Copilasi de iunie-iulie 2003 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

a fost super....
mi-a placut fetelor!!!! asta e cam naspa....inseamna ca n-o sa scapati asa usor de mine...
v-ati procopsit cu mine...acu trebuie sa ma suportati...
mai vorbim...ma duc la invatat...
pupici muuuulti!!!!
gaby si fiara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Sa inteleg ca nu v-ati trezit inca? Gaby e cea mai harnica.

Ati vorbit pana la urma cu Bibi? Ce mai stiti de ea?

Va pup
Cornelia (23 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

cornelia, io n-am incotr-o!!! ma trezeste balaurul la 7!!!! asa ca....si deschid calculatorul...
cred ca detaliile trebuie sa le povesteasca tot elena....asta asa ca sa nu o barfesc io....mai bine sa recunoasca ea....ce a facut...
hihihi!!!!
pupici
gaby si stefan

Mergi la inceput

cornelia, io n-am incotr-o!!! ma trezeste balaurul la 7!!!! asa ca....si deschid calculatorul...
cred ca detaliile trebuie sa le povesteasca tot elena....asta asa ca sa nu o barfesc io....mai bine sa recunoasca ea....ce a facut...
hihihi!!!!
pupici
gaby si stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Fetele astea s-au destrabalat atat de tare aseara ca nu mai sunt in stare de functionare astazi .

Romana - ai grija numai sa nu apara vreo complicatie. Ce poate sa faca in plus doctorita este sa ii asculte la plamani.
Am mai aflat de remedii naturiste contra tusei:
- saculet cu sare calda pus pe piept
- ridiche neagra, scobita de miez, se pune in ea zahar, se lasa cam 1/2 zi si apoi din zeama i se da copilului cu lingurita
- cartof ras pus pe gat (asta suna chiar prea excentric )

Marox, marrta, Nicol, Catan, Claudya, ce mai ziceti?

How I wish to dream again...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Buna, cucuietelor!
A fost misto tare la intalnire. Prezenta, in ordinea locurilor de la masa: Bobi, Carmentuza, Gio, Magda, Andra, Elena, Gabi, Magdone si... suprize, surprize... Bibi, insotita de galantul Cornel, care facuse ochii cat cepele cand a priceput ca a ajuns la intalnirea de fete, si... iar surprize, surprize (n-o sa credeti) Gelutu! Remember? Gelutul, fratele lui Bibi, stiti voi, baiatul perfect scapat neinsurat.
Alte prezente pasagere si pitoresti: Crisa, telefonic, care ne trimitea acasa la soti, ca ce ne facem de cap atata , si pe la 10 jumate barbati-miu cu Oana, care cica venisera sa sparga gasca. (paranteza aici, desi am crezut ca Oana a facut o pasiune pt barman caruia i-a luat un autograf in final, eee, supriza a fost ca in masina imi face confesiunea "Io m-am indragostit de fata aia frumoasa care avea ochelari ca de hot, mami, dar sa-i nu-i spui, promite sa nu-i spui!!!" Cum am promis, acuma sa va vad daca ghiciti personajul.
Bun, acuma, temele discutiilor, stiti si voi: copii, barbati, ai nostri si ai altora sau ai mamelor lor, jucarii, haine, filme, amintiri din copilarie, planuri, mai un oftat nostalgic, mai hohote de ras etc.
Ca sa nu va imaginati cine stie ce, declar ca insinuarile lui Gabi sunt gratuite si rau voitoare. Ei, bine, doamnelor, recunosc, ca am baut juma de pahar de tuica, ma astepta frumusel de cum am ajuns, pe masa, afara era frig, eu tanara si nelinistita, tralala si tralala, am comis-o. Rau am facut de altfel, ca m-am dezmintit de eternul meu gin tonic. La faza asta mi-a lipsit Crisa cu berea.
Sunt asa multe de spus cum nu va imaginati. Frate, dupa atata timp inca mai descoperim ca Gabi e sora unui personaj cunoscut, nu spui cine, persoana importanta, ca Maya a slabit si a devenit fetita, pariu ca la faza asta contributia majora o are soacra Carmenutzei, care, slava Domnului, se ocupa de educatia copilului. Cineva trebuia s-o faca in familia aia... Mai descoperim ca Bobi e cel putin bilingva si toata lumea i-a sarit in cap ca e musai sa il invete pe Andi, ca Magda era pe cale sa-si faca de cap... eee, lasati imaginatia in limite decente, cu sotul, ca-si pasase copilul la mama pt o gramada de zile interminabile, ca Andra a facut cea mai bestiala vacanta in Austria, dar nu va zic nimic ca tre sa va mai spuna ea ca v-a promis si merita sa aflati (parol!), ca Luca vorbeste si tot golan a ramas, ca Gio vinde patul (apropos, il vrea cineva, ca-l da ieftin rau?), ca Taisia creste intr-un ritm ametitor si daca o ascultati pe Gio o sa aflati ca are in casa in loc de fetita o chestie de sex masculin, disproportionat dezvoltata, ceva alambicat intre picioruse interminabile si capul asisderea. Dar ce stie ea, sa mai cresca intai si apoi sa stea de vorba. Aaaa, Magdone, fetelor, are un frate de-men-ti-al! Spre deosebire de ea care e o nasoala. Pariu ca e nasoala, intrebati-o pe mama ei. Acuma pe bune, am ras cu lacrimi la fazele lui Magdone. Dar parca numai la ale ei. Ma, tre sa veniti mai multe la intalniri ca e misto tare.
Acuma, lume, lume, Bibi e sanatoasa, ok, la fel si David, doar ca e... ocupata. Si-a schimbat jobul si intra rar pe dc. Neschimbata si a promis ca-si scoate parleala data aviatoare la intalnire. S-o vad.
Restantiere sunt mai multe asa ca... va asteptam.
Inchei acuma ca nu mai stiu care e inceputul si coada mesajului.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

He, he, vad ca nu s-au trezit petrecaretele!!! Asteptam detalii de la intalneala. Noi dupa atatea zile pe stat pe drumuri, ne-am intalnit in sfarsit cu tati. Era aproape topit de dorul lui Tudor...

