Copilasi de iunie-iulie 2003 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
alexandrueduard spune:
E bine la "LA MAMA", chiar daca initial am spus ca-i zgomot si nu ne intelegem, am ajuns la concluzia ca-i mai simplu de ajuns pt toata lumea. Asa ca poti sa faci rezervare Carmenutza. Abia astept sa ne vedem! Pe Bibi as suna-o eu , dar nu am telefonul ei. Asa ca cine il are mi-l poate da pe PM.
Gio: imi pare rau pentru Taisia. Sper sa-si revina cat mai repede.
Maria m m: de ce nu pui niste poze cu fetitele tale? Sau ai pus si nu am fost pe faza?
Cornelia: cum ai petrecut de ziua ta?
Romana: ce-ti fac puisorii? Le dai ceva pentru viroza?
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
Andra_ spune:
Si din punctul meu de vedere e OK la La mama, Carmenutza da-i bataie cu rezervarea (si eventual intreaba si de masa aia rotunda). O sun eu pe Bibi azi, poate vine si 'mneaei ca de mult nu mai avem nici o veste.
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
Magdone spune:
Deci ramane La mama tot acolo in spate la EVa, ok?, vin si eu
1. Gio
2. Cgaby
3. Magda
4. Carmenutza
5. Bobi
6. Elena
7. Bychi (?)
8. Magdone
9. Crisa(?)
10. Andra
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
cgaby spune:
pentru mine e perfect la mama!!!! ajung repede din romana!!!
asa ca....
ne vedem maine!!!!!!
sper sa va gasesc....
abia astept!!!!
io in loc sa ma gandesc la ex, ma gandesc la voi!!!! e normal???
pupici!!!!
cgaby
gio spune:
Cornelia, cu scuzele de rigoare, La multi ani!!!!!
Carmenutza, ai facut rezervare, se poate acolo?
Pupici
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
carmenutza spune:
este ok...facut rezervare la ora 18, la masa rotunda din mijloc.
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
cgaby spune:
pazea ca vin...
io cred ca ajung pe la 18.30, cand termin cu ex. nu stiu exact, dar vin cat pot de repede....
pupici
cgaby
madic spune:
ANDRA, CORNELIA - Desi cu intarziere, va urez si eu "la multi ani", sanatate pt voi si pitici si tot ce va doriti sa se implineasca.
Sanatate copilasilor bolnaviori si multumiri lui GIO pt avertizare, macar noi stim acum ca trebuie sa ne ferim.
Va doresc intalnire placuta, pt ca eu n-am cum sa ajung, am o saptamana tare incarcata la serviciu, cu programul prelungit la greu, si o perioada tare nasoala acasa, care recunosc ca ma afecteaza mai mult.
Mi-ar fi prins bine o infuzie de buna-dispozitie de la voi, dar din pacate n-am cum sa o primesc acum. Raman in continuare alaturi de voi macar aici si sper ca daca organizam o intalnire cu piticii sa pot semna si eu condica de prezenta.
Va pup pe toate.
Madi si Mariuca (28.07.2003)
http://community.webshots.com/user/ianina2003
anamaria spune:
buna fetele!
... reiau ca tocmai terminasem de povestit si a venit tudor, a pasat scurt pe 'esc'...
in fine, aseara am avut musafiri: crisa si tudor, o scumpete de baietel. s-au acomodat repede si s-au jucat pe cinste toti 3 baietii, dar cu siguranta cel mai s-a simtit bogdan, care i-a cersit permenent atentia crisei, ea s-a jucat si a avut rabdare cu el... dupa ce-au plecat a lipit 1 ora intraga la puzzel-ul din carticica adusa de ea, cu sila l-am convins ca e ora de culcare...
cei mici s-au jucat cu cubul cu figurine, s-au urcat si ei pe scara la patul lui bogdan, s-au bagat toti in oala de 10L (aia in care fierbeam apa pt baie cand erau mici) si si-au pus si capacul ca sapca...
oricum, raspundeau amandoi cand auzeau 'tudor'... si abia i-am tinut sa nu-si schimbe canile cu tzutoi, fiecare o gasea pe cealalta mai interesanta...
cam atat imi amintesc, poate mai are si crisa de adaugat ceva impresii.
despre tudor, am uitat sa va povestesc ceva hazliu: desi eu sunt contra, soacra-mea l-a invatat sa zica 'cucu' la putzica... si sa-l vezi ce-mi tot arata, cand il schimb, 'CUC', mami, CUC! se tot trage de 'mneaiei, asa ca i-am zis ca putzica face pisu, schimbam pampesul, apoi ea face nani... s-o lasam in pace! concluzia lui: cand ii pun pampersul, incepe sa faca/ zica 'pa - pa CUC! aaa... '(asta e nani- nani) si apoi face din buze sunetul ala de pupici - bezele... asa stie el sa-si ia 'la revedere!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion