scene memorabile din filme

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Ehhhhhhh, mi-ati amintit de multe scene super...
In topul meu sunt (in ordinea in care imi vin in minte):
- Pactul cu divolul, discursul final al lui Pacino - genial!
- Parfum de femeie, cele doua faze remarcabile: cea cu Ferrariul si cu tangoul
- Natural born killers, cand se casatoresc, isi cresteaza palmele si se saruta, iar voalul ei pluteste peste lume
- Arizona Dream, cand se cearta cele doua, mama si fiica (vitrege ) la masa si incep sa traga fata de masa, testoasele se plimba in legea lor pe acolo, fata vrea sa sa sinucida si tot balamucul iscat; cum se tot agita el sa construiasca un avion, planor sau ce-o fi fost ala; faptul ca pestii "stiu" si in general tot filmul
- Pulp Fiction, twistul, of course si scena cu Samuel Jackson citata de Andrada (sotul meu este topit dupa asta!)
- Sarutul dulce al razbunarii, ambele faze incheiate cu "chefs do that!" si atunci cand ea, redevenita Charlie, se tunde, vopseste, o da pe tarii, iar el (Samuel Jackson) are un soc
- Matrix, cand se caftesc pe acolo
- Hair, toate fazele finale, incepand de cand il tund pe el si se aude muzicuta aia...parca presimti ca se va intampla ceva
- Aaaaaaaaaaa...mai cuget ca mai sunt, dar nu-mi vin acum in minte

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Uitesem!
Amelie , cand el iese din cafenea, iar ea devine lichida, se scurge si se "sparge" de podea; figura tatalui ei cand primeste vederile de la pitic, fazele pe care i le face lui Mr. Collignons, comentariile de la inceputul si sfarsitul filmului...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mara03
- scena sedintei foto dintre cele doua femei din viata lui tomas din "the unbearable lightness of beeing" - am scris vreo cinci variante de explicatii da' n-am nimerit nici una care sa explice ce am simtit cand am vazut scena. pentru cine n-a vazut filmul nu e nimic "murdar" acolo. mi-a placut adulmecarea aia aproape animalica a lor...curiozitatea, rivalitatea si pana la urma acceptarea...e super gandita si super jucata scena

Nu l-am vazut!
Are vreo legatura cu cartea lui Kundera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by she_wolf
figura tatalui ei cand primeste vederile de la pitic

asta da!
si desigur, scena finala... cand ea face prajitura sisisisi...

quote:
Are vreo legatura cu cartea lui Kundera?

DA!

mai, mai aveam unul... si l-am uitat!!!

ahhhhhhhhhh da! billy eliot!!! cand dansa el pe strazile alea englezesti pietruite... si cand a dat examenul... si finalul, care pe mine ma electrocuteaza... lacul lebedelor varianta postmoderna

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

ahhhhhhhhhh da! billy eliot!!! cand dansa el pe strazile alea englezesti pietruite... si cand a dat examenul... si finalul, care pe mine ma electrocuteaza... lacul lebedelor varianta postmoderna

daaaaa, billy eliot! super film! super atmosfera aia de orasel de mineri si baietelul mmi-a placut tare mult!

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
noi cu poze noi :)
momente vesele

www.babiesonline.com/BabyContest/votepage.asp?page=36005" target="_blank">dati-ne un vot in fiecare zi la pag. 5, poz. 2!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Billy Eliot, dadadadadada!!!

Si Chuck Berry cu twistul lui pe care l-am cautat o groaza de vreme, dupa ce am vazut Pulp Fiction!

Cat despre Bridget Jones 2, e super! Intreg filmul e o "faza memorabila", asa ca fuga la cinema! Pe 12 sau pe 15 intra in cinematografe, deocamdata e in avanpremiera la Mall, cine n-are rabdare :)

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Nu mai stiu cum se numea filmul, dar mi-a ramas o scena in cap, aceea in care el bea apa dintr-o stropitoare, iar ea vine si il atinge cu limba exact in suvoiu' cu apa , si erau la vreo 10-12 ani ...
Nu mai spun ce emotii imi trezea amintirea asta... hmhm... (stem ratze parca, nu?) cu okiu in alt topic a lu Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Aalina

quote:
Originally posted by Donia

Mi-am adus aminte de scena din final din Splendoare in iarba, dupa reintalnirea dintre Natalie Wood si Warren Beatty, ocazie cu care Natalie Wood a cunoscut-o pe Angelina, sotia lui Bud. La plecare, Natalie Wood se uita la rochia frunoasa pe care o poarta si privirea ei are sentimentul de desertaciune, iar Angelina se priveste si ea si saracia din jur dupa care isi ridica umerii a neputinta, nemultumita, dar cumva impacata cu conditia ei.
Si mai e si faza din cada, cu Natalie Wood strigand catre mama ei: "I'm not spoiled, mother, I'm not spoiled!"

Si in acelasi film si scena intrebarea ei "Esti fericit? " si raspunsul " Nu imi pun prea des intrebarea asta..."

Da, Aalina, sunt niste scene fantastice, cuvinte putine, dar jocul actorilor spune atat de mult, mai ales Natalie Wood are atatea trairi, priviri, gesturi care te lasa sa vezi dincolo de cuvinte... Si mai e o scena extraordinara, in clasa, cand Natalie Wood trebuie sa-i spuna profesoarei cum intelege ea versurile lui Wordsworth... As revedea oricand filmul asta!

Kehleyr, m-ai atins...
quote:
"No. I am your father." (tipu' cu masca neagra si respiratie grea )

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citeam de Dinica mai sus... Imi place la nebunie!
Imi aduc aminte de scena din "Cuibul de viespi" cand ii citeste lui Margot scrisoarea pe care Mircea i-o scrisese Vandei si era la faza cu "imi vine sa beau Laudanum sa ma ia neantul..." (sau cam asa ceva) si cineva intreaba "Cine e neantul asta, draga?", iar Dinica raspunde atotstiutor: "Vreun spiter, draga".

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by adriana

Nu mai stiu cum se numea filmul, dar mi-a ramas o scena in cap, aceea in care el bea apa dintr-o stropitoare, iar ea vine si il atinge cu limba exact in suvoiu' cu apa , si erau la vreo 10-12 ani ...
Nu mai spun ce emotii imi trezea amintirea asta... hmhm... (stem ratze parca, nu?) cu okiu in alt topic a lu Q

asta o fi marile sperante? cu gwyneth paltrow si ethan hawke?

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
noi cu poze noi :)
momente vesele

www.babiesonline.com/BabyContest/votepage.asp?page=36005" target="_blank">dati-ne un vot in fiecare zi la pag. 5, poz. 2!!!

Mergi la inceput