La France (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Uf, Luminita, m-ai intristat tare cu problema lui David, ma gandesc la voi si stiu ca D-zeu e sus, eu am sa ma rog sa fie ca si cum nu a fost nimic dupa. Il pup dulce!

Oana si Seb (10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Luminita ,vai ce veste ........... chiar daca este operatia cea mai banala si simpla din lume si tot as tremura ca o frunza ,ma pun in locul tau...........si nu e chiar asa usor !cum doamne sa dormi linistita?!
sincer i-ti tin pumnii si ma gindesc la tine !
"Lu More".......ei!nu am fost chiar asa departe de voi caci am mai sunat-o pe Otilia din cind in cind sa am vesti de la voi ,dar a trebuit sa-mi schimb calculatorul si sa "postesc" de internet ,nici la ora actuala nu sint"reparata" intru pe telefon si mi-e tare greu abia reusesc sa scriu doua cuvinte ..........va citesc insa "fara glas" ..............iata un mic paharut inchinat pentru voi si puiutii vostrii la toate fetele ..........da dea domnul ca anul care vine sa va aduca bucurii din partea lor mari si mici....
Eu sint acasa citeva zile doar caci al meu are varicella si e tot plin de butonase rosii parca-i pictat.......va pup!

Aura&Luca,2 ani si 11 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Oana felicitari pentru bebitul tau!!!!
Sa ai grija de tine si de el! E un Capricorn, iar eu cred ca aceasta zodie este cea mai buna zodie!
Te pup mult!!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Va multumesc mult inca o data ptr tot..cuvinte si ganduri! ...
Nu vreau sa ma gandesc la ce va fi ca simt o greutate asa mare in suflet ca nici nu mai pot respira..Va fi bine! Dumnezeu m-a ajutat intotdeauna!
Asa as schimba locul cu el...dar nu se poate..Am o durere ingrozitoare de cap

Un weekend frumos!
Oana pupa ingerasu si din partea noastra!
Pupicei la fetele frumoase si la puii lor dulci.

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Bun venit pe lume lui bb Sebastian!
Spic de griu, multa sanatate, tinem pumnii lui David!
Aurelia, sanatate strumfului!
...si BAFTA la scoala tuturor fetelor care fac asa ceva (Samsara, Sybille, Nadine...etc...)
Elena (intr-o scurta trecere pe-aici...)

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Elena ,chiar ca-i scurta "trecerea "ta pe forum ........e normal nu mai are fata timp....si totusi as vrea sa fiu in locul tau si sa stau la internat, sa pot sa-mi fac temele si sa "révizez" serile linistita pentru a doua zi decit sa vin acasa si sa ma traga strumful si barbatul "de poale ".....pe bune pentru prima data in viata regret ca m-am grabit sa-l am pe strumf si n-am mai asteptat un pic ,macar un an doi ...........stiu ca n-ar trebui sa spun acest lucru dar este ceia ce simt ...........
simt ca -mi fuge pamintul de sub picioare si nu pot sa fac nimic!
O seara buna tuturor si o mica rugaciune ingerasului pentru operatia lui David...
Oana tu ce ne mai spui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Aura, si eu as vrea sa fiu in locul tau si cu bebe...de cind am venit acasa vineri seara, n-am avut decit 30 min de "vorbitor" cu sotul, ca sint copiii la noi(miine sintem iar 6 la masa, si am de calcat si de spalat, asa ca recuperez cu brio zilele din saptamina cind is la internat...)Pe urma, eventual poate fi fain sa stai departe de familie doua saptamini, da nu un an :((
. Ai sa vezi ca o sa fie bine pina la urma, totul e bine cind se termina cu bine!

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Ma rog pt David sa fie bine si mamica lui sa se linisteasca! Ne gandim le voi! Doamne ajuta!

Fetelor, sunt atat de stresata de toxo, ca nu stiu ce sa mai mananc. Daca aveti o lista cu ce trebuie sau ce nu trebuie. Sau niste situri frantuzesti, multam mult! Pana la urma cred ca raman la dr generalist! El a spus ca ma trimite la spital la 7 luni; mi-a dat sa fac ecografia pe 14 februarie. Nu spun ca nu am emotii, dar deocamdata ma simt bine!

Bine ai revenit, Aura, si tie un an super bun!

Elena, merci, chiar ca as avea nevoie de bafta, ca sunt tare dezamagita in ce priveste orientarea profesionala. La tine cum merge?

Olo, spun si eu "La multi ani!" Emmei, char daca mai tarziu! Sa-ti traiasca si mult noroc in viata!

Va pup pe toate si aveti grija de voi si de puiuti!

Mergi la inceput

Sara buna din nou ,intru sa-i spun citeva vorbe Nadiei,care vad ca se mai preocupa de "orietarea profesionala"
Eu zic ca este momentul sa uiti pentru un an doi de acest lucru din moment ce vei devenii mamica !
Ai sa vezi cit timp i-ti ia sa fii "viitoare mamica "si apoi "mamica consacrata" !!
Plus ca acesta este un moment unic de care ar trebui sa profitam la maxim toate .........
Ma gindesc cu nostalgie la acesti ultimi doi ani si regret ca au trecut prea repede ,as fi vrut ca strumful meu sa creasca mai incet si eu s ama bucur ceva mai mult de el ..........
Acum ce sa mai spun m-am schimbat la 180 de grade ,de cind am inceput scoala totul a trecut pe planul doi pentru mine ,am devenit egoista si-i sacrific pe ceilalti pentru mine zicindu-mi ca este singura ocazie in viata mea cind pot sa fac ceva bun profesional ,ca este ultima mea sansa sa mai fac ceva in viata din acest punct de vedere si atunci ............fetelor am luat-o razna ,am ajuns sa regret ca nu sint singura sa am timp mult la dispozitie pentru mine .........
Poate faptul ca sotul nu misca nici un deget sa am ajute s-au sa ma incurajeze,si ca problemele casei continua sa apese pe umerii mei ,nu stiu ce se intimpla cu mine dar nu mai sint eu ..........
sint rea si irascibila cu sotul, nu mai am decit un singur gind .......sa reusesc !
sa-mi fie rusine!
o seara placuta si linistita tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Trec mai rar acum ca, desi Seb e un cuminte, profit sa fac treaba si sa il privesc cu orele. Sunt in al noualea cer, nu mai pot dupa el.

Fetelor, va multumesc la toate pentru cadouri si pentru bani, scuze de intarziere, dar de cand e Seb acasa, nu mai mi-e gandul la nimic, pe bune.

Va pup!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput