Bebelusi de iulie-august 2004 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
BLUE ANGEL spune:
salutare!
si eu folosesc oala Kukta si este super !eu sunt cam "desalata" la bucatarie si ma ajuta mult ...
Adema , nu pot sa cred prin ce ai trecut ... m-au trecut fiori reci ...ce medici idioti !
Lia , eu nu mai sterilizez nimik , decat biberoanele cand si cand!
chestia cu branzica facuta din lapte praf chiar e interesanta! si mie dr mi-a recomandat sa fac branzica tot din lapte praf - Malita sau Darling.... nu din formula ! voi cum faceti ?
mai vroiam sa va intreb , voi cum organizati mesele de mancarica fata de mesele de lapte ... le dati piureul si apoi imediat lapte sau lasati ceva timp sa treaca ?eu i-am dat azi supitza cu putina pulpa de morcxovi si apoi imediat am vrut sa-i dau lapte dar nu a vrut ..l-a mancat dupa o jumatate de ora !! a fost o toana de-a lui sau trebuie sa mai las ceva timp s atreaca ?
o seara buna
cristalina spune:
La multi ani Ionilor si Ioanelor!
Sa-mi traiasca omul si sa fie sanatos!!...:)))
Ma duc sa citesc ca am ramas in urma (daca ma lasa cupilu', ca avem si am avut oaspeti si e plina de bazdaci!)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
BLUE ANGEL spune:
intreba cineva cand ne intoarcem la serviciu ?
ahh , mie mi-e groaza sa ma gandesc .. as dori sa mai fac si altceva , imi lipseste munca de la birou , colegii , dar cand ma gandesc ca voi fi doar o mama de wknd .. mi-e groaza ! la compania la care lucrez eu , programul de lucru e 9- 18 .. niciodata nu plec la ora 18 de la birou .. cat imi mai ramane sa petrec cu motzul meu ? mi-e groaza s ma gandesc ca voi afla de la altii ce minunatii a mai invatat copilul meu ...
ideea este ca eu stau un an acasa .. chiar daca statul roman nu ma incurajeaza deloc sa-mi cresc copilul singura ... ma cam falimenteaza la bani ...
hai , sa nu ma mai intristez si sa ne bucuram de momentele astea
pupici
polux spune:
Monica sa-ti traiasaca Printesa Dintisor, caci e atat de adorabila.
Fetele sincer azi am avut zi de privit pozici, si m-am bucurat vazand cat de minunati copii avem.
Mami a reinceput scoala, si ii e dor de gaza ei, dar e mai bine asa, caci prea se obisnuise numai cu mine in vacanta si devenise asa de nesociabila. Cu ochii numai pe mami.
Va pup si va urez o seara placuta.
A, o intrebare. Copiii vostrii isi sug degetele? Cum faceti ca sa nu? Eu sunt terorizata de asta, dar nici suzeta nu prea as vrea sa-i dau.
Liliana si Adeluta
roxana1974 spune:
Eli, exact asa am facut si eu, la 5 luni si jumatate am inceput.
Moaaama da' cat ati scris. Bai, m-am speriat de fiertul carnii separat de legume pana cand roxi a scris ca si ea a facut la fel. Uff ce spaima am tras ca am facut o prostie...
Eu i-am dat azi prima data iaurt crema de la Napolact. Sunt inconstienta?
Serban
mihaella spune:
Seara buna,
Stiu ca imi voi lua cateva pe cocoasa pentru absenta nemotivata,dar mi-e tare greu sa scriu.De citit,citim tot!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, bebei, mamici si tatici
La noi, problema laptelui persista cu indarjire,asa ca am ajuns sa-l schimbam pe Milumil.Imi vine sa urlu de ciuda pe cupilu' asta!!!!!!
In schim mananca de sparge masa de fructe cu branzica si piureul de legume cu carnita!Tot e bine!
Avem pozici noi, sa nu ne uitati de tot!
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=4724
Pupici,
Miha
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor....cum ati petrecut ieri? noi, culmea, mai avem si azi...hehehehe, las' ca-s ultimele sarbatori pe un timp lung.
ideea ce albusul inainte de un an ma surprinde....e una dintre putinele chestii cu care sunt toti medicii de acord. dar....poate e o exceptie, nu stiu.
Miha, gata, ti-ai luat-o...acusi...trebuie sa promiti solemn ca semnezi si tu condica macar o data pe saptamina!
in mod logic branza nu "aduce" nimic in plus - la fel cum si noi mincam si brinza si lapte. brinzeturile sunt cele mai bogate in calciu (mai mult decit laptele), datorita caseinei, enzima care produce coagularea laptelui si transformarea sa in branza/iaurt. plus ca, dupa cum se vede, multi copii o accepta mai usor decit laptele - un fel de stratagem de a nu micsora aportul de calciu si a nu cadea in capcana plictiselii.
fug ca grasu e marait rau....revin!
diana21 spune:
Buna, fetelor, in sfarsit ajung si eu sa mai citesc ce scrieti! Monicut, vad ca ai aparut si tu, ce mai faci?
Avem poze noi de la Craciun, le-am pus sa ma laud si eu putin cu minunatia mea de fetita!
Acum sa va intreb ceva ca sunt tare ingrijorata. Ianca face cinci luni in 14 ian. si inca nu isi apuca piciorusele cu mainile cum am vazut ca fac toti bebeii. Oare de ce? Ma tot gandesc la chestia asta ce cateva zile.
Sa va spun de branzica. Mie mi-a spus dr. ei sa i-o fac ori cu lapte praf Bebelac ca si-asa il tin degeaba (ea bea Milumil, dar am strans si Bebelac de luna trecuta, avem deja 6 cutii), ori cu Dorna rosu ca are mai multa grasime si e f. importanta pt. creierasul lor. Deci, nu le mai dati lapte degresat ca nu e cel mai bun pt. ei, pe bune!
Laptele praf se poate fierbe daca vreti, ce are? Ce se poate intampla? Laptele praf e tot din lapte de vaca, dar modificat pe alocuri. El e deja " fiert" daca e instant, dar ce are daca il mai fierbi o data pt. branzica? Se pun 8 pastile de ca lactic la un litru.
Biscuitii Hero sunt f. buni, se gasesc la farmaciile SensiBlu si in supermarket-uri, dar au gluten, asa ca e bine sa nu-i incercati pana la cinci luni macar. Scrie pe cutie ca sunt facuti din faina de grau, deci au gluten, nu?
Vrabiuta, ce mai faci? Mi s-a facut dor de tine, ce zici sa ne vedem intr-o zi cand iesiti si voi pe-afara? Iti trimit un PM cu nr. meu in caz ca ai chef sa ma suni sa mai povestim. Pupici!
Monica, Ianca bea aproape 180 de ml de supa crema cu trei masuri de lapte si doua de cereal. In supa ii pun deja dovlecel, cartof, morcov, albitura, jumatate de rosie, le mixez si le diluez cu zeama. Iar in suc, pe care i-l fac f. gros, ii pun si cateva bucatele de sfecla rosie, pt. fier. Ii place la nebunie.
Poze cu Strumfita!
http://community.webshots.com/user/dianasimion
Diana, 26 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
szivarvany spune:
Ceaustok, fetele !
Raportam ca am papat supica in care era: morcov, cartof, patrunjel - radacina+frunze, telina, gulie, iar ceapa+1buc mica de ardei le-am scos eu pe parcurs. Domnisoara a halit tooot O ador ! Diseara fac si eu branzica sa vedem la dimineata mutrele. De cand implinim 5 luni am sa fac si eu ca la carte, adica la amiaza zeama de pe legume si apoi piureul de legume, separat !
Va tzukalim !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099
Adema spune:
Buna seara celor care mai sunteti pe langa computere...Desi se pare ca e gol pe-aici.Se vede ca aveti sotii acasa si petreceti week-end-ul in 3....
Noi de doua seri avem probleme: plange de ma zapaceste pana dupa miezul noptii.Aseara i-am dat 2,5ml de Nurofen ca m-am gandit ca o fi de la dinti.Cele care aveti deja iepurasi acasa, spuneti-mi si mie ce manifestari pot apare si cu ce se anihileaza!!Gingiutele sunt umflatele, dar altceva nu se vede! Se simte insa cand ma musca....
Funduletul inca e rosu; ma tot gandesc daca o fi aparut roseata de la branza sau de la broccoli.
Am cumparat o cutie cu cereale Milupa cu orez si porumb.Cum sa ii dau din ele, in laptele de seara sau in marul copt? Da cineva cereale preparate exact ca pe cutie o masa de sine statatoare?Sau e prea devreme pt. asta?
Am pus eu intrebari aici dar nu stiu daca o sa fie careva pe langa DC sa imi si raspunda.
Pupici tuturor!
Adema si Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro