä innebunea si mai tare!Un an de zile l-am terorizat cu subiectul ästa! Sentimentele mele nu-si mai gäseau fägasul normal! Am cäutat in primul rind vina la mine, l-am intrebat dacä e asa, la care mi-a spus cä eu nu am nici o vinä! La inceput mi-era groazä sä-l mai ating, dar cind stäteam lingä el in pat aveam asa un chef de sex!!! Relatia nosträ sexualä a fost intotdeauna foarte sänätoasä.
M-am gindit sä-l insel si eu, dar mi-am scos imediat gindul ästa din cap, deoarece nu sint genul ästa de femeie! Il iubesc pe el si numai pe el si nu mi-as putea inchipui sä stii tu ce! Dupä asta, mi-am schimbat planul! In fiecare zi sex, poate chiar de douä ori pe zi, cä doar asta a cäutat! A fost minunat; eu mä simteam total satisfäcutä, iar el nu avea ce sä comenteze! Mi-am spus in sinea mea, cä in primul rind trebuie sä mä satisfacä pe mine si, dacä mai poate, sä se ducä si la amanta lui de 25 de ani!!! I-am mai spus cä eu stiu foarte bine cine sint si ce vreau, dar nu vreau sä fac ceea ce as putea sä fac. Dupä acestä teroare continuä, cind mai blindä, cind mai asprä
( trebuie sä-i dai si un timp sä-si adune puterile ), mi-a recunoscut totul. Deci, tot ce aflasem eu era adevärat, dupä care am fäcut un pact, in favoarea copiilor. Eu i-am spus cä dacä mai simt vreodatä cä ceva nu e in regulä, pe mine poate sä mä uite, iar el m-a rugat sä
nu-l mai terorizez cu subiectul ästa, cä are el destule probleme sufletesti pe care trebuie sä le revizuiascä. Am acceptat, dar imi eate incä foarte greu sä accept aceastä realitate brutalä.
Bineinteles, cä tot timpul mi-a fäcut declaratii de dragoste si s-a jurat cä nu a vrut niciodatä sä mä facä sä sufär, dar cel mai important este cä am si simtit cä ceea ce spune vine din tot sufletul lui si cä ii pare räu pentru ce a fäcut. Atunci cind mi-a recunoscut, a spus ceva care nu voi uita niciodatä: " nu-ti cer sä mä ierti, cä asta este imposibil, este greseala mea, imi pare nespus de räu si o sä suport toate consecintele!"
Eu sper sä gäsesti si tu täria sä-l pui bine la incercare, cä numai asa iti dai seama cu cine ai de-a face!!! Gindeste-te cä o sä-ti petreci toatä viata cu acest om, iar dacä nu meritä, intoarce-i spatele, ca si cum nu ar exista! Asta e o hotärire foarte importantä in viatä, foarte grea, mai ales cind sint si copii la mijloc.
Fii tare si alege-ti calea cea mai bunä pentru tine si Iulia!
Cu drag, Cami.
cl spune:
Camelia-Daniela, ai nota zece! Esti tare. Cred ca asa ar trebui procedat cu multi dintre barbati. Un fost profesor de-al meu, din facultate, mi-a dat un sfat: "sa nu-i dau numai lapte si miere lui barbatu-meu, sa-i mai dau si putina acreala, ca sa aprecieze ce are" (vorba lui Toparceanu) si s-ar parea ca stia el ce stia!
Claudia
camelia-daniela spune:
Ce ti-a spus profesorul täu este foarte adevärat din simplul motiv, cä dupä cäsätorie esti deja a lui si nu trebuie sä se mai chinuie sä te cucereascä! Aici intervine si intrebarea, din ce material este fäcut fiecare bärbat. Dupä o perioadä de timp, intervine obisnuinta si am observat cä bärbatii se acomodeazä foarte repede cu situatia pläcutä de a fi serviti si ingrijiti, iar cind sint bolnavi, se comportä ca niste copii!!! Eu m-am descurcat singurä, pot sä spun, din clasa a cincea si am hotärit intotdeuna ( singurä ) ce am de fäcut. Sint convinsä, cä si acum dacä as fi singurä cu doi copii, m-as descurca.
