Copilasi de iunie-iulie 2003 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici tuturor si multumesc pt. urari.

Andra, multa fericire si La multi ani! M-ai fentat cu ziua de nastere. Stiam ca esti capricorn, dar eram sigura ca de ianuarie.

Daca m-am dezmeticit eu bine, zic la multi ani (cu mare intarziere) si Romanei_74! La multi ani si pt. Marox! Sigur si ziua ei a trecut .

Va urez distractie placut ala intalnire.

Eu am fost ieri prin Bucuresti si mi-am tarait burtica abia-abia prin Cora (Crisa, nu ma certa!). Oricum, nu mai repet experienta pt. ca am avut mari emotii.

Va pupam
Cornelia (23 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Neatza fetelor,

Mihaela, stiu ca nu e febra de antibiotic (si nici eu nu sunt pentru antibiotice, pana acum nu i-am dat niciodata)... dar in trei zile de tratamente normale (Paracetamol, vitamina C, sirop de tuse) nu s-a vazut nici o imbunatatire, ba chiar e mai rau cu tusea. A venit doctorita aseara si s-a mirat si ea cat de urat poate sa tuseasca fata mea. Parca isi da sufletul. Din fericire nu are nimic la plamani, si nici in gat nu se vede rosu, asa ca este undeva pe trahee. Am trecut la antibiotic ca sa evitam sa coboare infectia la plamani... Stiu pe cineva care a stat cu copilul in spital cu pneumonie si a fost cumplit...

Cornelia, iar vii prin Bucuresti si nu te potrivesti si tu cu intalnirea?

Anamaria, ce frumos ca s-au vazut Tudoricii . Crisa este calatoarea grupului nostru, daca a ajuns ea si in Canada... Fata mea zice pa-pa la jucarii, dar Tudor a intrecut-o cu papa la "cuc"

Madic, sper sa se rezolve grijile tale din familie. Nu e ceva grav, nu? Sunteti bolnavi?

Intalneala placuta diseara. Nu am numarul lui Bibi ca vi-l dadeam...

How I wish to dream again...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Noi venim.,
Pupici!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

si eu vin.sigur.
O sa il duc pe ALEX la mama in seara asta.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Si eu vin, pe Bibi am sunat-o dar nu raspunde, sorry!

siu later,
Andra

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

si eu!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Ce bine ca se strange lumea!!!!Andra, poti sa-mi trimiti nr pe pm al lui bibi, ca ii dau un sms de pe myx!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

si eu vin, doar am mai spus!!!
pupici
gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

si eu vin , acu ma pregatesc dar dureaza.....si oricum fac mult pe drum, din Vitan, dar de-abia astept.
Pupici

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Magda: Nu le-a trecut raceala. Lui Cristi ii dau sirop de tuse de doua ori pe zi, i-am mai dat ocazional si nurofen. Lui Alin (cel mic) nu-i dau nimic , el nu e asa de grav. Nu am sunat-o pe doctorita ca oricum imi recomanda cam aceleasi lucruri, iar febra nu au. Daca se ingrosa gluma o sa o sun.

Asta micu iar doarme ziua si noaptea e vesel si cu chef de joaca. Ma intreb daca va fi cindva un copil normal.

Va doresc sa va distrati bine la intilnire.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput