SNSPA (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delicioasa spune:

quote:
Originally posted by totonio

multumesc Cataline ca m-ai "reorientat" nu am mai intrat de multa vreme pe forum............. si nu am avut rabdare sa mai caut.....
Apropo Ce mai faci??????
Eu am terminat anul I fara nici o restanta, desi mi-a cam fost frica (din cauza profesorului Schifirnet, de sociologie) am reusit sa iau marele 5, si am scapat.......... ce sa-ti spun a fost cam stresant, obositor dar a meritat....
Vad ca acest subiect este cam "moale" ......... cum sa-l "revitalizam"?
Pa si ne mai auzim.

PS .............. nu este nimeni pe aici in anul II, IDDla FCRP.........totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delicioasa spune:

eu sunt anul 2 la IDD la brasov. Asa ca putem vb cat vrei!!!
Apropo in ce oras esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Cum mai stati cu scoala??
Sesiune,licentze,dizertati a dat cineva??Cum a fost?
Hai ma ca totusi suntem la facultatea de Comunicare asa putin vorbim?

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

PROGRAMAREA EXAMENULUI DE LICENȚĂ

13 mai 2006
Examen de competență lingvistică (limba engleză), Sala VA (grupele 1 si 2)
Examen de competență lingvistică (limba franceză), Sala VB (grupele 1 si 2)
9.00-10.30 scris
11.00-18.00 oral

14 mai 2006
Examen de competență lingvistică (limba engleză), Sala VA (grupele 3 si 4)
Examen de competență lingvistică (limba franceză), Sala VB (grupele 3 si 4)
9.00-10.30 scris
11.00-18.00 oral

19 mai 2006
Anunțarea rezultatelor examenului de competență lingvistică

5-9 iunie 2006
FILIALE - Predarea lucrarilor de licenta la Secretariatul fiecarui centru teritorial (BV, CJ, CR, CT, IS). Dupa aceasta perioada absolventul poate sa predea lucrarile de licenta numai la Secretariatul ID din Bucuresti. Predarea lucrărilor de licenta se face în trei exemplare (două tipărite cu acordul scris al conducătorului științific și unul pe CD), copie xerox după chitanța de achitare a taxei de diploma - 200 RON, copie legalizata certificat de nastere, copie legalizata certificat de casatorie, copie legalizata diploma de bacalaureat, copie xerox BI/ CI si 2 fotografii 3/4

5-9 iunie 2006
BUCURESTI - Prezentarea lucrărilor de licență profesorului coordonator în vederea obținerii acordului scris

12-16 iunie 2006
BUCURESTI - Predarea lucrărilor de diploma se face la Secretariatul ID în trei exemplare (două tipărite cu acordul scris al conducătorului științific și unul pe CD), copie xerox după chitanța de achitare a taxei de diploma - 200 RON, copie legalizata certificat de nastere, copie legalizata certificat de casatorie, copie legalizata diploma de bacalaureat, copie xerox BI/ CI si 2 fotografii 3/4

24 iunie 2006
Examen scris din tematica pentru licență

29 iunie-2 iulie 2006
Afișarea rezultatelor examenului de licență
Afișarea graficului de susținere a lucrării de licență
Înregistrarea contestațiilor
Afișarea rezultatelor contestațiilor

5-9 iulie 2006
Susținerea lucrării de licență conform graficului afișat în 3 iulie 2006

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

ma bag si eu in discutiile voastre desi inca nu fac parte din grupul celor din snspa.:) vreau sa dau acum la id-comunicare..si as vrea sa-mi spuneti si mie..cam ce ma intreaba la interviu?
ma gandesc ca dc mi se vor pune intrbari din 6 materii..nu am cum sa stiu pt toate
sau as putea sa dau exam cu cei de la zi si dc iau peste 5 sa intru la id..adik sa aleg eu asta..insa e valabil doar pt locurile care raman in toamna..ce sa fac?sa dua si interviu si exam sa fiu sigura?:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

buna,ce medie trebuie sa ai ca sa intri la comunicare si relatii publice pe locurile de la buget?

Mergi la inceput

Lyvya, nu mai stiu cum s-a schimbat interviul in ultimii ani, eu acum ma pregatesc de licenta. Dar acum 5 ani m-au intrebat vrute si nevrute despre tot felul de teorii din domeniul socio-uman de care nu auzisem niciodata si am raspuns ca nu am studiat asa ceva pana atunci dar ca sunt dornic sa invat! Le-am spus ca am facut liceu de mate-fizica si ca acum vreau sa fac pasul catre latura umanista si sa incep de la zero Cum-necum, a mers, am intrat si uite ca au trecut anii... sper sa iau licenta si sa termin cu facultatea asta!

Chit ca n-o sa profesez in RP, nu-mi pare rau ca am facut aceasta facultate... asa mi-am cunoscut sotia!

Cristi22na, uita-te pe pagina despre www.comunicare.ro/home.php?page=admitere" target="_blank">admiterea in FCRP sau www.comunicare.ro/home.php?page=contacte" target="_blank">intreaba la secretariat pentru astea sunt informatii care se schimba de la an la an.

Multa bafta la admitere!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

f bine.si eu am facut liceul de mate - fizica :D poate prinde asta ;) insa varianta sa dau la zi si dc iau peste 5 sa ma duc la id ar merge? ca parca mi-e tarsa sa nu ma fac de ras...eu habar nu am nimic din materiile alea cu exceptia limbii romane....tocesc cu spor acum :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Buna dragilor,
Ma alatur si eu clubului vostru ca tare e fierbinte subiectul in perioada asta, doar suntem in sesiune, nu? Eu sunt studenta anul 4 ID FCRP. E de la sine inteles ca daca scap de examenul cu Frigioiu am terminat si anul asta si ma indrept cu pasi siguri spre licenta. Cei care ati trecut prin asa ceva, nu vindeti si voi ceva ponturi celor mai mici si neajutorati decat voi?
Bafta multa la examene!!!!

Mergi la inceput

A dat Domnul si am scapat! S-a terminat!

Gaudeamus igitur!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput