L-ati ierta daca......

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelas spune:

Asa e, Camelia........ rana ramane. Am iar noutati... dar mi-e teama sa nu va plictisesc. Eu ma simt prost de cate ori v-am spus ca a plecat, ca a venit... De cateva saptamani suntem iar impreuna, a renuntat definitiv la iubita lui... si im ispune mie ca ma iubeste. A dus-o pe Iulia la zoo, i-a aratat animalele, a propus sa mergem la munte cu Iulia (so chiar am mers)... mi-e si frica sa povestesc... Am facut si eu niste schimbari la tinuta mea... pot spune ca ma ingrijesc mai mult si ca acum arat altfel... ma simt altfel... Durerea mare este ca am descpoerit ca omul care credeam ca va fi alaturi de mine si la bine si la rau... e doar la bine. Acum alearga el dupa mine... Ma rog doar la Dumnezeu sa nu mi se intample ceva, sa ma imbolonavesc in vreun fel... ca STIU ca nu va ramane cu mine, ca iar isi va cauta pe altcineva. Pana atunci insa... ii multumesc lui Dumnezeu ca simte Iulia ca are si ea un tata... si inca unul care se ocupa de ea si de familie. Durerea ramane... rana nu se va inchide prea curand... dar poate cu mult tact din partea mea... se va schimba si el nu numai la suprafata, ci si in sufletul sau.

Va pupam cu mult drag...

PS: RoxanaL, tare rau imi pare sa aud ca nu va merge bine... iti stiu povestea si speram sincer sa se fi schimbat ceva in bine si la tine... tu si Maria meritati tot ce e mai bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

[size=2]Dragä Mihaela,
mä bucur nespus de mult pentru tine!! Poate a dat Dumnezeu si i-a venit mintea la cap! Dar iti dau un sfat: bucurä-te de orice clipä fericitä, petrecutä in familie! fä-l sä simtä optimismul täu si poate intelege cä viitorul lui e la voi. Nu-ti face totusi prea multe sperante, cä se pare cä e incä nehotärit; ajutä-l sä se hotärascä odatä pentru intotdeauna. Sä pedepsesti pe cineva e foarte usor, o stiu din proprie experientä ( cind meritä trebuie sä-l pedepsesti!!!), dar sä ierti pe cineva, in special persoana pe care o iubesti, este un gest nobil. Fä-l sä te pretuiascä si sä se indrägosteascä din nou de tine, ca in prima zi!
Ai spus cä ti-ai schimbat tinuta si cä esti mai ingrijitä. Scuzä-mä, dar asta este o mare gresealä a sotiilor. Imbracä-te sexi, fii aträgätoare, in special cind iesiti impreunä in oras; fä in asa fel sä se uite alti bärbati dupä tine si asa o sä-i trezesti orgoliul:
"hei, asta e nevasta mea !!!" Nu-ti aräta in nici un caz nesiguranta, fii cit mai veselä si optimistä; cind e in preajma ta, molipseste-l cu buna ta dispozitie si o sä-si dea seama cä se simte bine in prezenta ta. Incearcä sä te schimbi radical, aratä-i o altä Mihaela, pe care el trebuie sä o descopere si sä o cucereascä din nou!
Incearcä sä-i faci clar ceea ce-ti doresti tu pentru familia voasträ, dar fii mai curajoasä, cä am impresia cä esti cam timidä si retrasä. De multe ori, trebuie sä iei taurul de coarne.
Iti doresc enorm de multe clipe de fericire in trei si ...multä dragoste.

PS: eu mä simt minunat de citeva luni, de la ultimatumul meu, iar sotul meu iubit nu stie ce sä-mi mai facä, ca sä-mi fie pe plac!
Era si inainte iubitor si atent cu mine si stiu cä mä iubea, dar acum intrece mäsura, ceea ce nu mä deranjeazä in nici un fel!!!
Astä searä mi-a strigat din sufragerie:"te iubeeeesc!", la care eu i-am räspuns: " si eu mä iubesc !", bineinteles in glumä. Crede-mä cä aproape un an de zile, nu am mai ris aproape de loc, eu, care rideam tot timpul. Mi-era greu sä rid in situatia mea si stiu cä-ti trebuie o tärie deosebitä ca sä schimbi ceva intr-un moment asa de greu! Ce
m-a determinat, a fost faptul cä simteam cä mä imbolnävesc si nu aveam nici un chef sä ajung o ruinä, cä am 2 copii! Dupä cum vezi, tot räul e spre bine!

cami[/size=2]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Draga Mihaela, ma bucur mult pentru voi. Da-i tot timpul variatie, sa nu se plictiseasca si atunci cred ca o sa fie bine. Sa fiti fericiti!
,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia spune:

Eu n-as putea sa-l iert...N-as putea sa uit, m-as gandi tot timpul ca ma compara cu cealalta, ca s-a intors doar pt ca ea l-a parasit...Iar de dragul copilului m-as gandi cum i-ar fi mai bine lui: cu noi doi fara sa ne iubim ca la inceput sau despartiti...e o decizie grea...
Cred ca depinde de situatia fiecareia...
Iti doresc numai bine!

Mergi la inceput