Asociatii de proprietari - excrocherii

Asociatii de proprietari - excrocherii | Autor: danamatcas

Link direct la acest mesaj

Subiectul pe care vi-l propun nu are legatura cu problemele care va preocupa, dar, ma gandesc ca poate cineva s-a confruntat cu probleme asemanatoare sau este la curent cu legislatia privind asociatiile de proprietari. Sincer am citit si eu anul trecut legislatia in vigoare dar vreau sa aud si parerile voastre. Lucrurile stau cam asa: apartinem de o asociatie de excroci, in primul rand, scuzati-mi va rog expresia, care isi fac de cap si care, sa-mi fie iertat ca specific, este coordonata de catre un presedinte cu 4 clase. Suntem singura asociatie din oras care aplica legea la maxim - penalitati 0.2%, cu scuza ca asa au hatarat locatarii, dar daca ii intrebi pe fiecare in parte iti vor spune cu tarie contrariul. In felul acesta oameni care au ramas in urma cu plata intretinerii, din cauza penalitatilor percepute nu mai reusesc sa ajunga la zi. Intr-o suma de aprox. 6 mil.lei, 2.2 mil au fost penalitati etc
Se fac diverse achizitii scumpe pentru "eficientizarea" activitatii administratorului, se fac diverse contaracte stupide ca pret cu firme la fel de stupide pentru tot felul de lucrari de amenajare etc, si exista un mare semn de intrebare in legatura cu actele care se intocmesc si cu modul de folosire al fondurilor obtinute din penalitati si fond de rulment. Nu vreu sa va mai plictisesc, oricum se fac multe porcarii. Intrebarea este urmatoarea: ce putem face noi, pentru a remedia aceasta situatie - reclamatii etc. Sa nu-mi dati rasp de genul : adunare generala cu schimbarea presedintelui si administratorului pentru ca nu functioneaza.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Din cate stiu, la nivelul primariei ar trebui sa existe un birou pentru asociatiile de proprietari. Mergi la primarie si intreaba.

Dar nu cred ca vei rezolva ceva. cunosc si eu situatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Exista in Ro o Federatie a asociatilor de Proprietari,care te poate ajuta cu informatii.Intra pe /www.fapr.ro/.
Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput