soundtrack-ul carui film v-a placut in mod special

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Aaaaaa! Mi-am mai amintit de unul care imi place si acum la aproape 15 de ani dupa ce a fost difuzat in Ro: Twin Peaks. Toate melodiile din coloana sonora mi-au placut. Felicitari compozitorului Angelo Badalamenti .

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Subscriu ! La vremea respectiva m-am facut luntre si punte sa-mi achzitionez casetele cu melodiile din serial, din film + albumul interpretei Julee Cruise...

Sunt extraordinare toate melodiile...le ascult cu mare placere si acum ,desi sunt pe caseta si calitatea sunetului nu e grozava...

Urmarind postarile voastre, mi-am dat seama ca, de cele mai multe ori, mai ales cand vedem o singura data un film, nu prea acordam atentie coloanei sonore, poate doar la generice...in rest, muzica face parte atat de firesc din film, incat rareori iti atrage atentia un anumit pasaj sau refren...Situatia se schimba desigur, in cazul serialelor si a vizionarii ulterioare (2-3 ori) a filmelor care ne plac.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELICITY05 spune:

Nu stiu daca s-a mai zis dar ador coloana sonora de la filmul NASUL..e bestiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Acum ca am vazut ca s-a "reactivat" subiectul, zic sa postez si alte soundtrack-uri care m-au impresionat, caci mi-am mai amintit intre timp:

- TOATA coloana sonora din Kill Bill (filmul e mai ciudat, dar coloana sonora mi-nu-na-ta - vezi partea cu Gheorghe Zamfir)

sau

sau

In general, am senzatia ca Quentin Tarantino isi alege muzica foarte bine pe fiecare film.

- soundtrack-ul filmului "The Beach" - o mostra cu Moby:

- soundtrack-urile compuse de Ennio Morricone - aici unul emblematic pt stilul lui:

Cam atit pt acum

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

The Godfather si Master and Commander imi vin acum in cap, dar pina termin de citit ce ati scris si voi, sint sigura ca-mi vor mai veni si altele.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

De asemenea, The Fifth Element, mai ales asta:

si Pulp Fiction cu:

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galushk spune:

Coloana sonora de la "Ultimul mohican",ma cutremura de-a dreptul,se face pielea gaina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galushk spune:

Coloana sonora de la "Ultimul mohican",ma cutremura,mi se face pielea gaina de fiecare data cand ascult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Coloana sonora de la Meet Joe Black

The curious case of Benjamin Button

Pirates of the Caribbeans.

In general soundtrack-urile din filmele produse de Jerry Bruckheimer imi plac tare mult, te baga in priza :)

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

A si mai imi place la nebunie coloana sonora de la Transformers, suntem mari fani si asteptam cu nerabdare Transformers 2.Dupa parerea mea Transformers e cel mai bun film de actiune/sci-fi pe care l-am vazut in viata mea, scenele in care robotii se lupta cu armata sunt"out of this world" , in blu-ray e extraordinar.Na ca i-am facut reclama :)))

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput