Moderatorii nu mai pot edita subiecte?...
...Sau ce se intampla? Cum este posibil sa ramana in vazul tuturor comentarii obscene cum sunt cele de la subiectul cu Japonia?
Eu una nu mai inteleg nimic! Adica avem programe sa scrie "reclama" in loc de orice site care nu convine si nu avem pentru acest gen de cuvinte? Si chiar in lipsa lor, cum se poate tolera asa ceva?
fratilor ce se intampla???????
de ce nu se sterg postarile si se baneaza automat aceste persoane???????????
sau iarasi e "atac informatic"?????????
asta ca tot citesc si copii pe aici mai nou.
dar e forum despre copii si pentru copii.
sorry dar m-a luat uo durere cumplita de cap brusc.....
UN AN NOU FERICIT CU BUCURII SI IMPLINIRI!
Cu dragoste
Andreea mami lui Theo & Florin poze
Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225
descintec spune:
Moderatorii care pot edita subiectele de la Calatoriile sufletului nu sunt inca pe forum
_
Sapte dintr-o lovitura!
mamicaluitheo spune:
crina sarna de raspuns dar crede-ma ca deja imi vine sa vomit.
asa ceva nu este admisibil , pur si simplu sunt in stare de soc profund, crede-ma.
si pt. tine si un an desosebit
Cu dragoste
Salvati-l pe Mihaita!
descintec spune:
E totusi curios cum pentru orice mojicie sunt atacati moderatorii. Catalina, as fi curioasa sa stiu cum ai fi simtit daca m-as fi adresat asa razboinc. Mamiteo, idem. Acelasi lucru si pentru fetele de la subiectul despre Japonia, care se adreseaza moderatorilor de parca ar fi cel putin servitori.
Cu stima,
Alin :)
mamicaluitheo spune:
eu nu va inteleg.in acest moment sunt in ceata brusc.
te-am atacat, sau v-am atacat?????????????
nu este normal sa am, avem nedumeriri?? si pe cine sa intrebam in alta ordine de idei???
am defecte de exprimare inseamna.
era vb de subiect si nu de moderatori
"crina sarna de raspuns dar crede-ma ca deja imi vine sa vomit.
asa ceva nu este admisibil , pur si simplu sunt in stare de soc profund, crede-ma".
Cu dragoste
Salvati-l pe Mihaita!
cataghe spune:
Intai de toate as vrea sa stiu si eu cine e Alin, ca sa stiu cu cine vorbesc.
In al doilea rand, eu nu m-am adresat nimanui ca unui servitor sau razboinic, ci mi-am exprimat revolta, care date fiind circumstantele cred ca e intemeiata. Normal ca n-am pus-o pe muzica de Mozart!
In al treilea rand, cred ca lumea are tot dreptul sa fie nemultumita de ceea ce se intampla.
In al patrulea rand, ma mira ca pentru deficientele administrative majore tot noi suntem luati de sus, pentru ca le semnalam.
Sa continui?...
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
descintec spune:
Am vrut sa semnez cu stima crina, dar mi-am adus aminte ca era semnatura lui Xenocid. Doar o gluma.
Catalina, nu am luat pe nimeni de sus. Iarina a semnalat aceeasi problema. Citeste si mesajul ei, tot la generale, si poate vei sesiza diferenta de ton. Daca ti se pare ca nu exista, ai scuzele mele.
se pare ca fiecare vede doar ce il doare pe el, nu incearca sa simta deloc din punctul de vedere al celuilalt. Cum cred ca am lamurit de ce nu sunt inca sterse postarile lui mary-mary, restul discutiei fiind off topic, ma opresc aici
otau spune:
Am intrat si eu pe subiectul respectiv si m-am ingrozit ce si in ce mod poate scrie acea persoana! Este revoltator! Inadmisibil!
Aurora, mami lui Vladut (6 ani)
cataghe spune:
quote:
Originally posted by descintec
Am vrut sa semnez cu stima crina, dar mi-am adus aminte ca era semnatura lui Xenocid. Doar o gluma.
Catalina, nu am luat pe nimeni de sus. Iarina a semnalat aceeasi problema. Citeste si mesajul ei, tot la generale, si poate vei sesiza diferenta de ton. Daca ti se pare ca nu exista, ai scuzele mele.
se pare ca fiecare vede doar ce il doare pe el, nu incearca sa simta deloc din punctul de vedere al celuilalt. Cum cred ca am lamurit de ce nu sunt inca sterse postarile lui mary-mary, restul discutiei fiind off topic, ma opresc aici
Crina, se poate sa ai dreptate si tonul meu sa fi fost mai dur decat al Iarinei, insa exista niste diferente, in sensul ca, din cate inteleg cand a citit Iarina la Japonia nu intrase inca nici un moderator, pe cand cand am citit eu deja intrasera doi care nu luasera atitudine (iar eu intamplator nu stiam ca sunteti impartiti pe subiecte intru totul), in plus, la subiectul Iarinei nu raspunsese nimeni nimic. Scuze daca tonul ti s-a parut atat de razboinic, daca tot e sa vedem lucrurile si din punctul de vedere al celuilalt poate ca daca ai incerca sa te pui si in locul meu mi-ai intelege mai bine revolta... deh, am si eu frustrarile mele!
Sper ca pe viitor cand pleaca adminul in vacanta sa lase mana libera macar unui grup de moderatori, pentru a nu se mai ajunge in astfel de situatii penibile atat la modul general, cat si pentru cei care au fost aspru admonestati pentru mult mai putin in alte imprejurari.
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
ralucami spune:
quote:
Originally posted by descintec
E totusi curios cum pentru orice mojicie sunt atacati moderatorii. Catalina, as fi curioasa sa stiu cum ai fi simtit daca m-as fi adresat asa razboinc. Mamiteo, idem. Acelasi lucru si pentru fetele de la subiectul despre Japonia, care se adreseaza moderatorilor de parca ar fi cel putin servitori.
Cu stima,
Alin :)
Deja am impresia ca se merge prin balarii si se da in mania persecutiei. Nu am postat niciodata nici un mesaj care sa creeze senzatia de care vb tu mai sus. Si unde se vorbea la subiectele despre moderare de generalizari, nominalizari si mese amorfe! Multumesc ca pt tine suntem toti o apa si un pamant! E inaltator sentimentul de turma!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!