scene memorabile din filme
Raspunsuri - Pagina 11
Donia spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Donia se pare ca impartasim acelasi microb . Cum adica "sa-l inchiriezi -- eu am pe caseta varianta originala, aia din anii '80, care nu se mai gaseste pe nicaieri , si pe DVD varianta asta noua... si abia astept sa vina 19 mai .
Ai dreptate cu inchiriatul, ar trebui sa am filmul... Dar o sa vina si vremurile alea!
Dar ce e pe 19 mai? Stiu ca e ziua fetitei mele, dar altceva...?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
smillaraaq spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
stati ca mi-am amintit faze memorabile din filantropica:
1. cea mai cea: intalnirea in gara cu florin zamfirescu, cand ii recita poezelele alea pe vodca (batranetile! acu 2 ani le stiam par coeur!:(
2. defilarea tuturor "oropsitilor" prin fata celor 2 care erau undeva la demisol, iar dinica dicta versuri "de cersit"
3. iarasi una bestiala: diaconu invitat la emisiunea lui calinescu si suna taica-sau sa zice de pensii si alea-alea, si diaconu se ascunde oarecum
4. inca una, tare de tot: cand intra mafiotii aia in clasa si ii ameninta pe elevii care copiau cu puscoacele! isi mai aminteste cineva replica aia? ca dau o bere!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
Poeziile!! Cum de-am uitat?
Fetitele se-arata la sosea
Fiind purtate in masini straine
Dar ele tot iubeste tara sa
... desi purtate in masini straine!
Asta a ramas proverbiala la noi ... cat despre scena cu mafiotii care intra-n clasa - cred ca replica era ceva de genul "Si sa nu va puna dracu' sa copiati!" - nu mai stiu, dar eu pentru scena asta am dus-o pe mama sa vada filmul e profa
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by Donia
Dar ce e pe 19 mai? Stiu ca e ziua fetitei mele, dar altceva...?
Sigur nu voi uita sa iti spun La multi Ani .
E premiera la Revenge of the Sith.
How I wish to dream again...
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Gandacelule, era Razboiul Stelelor...
eram sigura!!!! aveam eu o presimtire... e printre putinele filme "mari" pe care, nici acum nu stiu de ce, n-am apucat sa-l vad - am vazut unul din episoade, dar de curand, acum vreo 2 ani, deci la batranete si tot mi-a placut f tare!
quote:
Chocolat ati vazut?
da, si sper ca nu va dezamagesc, dar nu mi-a placut deloc! ori ca l-am vazut imediat dupa un film f bun (insuportabila usuratate...) - si orice film mediu dupa unul bun devine automat prost, ori ca era binoche cu vreo 20 de ani mai batrana (de m-a luat jeala), ori ca era un film din cele pe care nu le pot inghiti (ideologic pana la voma) ori ca se voia realist si era neverosimil (de la preotul care dansa rock'n'roll pana la contele "rau absolut") - dar m-a cam enervat, mai ales ca sunt dintre fanii binoche, depp si, nu in ultimul rand, al ciocolatei in sine dar nu mi-a placut combinatia, sorry
quote:
Mai am in minte un film ... se numeste "ghost", scena in care el ridica de jos moneda trecuta pe sub usa, si ea realizeaza "nebunia"
faza cu oala de lut... ce melodie era in background??
quote:
Scena cu Tim Robins evadind din "Inchisoarea ingerilor",afara ploua ,era noapte,si el,dupa ce inotase printr-un canal cu de toate,ridica miinile la cer invingator!
bestial film!!! subscriu, exceptionala faza, mai ales ca "de toate"-le alea nu erau orice, erau chiar...
e o metafora a vietii, nu vi se pare?
quote:
In the Mood for Love
din filmul asta am retinut doar... culorile! incredibile, nu am mai vazut asa o atmosfera in nici un film... plus faza cand el si ea si-au dat seama ca au aceleasi cravate/genti ca, respectiv, sotii lor
smilla
inca doua faze:
-pisicile aristocrate: cand se canta jazz-ul ala demanet (everybody wants to be a cat) si cad ei cu toata orchestra pana jos, din etaj in etaj!
-(nu mai stiu filmul, dar l-ati vazut cu totii): meg ryan in restaurant, la masa, are un orgasm "mimat" si incepe: yes... yes... yeeeeees! (si o baba de alaturi: dati-mi si mie ce mananca ea)
liris spune:
citeva din filmele mele de suflet in ordine aleatoare:
Green Mile
Scarface
Carlitos Way
Bitter Moon
Occident
Brave Heart
Gone with the Wind
Leaving Las Vegas
Saving Private Ryan
Scent of a Woman
The Godfather (in special partile I si III)
Once Upon a Time in America
Meet the parents
My big fat Greek Wedding
A Band of Brothers (toate cele zece episoade --de exceptie)
Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702
Kehleyr spune:
quote:
quote:
Chocolat ati vazut?
da, si sper ca nu va dezamagesc, dar nu mi-a placut deloc!
Eu cred ca tu sufereai ca nu esti tu in vitrina cu ciocolata .
De cand am vazut filmul ala imi doresc sa incerc ciocolata cu ardei iute sau alte combinatii din astea extravagante cum aveau ei pe acolo.
quote:
inca doua faze:
-pisicile aristocrate: cand se canta jazz-ul ala demanet (everybody wants to be a cat) si cad ei cu toata orchestra pana jos, din etaj in etaj!
De acord!!!! Super!!!
quote:
-(nu mai stiu filmul, dar l-ati vazut cu totii): meg ryan in restaurant, la masa, are un orgasm "mimat" si incepe: yes... yes... yeeeeees! (si o baba de alaturi: dati-mi si mie ce mananca ea)
When Harry Met Sally - m-a enervat cumplit filmul, cred ca din cauza lui Billy Crystal...
How I wish to dream again...
liris spune:
citeva din filmele mele de suflet in ordine aleatoare, pe care le-am vazut de n ori (n foarte mare , aproape nesanatos de mare:)) si care-mi plac de la cap la coada:
Green Mile
Scarface
Carlito's Way
Bitter Moon
Occident
Brave Heart
Gone with the Wind
Leaving Las Vegas
Saving Private Ryan
Scent of a Woman
The Godfather (in special partile I si III)
Once Upon a Time in America
Meet the parents
My big fat Greek Wedding
A Band of Brothers (toate cele zece episoade --de exceptie)
Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Kehleyrquote:
quote:
Chocolat ati vazut?
da, si sper ca nu va dezamagesc, dar nu mi-a placut deloc!
Eu cred ca tu sufereai ca nu esti tu in vitrina cu ciocolata .
pe post de exponat, desigur!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by liris
Scarface
yes... yes.. yeeeeeeeeeeeeeeeeees!
total filmul, mi-a placut mai mult ca nashul!
ps: brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
RA spune:
...despre Zorba...cred ca ar trebui sa-l introduca in schemele de terapie pentru depresivi,e o adevarata pledoarie pentru viata!
Dar de Vasile Moraru si Toma Caragiu in Operatiunea Monstru,ce ziceti?Mie imi vine in minte acum faza cu:"mancati icre,sunt de peste!"Cat despre Toma...era spumos ca o sampanie buna...
Da' Zbor deasupra unui cuib de cuci?Nici nu stiu de care scena sa amintesc,atat de mult m-a marcat filmul asta...parca l-am vazut acum.