Bebelusi de iulie-august 2004 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Am uitat. Ce sa ii fac ca nu mananca sub nici o forma branzica?
Mare realizare mare! Daca pana acum nu se culca decat seara singurel, de o saptamana si ceva se culca de fiecare data singur, la el in pat, dupa ce studiaza bine suzeta, o arunca, o cauta, iar o studiaza si pana la urma o baga la locul ei in gurita.

Alina mamica lui Bradut cel mic si nebunic (08.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Alina amesteci branzica cu fructe, pui putintica la inceput si cresti treptat.

Lia eu ii fac cu Dorna albastru. Fierb 250 ml, apoi pun peste 2 pastile de Ca lactic pisate si o linguritza de zeama de lamaie , amestec si strecor. Iese cam 2-3 linguritze adica pt 3 zile la cantitatea care o mananca Mitzu acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Lia, te referi la ce tip de lapte din comert, nu? Eu i-am dat direct Branza de vaci Fagaras de la Napolact. Am separat smantana de deasupra si i-am dat numai branza amestecata cu fructe. Eu am auzit mamici care prepara branzica cu lapte Dorna din cutie, din ala cu 3% grasime. Eu as face cu lapte de la Napolact, ca oricum il fierb si nici nu are atatea chimicale sa stea nefiert in cutie....zic de Napolact ca in Cluj din ala se gaseste la punga. Colega mea, sta cu biroul in fata mea, le-a facut la copii branzica dintr-un iaurt mic simplu fiert, spune ca iese fix cantitatea pe care o papa odata. Iaurtul acela mic, simplu portocaliu...

Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna ziua si de la noi. Noi mai tarziu ca alergam prin birou.
Lia, eu ii fac din lapte pasteurizat de minim 3% grasime.
Monica, daca a mancat banana fara probleme nu mai ai probleme deloc. Eu i-am dat de la 4 luni si banana si suc de portocale si nu am avut nici o treaba cu el. Incearca putin si vezi ce se intampla daca nu pateste nimic, da-i cu incredere.

Andreea, 26 ani-Pesti si Matei Stefan nascut pe 19.06.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mamici, io capiez, o sunai din nou pe dr sa intreb de cat % sa fie laptele si-mi zise ca 3% e prea gras, cel mai bun e de 1,8-2% cica.

voi puneti iaurtel danone in branzica? sau iaurtel simplu le dati la puisori deja, la 5 luni si ceva?

Mergi la inceput

si inca ceva....frunze verzi de patrunjel, telina le puneti in supa la fiert ca sa aromati mancarica?

Mergi la inceput

Lia, e in functie de doctor. Mie mi-a zis sa fie minim 3%. Eu pun iaurt Covalact

Mergi la inceput

Eu pun telina, patrunjel nu am pus pana acum

Mergi la inceput

cum tocati carnea fiarta de gaina? la robot ma refer, in care parte..in blender sau in celalalt vas cu discuri de taiat? ca sa iasa fina...in instructiuni nu scrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula31 spune:

hello,tuturor
cine imi poate spune cum sa-mi inscriu si eu bb-ul in club?m-am logat ca mamica de iulie-august,parola mamica si apoi?
apropo de bb marait si al meu e asa de vreo 8 zile,plus ca face mofturi la mancare(are 4,5 luni).nu mai stiu ce sa -i fac,laptele il refuza(NAN 1),cu sau fara cereale,piureul de fructe ,abia mananca cateva lingurite,supa o bea,dar de piureul de legume,nici vorba!de la dinti n-as prea crede ca e,fiindca nu se vede nimic.astept parerile voastre.sanatate la bb-ei si LA MULTI ANI pe 2005!

Mergi la inceput