Cind m-am cäsätorit, mi-a venit cam greu sä iau deciziile impreunä cu el ( aveam deja 24 de ani ). Dar mi-am revizuit un pic conduita si am trecut la compromise, fiindcä mi-am dat seama cä de acum incolo nu mai sint singurä. Intotdeauna am tinut cont, sä nu fac numai eu compromise, ci si el, intr-un mod echitabil, ca sä mä simt mai bine.
Nu sint egoistä, dar de multe ori nu vreau sä mä cobor prea mult in ochii mei! Intotdeauna mi-am pästrat demnitatea. Nu vreau sä mä laud, dar am multe calitäti de gospodinä, de mamä, de femeie si stiu foarte bine ce pot sä fac si cine sint.
Dacä l-am ales pe el sä-mi petrec restul vietii, l-am ales din dragoste si nu am acceptat niciodatä sä mä jigneascä sau sä mä mintä.
Eu iti dau increderea mea, tu mi-o dai pe a ta, eu te respect, tu la fel, sä nu mai vorbim de dragoste, care se pare cä e incä sänätoasä.
In toti anii astia de cäsnicie, am avut grijä sä nu se plictiseascä cu mine: ne-am certat, ne-am impäcat, a ris, am fäcut nebunii, dar cel mai important este ca femeia sä nu-si dea toate secretele in vileag de la inceput!! Intotdeuna sä le scoatä pe rind la ivealä, cä asa il surprinde in mod pläcut pe sot si il tine in trap.
Aventura lui m-a ränit, dar pot sä spun cä a reinprospätat cu mult dragostea noasträ. Asta sä fie partea bunä ???
Chinurile si gindurile pe care le-am träit, nu le doresc nimänui!
Intr-o säptäminä, am släbit 5 Kg, iar noaptea nu mai puteam sä dorm.
Pentru ce, in fond? Pentru faptul cä i-am acordat 150% din increderea mea si el mi-a trädat-o ??? Asta ar fi o dietä bunä, nu ??? Dupä cum vezi, acum pot deja sä fac glume pe tema asta, ceea ce e un semn bun, dar rana rämine totusi intr-un colt al inimii, nu se poate vindeca definitiv!!
Acum spune-mi, cind o femeie se däruieste sotului din tot sufletul, cum poate sä accepte cu usurintä astfel de "palme " din partea lui?
Aici nu se mai pune problema de compromis, dupä pärerea mea, este mai degrabä ori - ori. Cind mi-am dat seama cä dacä mai continui asa o sä mä imbolnävesc, i-am spus cä dacä nu-mi spune intr-un mod sincer, chiar si in ceasul al 12-lea adevärul, poate sä-si caute altä casä, sau sä se mute cu ea !!!
Eu i-am spus de la inceput cä dacä imi dä vreo palmä vreodatä, cu mine s-a incheiat romanul, sau, cä stiu cum sint de regulä bärbatii si cä mai dau pe de läturi, dar dacä se intimplä, sä o facä cu perdea, ca sä nu aflu eu, cä astfel m-ar termina sufleteste!
Sint sigurä cä nu m-a inselat pinä acum, in afarä de tipa asta, dar a avut ghinion cu prietenii lui, care l-au desconspirat!
Aventura asta mi-a explicat-o destul de amänuntit si am inteles cä era bäut cind s-a intimplat, dar alte chestii nu le-am mai inteles.
E o poveste mai lungä. Dar eu i-am spus, cä dacä o prind pe asta pe la Berlin, rämine färä pär si färä dinti!! ( am fost intotdeuna o bätäusä ), ca sä o invät minte sä se mai incurce cu bärbati insurati!!!
Apropo de vorba lui Toparceanu; eu stiam ceva asemänätor cu:
"una caldä, una rece"
Vä pup pe toate si fiti tari !! Si femeile au mindria lor, nu numai bärbatii! Ba dimpotrivä, femeile au träsäturi de caracter mult mai puternice decit bärbatii, de aceea sint dispuse sä treacä prin mai multe, ca sä-si atingä scopul, sau idealul pe care il au.
Odä pentru femei!!!
cami