scene memorabile din filme
Raspunsuri - Pagina 13
Sabina spune:
Train de vie ati vazut?
Dansul tiganilor si al evreilor...fata lui de la sfarsit....si cam toate poantele! Genial mi s-a parut!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Ramonika spune:
GIA cu Angelina Jolie - e tragic filmul, dar m-a impresionat tare...
LICEENII - ah... liceenii... ... bate cu amintiri din copilarie, no?
Ramonika si pisica
O MINUNE
joanna spune:
Mie nu-mi iese din minte Helen of Troy.Superb film.Nu prea sint cuvinte sa-l descriu.
Mi-au placut multe din filmele amintite de voi alaturi de un serial de comedie britanic numit Cold feet.
Joanna
RA spune:
Q.,multumesc...m-am gandit o multime de ce nu-mi suna cum trebuie numele asta.Cat despre replica,nu stiu de ce,da' asa mi-am amintit-o!
Dar de "Ghici cine vine la cina" va mai amintiti?
pika-pika spune:
wawwwww gandacelu...sarut mana!Super!Cu ocazia asta am descoperit si amazon.Va citesc si imi dau seama ca am pierdut o gramada de filme bune.Offf,timp sa am...Little Buddha ati vazut cu Keanu Reeves?Tare frumos realizat.
serenity spune:
Se numea Mathilde si avea 12 ani iar Leon este interpretat de Jean Reno . Mie mi-a placut mai mult La femme Nikita .
Mic album
Alexandra , mamica lui Mihaita
Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
gandacelu spune:
yap leon aka le professionel
jean reno mon amour
chiar, nu a vazut nimeni www.imdb.com/title/tt0095250/" target="_blank">le grand bleu?
LEON e de exceptie, dar LE GRAND BLEU e... dincolo! m-am indragostit de filmul asta... iar momentul in care jean-merc barr se trezeste cu sangele curgandu-i din nas... ma trec toti fiorii si lacrimile si transpiratiile... pe mine m-a atins rau de tot filmul asta... da' rau, stii?!...
fetita mathilde e acuma mare si a mai jucat in niste filme... e o frumoasa, dar nu-i pot uita mutrita de fetiscana din le professionel... cand bate ea la usa lui leon, cu laptele... si cand ii spune ca s-a indragostit de el... dar si reno, de unde o avea figura aia?? ca nu-i sta rau deloc, dar deloc...
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
serenity spune:
Le grand bleu nu am vazut dar pe celelate filme ale lui Luc Besson : La femme Nikita ( mult mai bun decat varianta americana cu Bridget Fonda ) , The Fifth Element , Subway le-am vazut !
Intru si eu in joc : un film romantic despre o femeie draguta care are nevoie de un jobb si se angajeaza infirmiera la un bolnav de leucemie . Un film despre puterea dragostei care vindeca orice si invinge chiar si moartea .
Mic album
Alexandra , mamica lui Mihaita
Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
sirod spune:
White Cat, Black Cat - sigur ati vazut, nu?
Mie mi-a placut filmul de la cap la coada...nu stiu la ce scena sa ma opresc - poate finalul, cei doi batrini 'filozofind' in barca...
La asta ma gindii acum, intr-un moment de liniste la job, ascultind Bregovici!
DORIS cu bb la purtator