Moderatorii nu mai pot edita subiecte?...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Mesajele lui mary-mary sunt atat de vulgare si idioate incat nu cer admonestari, ci sa fie sterse. Sunt la fel de contrariata si dezgustata ca voi. Eu personal de asta nu am atentionat-o in vreun fel, nu as fi vrut sa initiez o discutie de principu cu ea, fiindca nu avem pentru ce. E pur si simplu mizerie infecta, care trebuie curatata pana nu mai ramane vreo urma. De asta eu nu am vrut sa am un dialog cu ea si admonestarile mi s-au parut superflue.

Cu tine dialogam cand erai suparata, fiindca aveam de ce :)

_
Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

raluca nu stiu de ce te simti tu cu musca pe caciula dar uite aici:
quote]Originally posted by sora2001

quote:
Originally posted by descintec

quote:
Originally posted by Mary-Mary

ok...ok....cu o singura remarca......unele dintre "astea" imi sint cunoscute si nu le face pielea nici macar,cit o ceapa degerata!Sint varza....se dau mari la apa mica!!!!!!

Hi, Ninja! Cred ca le era dor fetelor de tine.

_
Sapte dintr-o lovitura!

nu ,nu este ninja
fa-ti meseria de moderator , sterge postarile

Ema's si Richard-Sora
[/quote]
nu cred ca e meseria nimanui, este o munca benevola si in plus nu comentez tonul de adevarat ordin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Fetele,va rog nu va luati la cearta,e clar ca descintec si oricine altcineva nu pot face nimic acolo pen ca nu e domeniul lor,cand or sa fie pe faza papadie si Andrada se rezolva....
Insa ma alatur mamici lui theo si spun ca atita nesimtire nu am mai vazut aici niciodata in 3 anide cand sunt pe aici,sper sa i-i interzica accesul pentru totdeauna

Speranta moare ultima!
Valentina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucami

quote:

E totusi curios cum pentru orice mojicie sunt atacati moderatorii. Catalina, as fi curioasa sa stiu cum ai fi simtit daca m-as fi adresat asa razboinc. Mamiteo, idem. Acelasi lucru si pentru fetele de la subiectul despre Japonia, care se adreseaza moderatorilor de parca ar fi cel putin servitori.

Cu stima,
Alin :)

Deja am impresia ca se merge prin balarii si se da in mania persecutiei. Nu am postat niciodata nici un mesaj care sa creeze senzatia de care vb tu mai sus. Si unde se vorbea la subiectele despre moderare de generalizari, nominalizari si mese amorfe! Multumesc ca pt tine suntem toti o apa si un pamant! E inaltator sentimentul de turma!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Raluca, scuze Am fost nepermis de ambigua. Atitudinea sorei si a lu Dan m-a deranjat putin. Dar putin. Putin, putin de tot, avand in vedere circumstantele :)

_
Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Eu am facut rost de 3 biloaie negre pentru ca m-am legat de cineva cu exces hormonal.Si ca l-am sfatuit sa se "caute".
Muri-curi asta se plimba ca voda-n loboda prin DC si restul tre' sa taca ca deocamdata "guvernul" lipseste.

Pai,asta-i dreptate?

Nu ca nu mi-ar placea bilele negre sau ca as renunta la a le colectiona,da' asa sa zic si eu ceva acolo,nu?

Dati-i domne un beep lui Papa sau o piatra-n geam,care sta pe linga ea, sau gasiti-o cu SRI-ul....ca se lasa cu insulte grele.
Si zau ca nu-i frumos!

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Papa e in Ro. Andrada acu deschide ochii, numai in ea ne e nadejdea.

In legatura cu bilele tale negre, spun doar ca pt tine eram convinse ca o sa intelegi de ce le primesti :) Hai, nu le mai cara atata in carca, mama lor de bile :) De atunci ti-am dat si o mie de flori.

_
Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

quote:

Papa e in Ro. Andrada acu deschide ochii, numai in ea ne e nadejdea.

In legatura cu bilele tale negre, spun doar ca pt tine eram convinse ca o sa intelegi de ce le primesti :) Hai, nu le mai cara atata in carca, mama lor de bile :) De atunci ti-am dat si o mie de flori.

_
Sapte dintr-o lovitura!

Alina,
Papa se pare ca e in Romania.
Dati-i mey cu bulgari in geam.Sau zguduiti-i masina sa urle alarma.

Andradaaaaaaaaaa,pai iarasi dormi?

Si mai da-mi o floare,Descintec.

Asa,fara motiv.

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

_
Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Auziti, dar poate pot adminii sa intervina acolo, sau sa mai fie "investit" un moderator, daca tot a plecat Julie? Sunt poate si adminii plecati.
Cu Alin ce este, ca a fost mentionat? Doar nu e xenocid ala de injura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbucur spune:

adminii sunt in Cuba ... s-au dus sa culeaga niste impresii ptr. subiectul <<calatoriile sufletului>>

c-asa i-am rugat eu (sper sa aveti simtul umorului)

Mergi la inceput