scene memorabile din filme
Raspunsuri - Pagina 12
misty spune:
[quote]Originally posted by gandacelu
-faza cu oala de lut... ce melodie era in background??
Sper sa nu gresesc..Unchained Melody, The Righteous Brother
Donia spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
E premiera la Revenge of the Sith.
O-ho-hooo! Vesti bune!
Azi am vazut un episod din Star Trek in care a aparut (si din pacate a si disparut ) Kehleyr, iubita lui Warf. Acum m-am prins de unde iti vine numele.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by Kehleyr
E premiera la Revenge of the Sith.
O-ho-hooo! Vesti bune!
Azi am vazut un episod din Star Trek in care a aparut (si din pacate a si disparut ) Kehleyr, iubita lui Warf. Acum m-am prins de unde iti vine numele.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Dar sa stii ca eu nu am "ridurile" alea ale ei .
How I wish to dream again...
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by RA
Dar de Vasile Moraru si Toma Caragiu in Operatiunea Monstru,ce ziceti?Mie imi vine in minte acum faza cu:"mancati icre,sunt de peste!"Cat despre Toma...era spumos ca o sampanie buna...
quote:
Da' Zbor deasupra unui cuib de cuci?Nici nu stiu de care scena sa amintesc,atat de mult m-a marcat filmul asta...parca l-am vazut acum.
vad ca forman ne bantuie pe multi...
dar de greenaway ce ziceti?
body-paint-urile din pillow book
wc-ul care isi schimba culoarea din the cook, the thief...
fatza japonezei din 8 1/2 women
si mai era unul, de i-am uitat titlul (si actiunea, estetic pur) ahhhhh da! facut dupa the tempest, mama ce scene acolo, cata risipa, supradoza de picturalitate...
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
qsar spune:
era Marin Moraru...
"Serviti aceste icre! Sunt de peste. Prin ele pestele se-nmulteste; nu ca broasca, prin metempsihoza..."
Q
pika-pika spune:
Eu va urmaresc de ceva timp la subiectul asta,dar nu prea am timp sa raspund asa pe larg cum am eu chef.M-am tot gandit si razgandit cum sa fac sa scriu cat mai pe scurt...de unde?Mai multe filme si scene din filme mi-au venit in cap.Plus cu ce ati mai spus si voi...Asa ca m-am gandit sa va spun despre un copilas care pe mine m-a impresionat foarte tare.Se numeste Haley Joel Osment si a jucat in The sixth sense,Pay it forward si AI(daca mai stiti voi vreunul spuneti-mi ca trebuie neaparat sa-l vad)N-am sa uit niciodata fatuca lui nevinovata!!!Cat talent poate sa intre in copilul asta!!!Sper sa mai aud de el.
Pe 19 mai e zi ziua mea...hihihihi...
Andromeda
AdaByron spune:
Pe langa celelalte filme/scene memorabile despre care ati scris deja, mai adaug:
La vita e bella cu Roberto Benigni: modul in care se face tranzitia de la comedie la drama
Lista lui Schindler: scena in care printre cadavre, alb-negru apare rochia rosie a unei fetite, scena in care Oskar (Liam Neeson) se uita la verigheta si se intreaba cati ar mai fi putut salva...
AdaByron
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by pika-pika
(daca mai stiti voi vreunul spuneti-mi ca trebuie neaparat sa-l vad)
am dat un search pe amazon si uite ce am gasit: www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-form/103-9877296-7099810" target="_blank">aici
nu stiam ca tot el a jucat si in the sixth sense... super! tocmai am vazut pay it forward si mi-a placut la nebunie de el, e super pustiul!
quote:
La vita e bella cu Roberto Benigni: modul in care se face tranzitia de la comedie la drama
momentul in care e dus sa fie executat si isi da seama ca il vede copilul si ii face cu ochiul
quote:
Lista lui Schindler: scena in care printre cadavre, alb-negru apare rochia rosie a unei fetite, scena in care Oskar (Liam Neeson) se uita la verigheta si se intreaba cati ar mai fi putut salva...
mie mi-a mai placut si finalul, momentul in care actorii alaturi de "personajele" reale pun cate o pietricica la mormantul lui schindler...
q, mai baga!!! ca vad ca esti o adevarata arhiva!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
sirod spune:
Stiti Clientul?cu Susan Sarandon avocat pe care il angajeaza pustiul martor la crima pe un dolar...si sfirsitul...cind ei intra in programul de protectie al martorilor si pustiu e disperat ca nu o sa se mai vada niciodata...
Sau A Perfect Life - m-au impresionat dorintele mute ale baietelului indeplinite de un evadat, dorinta copilului de a fi copil...
Bitter Moon l-am vazut in camin, in studentie - am mobilizat jumate de camin(citisem cartea)...
Si altele, dar le-ati amintit voi, asta cu Luna, imi aminti intens de studentie..
Super subiect Gindacel!
DORIS cu bb la purtator
Ramonika spune:
LEON m-a racorit bine....
Tot filmul, dar mai ales la sfarsit cand el trece prin atatea si salveaza fetita. Pana la urma nu mi-e clar cam ce varsta avea fata aia?
Ramonika si pisica
O MINUNE