Noi in Pitesti ne-am intalnit cu Anamaria si ai ei baieti: Bogdan si Tudor. Tare frumoasa familie. Pai mai fetelor, Tudor al ei e de 10 ori mai zvarluga decat Tudor al meu. Si stiti de ce? Pai el trebuie sa reziste la alergaturile, imbrancelile si multe alte chestii pe care i le face frate-su, Bogdan. Calire mai mare decat crescutul langa un frate, nu se exista. M-am convins. Stiti ce face Tudor daca nu mai face fata la ce-i face frate-su? Il musca.... haios foc.

Cornelia, la multi ani!!! Iti doresc sa nasti un baiat sanatos si la termen!!! Pai daca mai aud de drumuri la Bucuresti si umblat prin magazine, sa stii ca viu si te bat!!! Io dai si dai aicilea cu sfaturi si tu habar n-ai de ele. Vezi ca luna a sasea e cea mai problematica. Stai cuminte!!!!

La multi ani si Andrei!! Pai asa tinerica mersi....

Sanatate la copii!!

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Hai ca m-am trezit si eu, ei glumesc, sunt treaza de la 7 ca domnu' Razvan nu prea a dormit din cauza de dinti si s-a cam foit toata noaptea, asa ca eu cu somnu sunt in urma de tot.
Bai Elena esti tare, cat de misto stii tu sa povestesti... si mie mi-a placut fooooarte tare la intalnire, ati mai stat mult dupa ce am plecat eu?
Am ajuns acasa, Gabi al meu de-abia il culcase pe Razvan asta in conditiile in care copilu nu dormise toata ziua decat vreo ora si aveam impresia ca o sa adoarma imediat, dar de unde, cica avea un chef de joaca, mama, mama.
Romana-hai sa ma bag si eu ca vreau sa zic sunt experta din pacate in remedii contra tusei, le-am probat pe toate alea care le-a enumerat Dana si nu i-a trecut asa ca daca vedeti ca nu-i trece copilului tusea, cel mai bine cu el la doctor si ascultat la plamani. Si nici Razvan nu a facut febra deloc tot timpul cat a fost bolnav.

Hai ca revin ma duc sa ma hodinesc si eu putin, cat doarme Razvan.
Va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Maya a slabit si a devenit fetita, pariu ca la faza asta contributia majora o are soacra Carmenutzei, care, slava Domnului, se ocupa de educatia copilului. Cineva trebuia s-o faca in familia aia....

Ce am inteles io.....De cand a slabit Maya nu mai este baietel..ci o fetita in toata regula...noroc nu soacra lui Carmen care a realizat schimbarea de sex...si care thanks God..are grija si de talentele multiple si superextraordinare ale copilului care oricum numai cu fiu-sau seamana...ca altfel oricum n-ar fi iesit asa frumoasa si desteapta...

Gata, m-am hotarat ..plec in lume..nu sunt vrednica sa fiu mama Mayei...

Una peste alta..misto rau intalnirea de aseara....am ras o gramada..am discutat cate-n luna si-n stele...iar seara a culminat cu prezenta Oanei care a acaparat toti chelneriidin bar..care faceau coada sa-i cerseasca atentia "divei"....si care a venit fericita de la bar, povestindu-i mamei sale (vrednica de ea)cum ca baiatul de la bar...Catalin..i-a oferit un servetel sa se sterga la bot.....a-do-ra-bi-la..si frumoasa si cu un par superb...sunt innebunita dupa ea...ochelari de hotz, aaa??!!

Azi am baut cafeaua langa Tudor....cum care Tudor??? Chirila , dragelor.....eram topita....si mai nasol ca eram cu Razvan...care de altfel stie de iubirile mele neimpartasite...si care ma anunta ca il stie din facultate..dar ca nu-l baga in seama ca era mai mic......Frate, n-am luat-o razna da' parol daca nu mi-a aruncat cateva ochiade interesate.....ce credeti ca sunt departe de Oana?? noahh....inca mai visez la cai verzi(a se citi postere) pe pereti.

Maya este la bunica desavarsita de ieri..si inca nu ma indur sa o iau...poate mai tarziu..

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Elena: Ai scris ceva ce m-a facut definitiv curioasa:

"Frate, dupa atata timp inca mai descoperim ca Gabi e sora unui personaj cunoscut, nu spui cine, persoana importanta"

Fie-ti mila de o biata femeie ce sta mai mult in casa cu doi neastimparati si fa lumina in misterul asta.

Sau poate marturiseste Gabi ?!

Oricum ma bucur ca v-ati simtit bine.

Sanatate la burticile: Cornelia, Ama, Romana_74, Marox. Mama... ce multe sinteti!

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput