Bebelusi de iulie-august 2004 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Neata' la pranz

Andreeutza mea creste vazand cu ochii...ne apropiem si noi de 6 lunisoare insa nu stam in fundulet cum am citi ca fac unii bebei pe aici pe forum la varsta ei.
Ne chinuim cu piureul de legume...il cam scuipa...zeama o papa bine.Ce pot sa-i mai pun in piure( in afara de legume)ca sa-l primeasca bine?.
Azi dimineata s-a trezit cu niste mucinei si nu stiu de unde...poate de sambata, desi mi se pare ca a trecut ceva timp de atunci...am fost prin magazine ca sa-i luam si Andreei o rochita ca am vazut poze cu rochite si tare mi-au placut( si pozele si rochitele...a se vedea Alexandra Lia-vrabiuta si Maria Alexandra-cristalina).Sper sa nu fie nimic grav, nu de alta dar maine avem programat vaccinul al 3-lea.
Spuneti-mi si mie de la ce fac bebeii rosu in gat?.

Amironeanu, bine ai revenit,
Monica imi pare rau pentru bogdanel...insanatosire grabnica!..Dar de la ce crezi ca a facut rosu in gat?
Lia,eu inca nu-i pun frunze de patrunjel si leustean pentru ca azi e a 4-a zi de supica...mai tarziu o sa-i pun.Carnea eu cred ca e bine sa o dai prin blender ca sa fie cat mai fina sa eviti vre.un accident neplacut...Doamne fereste!

Felicia si Andreea (17.07)

http://community.webshots.com/album/225204808Mzceef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Lia, eu o pun la cutite cu un pic din zeama in care a fiert ca sa nu iasa prea uscata

Andreea, 26 ani-Pesti si Matei Stefan nascut pe 19.06.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

cat se fierbe laptele pasteurizat pana sa adaug picaturile de lamaie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula31 spune:

Dorsilia,ce varsta are bb-ul tau?Si eu sunt din TM si as vrea sa stiu ce dr. pediatru ai,ca eu nu mai stiu ce sa fac cu dr, copilului,nu mi-a venit niciodata acasa,de cand s-a nascut copilul si multe altele...De cand ii dai carnita?Cat despre mixat carnita,eu cu blenderul facorice si iasa toate super,ca niste creme
bb Alex-Emanuel & mami Paula

Mergi la inceput

lia,eu ii fac branzica cu Ca lactic(reteta o am de la dr. Dehelean ,de la spitalul de copii,e cotata ca f. buna,numai dr.pediatra o barfeste,ceea ce tare nu-mi place):se fierbe laptele(dorna sau oke de 3,3 sau 3,5)10 minute(de cand clocoteste,focul mic si 10 min.se adauga 8 tablete de Ca lactic,pisate si dizolvate,in prealabil,in50ml apa.se mai fierbe 10 min,apoi se strecoara ,se pune in folie la frigider (eu ,dintr-un litru am 7 zile branzica,pun 3 lingurite la un piure,si se pastreaza f. bine la frigider)

Mergi la inceput

Lia, te complici cu lamaia. Iata reteta simpla, dai laptele in clocot, adaugi iaurtul si mai dai intr-un clocot dupa care amesteci bine bine, strecori si iata branza. La 1 l de lapte adaugi 400 g de iaurt si iti ies patru portii

Mergi la inceput

Reteta cu calciu lactic (stiu de la pediatra mea) ca nu se mai recomanda... Oricum, asa am crescut si noi cu reteta aia deci hotarti voi care o faceti... Eu tin branza in congelator ca e cel mai sigur

Mergi la inceput

andreea,de ce nu se mai recomanda reteta cu Ca?sa nu fie o supradozare a copilului?al meu are fontanela mare,a avut-o(4,5/5),acum parca e mai mica,a facut si D3 injectabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Paula, ce varsta are piticul tau?
De ce i-ai facut D3 injectabil?

Alina mamica lui Bradut cel mic si nebunic (08.07.2004)

Mergi la inceput

NU cred ca de asta, sincer nu am intrebat de ce nu se mai recomanda, explicatia doctoritei a fost ca nu e nevoie deoarece pe vremuri era greu sa gasesti un iaurt de calitate dar acum, cu toate produsele de pe piata, nu mai este necesar sa mai adaugi calciu.

Mergi la inceput