La France (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor,

ma bag si eu in discutie (desi eu sunt mamica de Cluj) din urmatorul motiv:pe 31 ianuarie voi veni la Paris, pentru a doua oara in viata(prima data am fost acu vreo 7 ani cu ai mei si am stat o saptamana de vis).
acum sotul meu are o sedinta de vanzari (din 31.01-3.02)cu sefii lui francezi si am fost si eu invitata sa-l insotesc ca si turist.adica el va fi la munca si eu pot bate Parisul, lucru de care sunt super incantata.
data trecuta am vizitat cam ce era de vizitat totusi vreau sa mai vad odata Luvru-l.ce alte muzee mai sunt frumoase si merita vazute?
dar alte locuri speciale si poate nu atat de cunoascute?

mai am o intrebare?mi-ar placea sa cunosc mamici de pe DC, asa ca daca vreuna dintre voi e in Paris si are vreo ora doua disponibile tare mi-ar placea sa ne intalnim.se pare ca vom sta la un hotel "La Fayette"destul de central.

va pup si va multumesc anticipat

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor jumatate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Salutare fetelor,

Sunt si eu intrecere le Internet, inainte ca sa-mi pregatesc cursul pe miine.
Aurelia draga, te inteleg foarte bine, da' nu vreau sa te sperii, risti sa ai aceleasi senzatii de oboseala si ca tu tre' sa le faci pe toate cand vei incepe sa lucrezi !

Pentru Nadine : pentru a te feri de toxoplasmoza (foarte putina lume e imunizata)
.eviti :
- laptele nesterilizat (cel din cutii sau sticle din plastic e bun, caci e pasteurizat)
- mezeluri din carne cruda
- brinza din lapte crud
- srtidii (huitres) si alte coquillage crude
.speli bine toate fructele si legumele
.fierbi sau prajesti bine toate carnurile si pestele (nimic-nimic in singe)

Pupici la toate si duminica placuta in continuare !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Duminica dupa amiaza in casa !
In loc sa "revizez"tipurile de colesterol si indicele glicemic ,mustesc la calculator ,de mine o iau de coada si stiu ca nu voi mai trece pe aici decit in w-end asa ca nu am chef de nimic ,nici de "tehnologia textilelor " la care am un control luni nici de nimic altceva ...........
Nadia daca respecti ce ti-a spus MIK nu ai nevoie de nimic altceva in plus ,si incearca sa nu te mai sperii asa de mult de toate cite vei intini pe parcursul sarcinii ,in felul asta vei fi mai pregatita sufleteste pentru momentul nasterii ,stiu ca totul este ,nou,strain si nu te asigura 100% dar nu ai incotro pentru moment ,deja daca analizele pentru "trisomie 21" i-ti ies bune ,e perfect ,asta este foarte important sa fii sigura ca copilul tau nu este trizomic!
nu mai stiu in ce luna se face analiza asta dar pe linga importanta ei, toxoplasmoza este banala si mic copil!
eu aveam pisica in casa care a si fatat si am ajutat-o eu s afete cind eram gravida ,nu eram imunizata si tot nu mi s-a intimplat nimic rau ,atita timp cit respecti un minimum de igena nu ai de ce sa te sperii!bafta multa si astept sa-ti vad burtica pe webcam cind o sa creasca poate in vacanta de paste cind o sa fiu si eu mai relaxata si mai libera ..........
Oana banuiesc ca nu te mai trezesti din reverie acum cu puiul in brate ,pina la urma am pierdut pariul toate care am pronosticat pentru tine ,ce mai conteaza ,puiul sa fie sanatos ...........si sa creasca mare fara probleme ..........

Aura&Luca,2 ani si 11 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sa ma trezesc din reverie zici, Aurelia? Niciodata! Imi iau scaunul si il pun langa patut si ma uit la el si il mangai pe fata. Ca nu vreau sa il obisnuiesc prea mult in brate. Of, m-am indragostit rau!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Multam, fetele!
Aura, bine zici tu, dar deja am impresia ca am pierdut timp, ce ma fac peste doi ani? O sa fie si mai greu sa ma orientez profesional.In fine..ma agit degeaba. De ex m-am dus la CIO si mi s-a parut idiot cand mi-a zis sa ma orientez spre institutrice.

Ce-i asta trisomie 21 si cand se face, la ce luna?

Oana, parca te vad cum stai toata ziua numai langa Seb! Ce fericire!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Aura,ma bucur sa te vad ,mi-ai lipsit!!!!
Oana ,e normal sa fii asa,profita ca tare repede mai cresc!
Nadia,pentru trisomia 21 se fac analize cam prin saptamina 19 de sarcina.In mod normal,medicul te trimite sa faci o analiza de singe,si doar daca analiza asta nu iese bine se poate cere o amniocinteza(asa se spune cred).In Romania,la trisomici li se mai spune si mongoloizi.
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Nadia, mie mi s-a facut acest test de trisomie 21 la 15 saptamani, deci mai exact se face la inceputul celui de-al doilea trimestru de sarcina. Si cum spunea si Corina rolul lui e de-a descoperi eventuale anomalii ale fatului, in special mongolismul. E bine sa-l faci, desi din cate stiu nu este obligatorie pt ca nu teasigura decat 70-80% ca bebe nu are probleme. Insa cazurile cu probleme sunt fff rare asa ca trebuie sa gandesti pozitiv.

In ce priveste toxo, subscriu la cele spuse de Mik si Aurelia. Nu te stresa totusi prea tare, respecta o igiena a mainilor si alimentelor pe care le papi si du-te in fiecare luna (banuiesc ca si dr iti da trimitere) sa-ti faci analiza sangelui. Totul va fi ok. Iti doresc sarcina usoara si fara probleme.

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Oana, te cred, stiu cum e sa fi prinsa in mrejele puiutului. Am trecut si eu si inca mai trec prin asta si pe masura ce creste mai mult vei fi tot mai surprinsa si mai de el. Sunt ai nostri si sunt cele mai frumoase realizari ale noastre, nu-i asa?
Pupici tie si lui Seb de la mine si de la Davidutz

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Pupam si noi doi pe Davidutz! Nu ma mai satur privindu-l. Nu-mi vine sa cred ca este puiutul meu, un ingeras asa mic si scump. Intr-adevar cele mai frumoase realizari ale noastre, Anca.

Corina, profit, cum ai zis si tu, ca, uite azi are o saptamana si m-am uitat pe pozele din prima zi, ce schimbat este...!

Daca mai vreti sa vedeti poze cu Seb, am mai pus un album in primul webshots si am mai facut un webshots cu el.

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

deci nu e nimeni prin Paris in perioada cu pricina?ok, asta e...

multumesc chatonel de informatii

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor jumatate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput