Branza dulce din lapte praf formula

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu i-am facut cu lapte formula de doua ori insa nu i-a placut si am renuntat.Gustul e putin cam artificial.I-am dat brinza de vaca mai cremoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Dar totusi odata fiert laptele praf nu-si distruge vitaminele si ce mai contine? scrie pe undeva ca apa nu trebuie sa fie prea fierbinte cind prepari laptele.Deci cum e fetelor?

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by Emilly

Dar totusi odata fiert laptele praf nu-si distruge vitaminele si ce mai contine? scrie pe undeva ca apa nu trebuie sa fie prea fierbinte cind prepari laptele.Deci cum e fetelor?

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Emilly, cred ai dreptate in ceea ce spui, insa eu nu ii dau aceasta branza pt. vitaminele din laptele praf. In fond, laptele de vaca ce vitamine contine?
Cred ca in afara de branzica, fiecare bb papa lapte de la san, ca al meu, sau formula cu vitaminele nealterate. Plus legume, fructe, carnita etc care au un aport esential la starea lor de sanatate. Noi dam aceasta branza ca sa evitam eventuale alergii sau intolerante la laptele de vaca, ce nu e recomandat pana la 1 an. Din pacate, pe mine nimeni nu m-a lamurit daca derivatele din laptele de vaca- branza, iaurtul, sunt la fel de nerecomandate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Vitamina D 44% variaza de la lapte la lapte, colesterol , calciu si B-uri, sper ca zic bine.
Oricum ar fi sanatosi sa fie bb-ii.

Io ii dau si iaurt gazei si-i fac brinzica de citeva luni bune, alergie nu a facut galusca mea la nimic pina acum, Doamne multam!

Pediatra mi-a zis sa-i dau iaurt si brinza de vaci din comert deci se pare ca e ok daca sunt pasteurizate.

pupici!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Hai sa va zic...azi am facut un test, sa obtin branzica dulce si din lapte de vaca de la cutie cu 3% grasime si din lapte formula Similac....am folosit lamaia ca n-aveam calciu lactic in casa si oricum eu inclin mai mult inspre lamaie, pare mai naturala decat calciul, si alte produse de inchegat de care am mai auzit si citit de la cunoscuti si prin carti....la 250 ml apa am pus 4 masuri de Similac si dupa primul clocot am pus cateva picaturi de lamaie, mi-au iesit vreo 4 lingurite de branzica, de culoare mai galbuie, spre deosebire de cele 7 lingurite de branzica obtinute din 250 ml de lapte de vaca+cateva picaturi de lamaie. La gust nu se simte mare diferenta, in branzica din lapte praf se simte usor gustul fierului. Au iesit dulci ambele.

Acu dilema mea cea mare e daca sa-i dau si daca da de care...din lapte de vaca sau din lapte praf.........offf, daca as stii mai multe, n-as mai bajbai atat !

lia

Mergi la inceput