Am tot vorbit de filme insa nu si de muzica unui film. Eu tocmai am facut rost de coloana sonora a lui Amelie si Goodbye Lenin si sunt in culmea fericirii. Sunt doua dintre soundtrack-urile care mi-au placut enorm.
Voua?
Sunt mai multe dar primul care mi-a venit acum in minte e Sfantul... ultima productie, cu Val Kilmer in rol principal.
Sa traim bine!
"Once Upon a Time in America "
si muzica, dar si filmul !
Amalia si Vladi ( 4 ani si 6 luni)
ah, da era sa uit de Frida...si mie mi-a placut, insa preferatele mele ramana Amelie si Goodbye Lenin.
Fantoma
Atat de aproape de cer
Danseaza cu mine
Selena
Marile sperante
Coyote Ugly
Titanic
Nascuti asasini
Parfum de femeie
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Arizona dream locu UNU cu coronitza
Amelie tot locu UNU cu coronitza
Trilogia Rosu,Alb,Albastru tot locu unu cu coronitza
Elena si Amelie
Ultimul Mohican si Pianul... vad ca nu le-a mai mentionat nimeni.
La primul, face parte atat de integrala din film si se potriveste atat de tare, incat nu as concepe filmul fara el. Cand aud partea de inceput, de pe generic, ma podidesc lacrimile si parca vad peisajele din film.
Iar la Pianul, pai Pianul era personajul principal acolo . pentru eroina, era modul ei de a se exterioriza si exprima...
A, si mi-a mai placut Omul cu masca de Fier... parca il vad pe Alexei Yagudin patinand pe muzica aia
Yasmin, Purple Rain nu este din Dirty Dancing... este dintr-un film cu acelasi nume...
interesant, este pe discul meu cu soundtrack dirty dancing. ca sa vezi...
si subscriu la arizona dream